Şimdi Ara

2025 - Hangi Lastiği Tercih Ediyorsunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bebeğimin olmasıyla Birlikte Leon'a kısa bir ara vererek sattım.

Daha büyük kapasite açısından Ateca 2023 model Experience paket aldım.

Aracın üstünde Turanza t001 var, 30 vin km de lastikler 2 yılda geçmiş, sıcağa, soğuğa maruz kaldı Muhtemelen.

Patinaja kalıyor bir çok yerde bu da benim için bir lastiğin güvenini düşürüyor.

Leonda da buna benzer süreç ardından Premium contact 7 almıştım ve muazzam bir lastikti. Gerek kazadan korudu gerekse ESP ışığım iki kere haricinde yakmadı bile.

Haliyle continentale çok yükseliyorum, fakat sitesinden suv araç filtrelediğimde crosscontact öneriyor.

İstanbul'da yaşıyorum kış gördüğümüz yok, Yaz lastiği ıslak ve kuruda en güzel tutuş ve performans veriyor bana. Yine Premiumcontact 7 alsam mı diye sorguluyorum.

Ebat 215/50 R18

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Premium contact 7 en ideal tercih olacaktır.

25 yıla yakın michelin kullandıktan sonra önceki aracıma PC7 almıştım. Virajlarda çok esnemesi ve park halinde gevşek görünümü harici çok memnun kaldım.

mevcut aracım karoq ve sizinkiyle aynı ebatlarda lastik var. Stok gelen lastik Goodyear F1. Bitince PC7 alacağım.

Site belki araç suv olduğundan XL tipi lastik öneriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekbeko -- 30 Aralık 2025; 21:18:40 >

Belki farklı lastiğin bir avantajı vardır ve severek kullanan vardır diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.