|
bende aynı tarihlere ayırdım Vodafone indirimi ile bence güzel fiyat 2 tanede konser var. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim . :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
bende aynı tarihlere ayırdım Vodafone indirimi ile bence güzel fiyat 2 tanede konser var. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim . :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
geçen sene 19-24 mayıs arası alanyada tatil yaptım.. hem havuz hem deniz gayet iyiydi.. bu paylaştığınız tarihler bence de fırsattır.. durumu ayarlayabilirsem forum olarak side de buluşuruz sanıyorum ;)) |
|
hocam merhaba, Daha önce yanımda uygulamasından rezervasyon yapmıştım butik otele aylar öncesinden herhangi bir sorun olmamıştı.Otelz üzerinden rezervasyon oluşturuyor.Oteli teyit edip bilgi aldığımda otelz üzerinden rezervasyon yapmışsınız demişti. |
|
|
Yeni dünyalara göç etmek gerek..
|
|
Önceki mesajların çoğunu okudum ancak güncel durumu hakim birileri varsa ve cevaplayabilirse sevinirim:
Teşekkürler. |
|
|
sadece denilen tarih mi avantajli yoksa normal sezonda avantajlimi bu kadar talep gordu bana agustos ilk haftasi lazim da şaşırdım halen secemedim hergun esim naptin aldinmi diye sorup duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1-)aldiginiz kişinin üyelik zamani2-)forumdaki aktiviteleri uzun bir donememi yayiliyor. yoksa uzun suredir forumda yok kisa suredir basliklaeda aktif olmuş.3-) referansi varmi. varsa kisa surede edinilmis mi yoksa genis bir zamandami. referans aldigi uyeler nasil aktif eski bilinen uyeler mi.4-) cep telefonu vb bilgi istediginizde hemen veriyor mu yoksa gecistiriyor mu.5-) size satmak istedigi ürün satis ilanlarinda var mi. yoksa avlarını alinik ilanlardan mi seçiyor.6-) fiyatlar 3 aşağı 5 yukari ayni. vermek istedigi ürünün fiyati abarti düşükse. veya pazarlik yaptiginizda ne deseniz yok olmaz demiyorsa şüphelen.lütfen alisveris yaparken bunlara dikkat edin. boşuna caniniz yanmasin. bu asalaklara paranizi kaptirmayin.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sueno Side için grup kuralım bence birlikte hareket eder otelde özel istekde bulunuruz :) |
|
|
1-)aldiginiz kişinin üyelik zamani2-)forumdaki aktiviteleri uzun bir donememi yayiliyor. yoksa uzun suredir forumda yok kisa suredir basliklaeda aktif olmuş.3-) referansi varmi. varsa kisa surede edinilmis mi yoksa genis bir zamandami. referans aldigi uyeler nasil aktif eski bilinen uyeler mi.4-) cep telefonu vb bilgi istediginizde hemen veriyor mu yoksa gecistiriyor mu.5-) size satmak istedigi ürün satis ilanlarinda var mi. yoksa avlarını alinik ilanlardan mi seçiyor.6-) fiyatlar 3 aşağı 5 yukari ayni. vermek istedigi ürünün fiyati abarti düşükse. veya pazarlik yaptiginizda ne deseniz yok olmaz demiyorsa şüphelen.lütfen alisveris yaparken bunlara dikkat edin. boşuna caniniz yanmasin. bu asalaklara paranizi kaptirmayin.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam konserler oda numarasına göre masa rezervasyonuyla oluyor. Eğer odanız varsa konser dinleyebilirsiniz turun bir önemi yok. Herhangi bir kontrol yok başkaca. |
|