Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
562
Favori
1.044.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam 4 defa gittim bu otele. Özellikle pandemi dönemini fırsata çevirmişlerdi. İlk defa 5 yıldızlı bir otelde akşamları aç kaldım. Bir daha da gitmemeye karar verdim. Pandemi sonrası düzeldi mi bilmiyorum. Ama her gittiğimde kalitesinin daha da düştüğünü gördüm.

Genel anlamda kalabalık ve eski bir otel. Havuzda şezlong için sabah 6 da kalkmanız gerekiyor. Yemeklerde masa bulmak, masayı temizletmek çok zor olabiliyor.

Konserler nedeniyle konaklayanların çoğunluğu yurt dışından gelen Türkler. Görgüsüz sayısı çok fazla. Eskiden konserlerde yer kapma bildiğin savaşa dönerdi, çalışanlar parayla yer tutardı. Gözümün önünde güvenliği ezip merdivenlerden yuvarlayan kadınlar oldu. Şimdi oda noya göre rezervasyonlu olduğu için bu tarz olaylar yok artık ama görgüsüz aynı görgüsüz.

Olumlu denilecek şeyler sanırım içkiler iyiymiş ben kullanmıyorum.

Konserler gerçekten eğlenceli

Side sokağı yemek çeşitliliği iyi.

Aquası yeterli.

Bahsettiğim sorunları dert etmeyecekseniz konserler ve aquası sayesinde gayet güzel eğlenebilirsiniz.

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Vodafone da Jolly üzerinden yapıyor hocam rezervasyonu. Gelen voucherda konserler belirtiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Otel iki kısım otel tarafı çok eski yataklar içine göçmüş şekilde oda temizliği hiç yapılmıyor, yemekler ve içecekler berbat fakat aqua kısmı ve havuzlar çok iyi şezlong derdiniz yok bir sürü havuz var aquasi güzel tuzlu su bulunan havuzları var çocuklar için sürekli animasyon var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekeskin2611 E kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin teşekkürler hocam yalnız beach ve delux konaklamalarim olmuştu daha önce bence fiyati iyi bu olumsuzluklara rağmen.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Yeme ve içme çok kötü hocam ona göre karar verin derim

• Arkadaşlar merhaba.

tatilbudur.com
    Crystal Family Resorts & Spa Fiyatları - Antalya
    https://www.tatilbudur.com/crystal-family-resorts-spa

Daha önce giden, konaklayan oldu mu acaba?

24-29 Haziran arası 2 yetişkin, 1 çocuk 39k fiyat veriyor. 9 taksitli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 6 Kasım 2023; 21:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde 2 aile mayis son haftası sueno beach furyasına katildik🙂 bilgilendiren arkadaşa tesekurler bence bu fiyat bedava

• TDB T kullanıcısına yanıt

Özelikle yurtdışından gelen görgüsüz Türkler konusunda sonuna kadar haklısınız. Ben de sueno beache son kez geçen sene gittim. Bir daha da gitmem. Kimseye de tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc104 -- 6 Kasım 2023; 21:51:53 >
  • Gruptan baya bi kişi sueno beach side almış. Konserler harici hiç bir numarası yok. Hizmet kötü, müşteri profili kötü, yemekler kötü, otel pis, ilgisiz say say bitmez. Bence side sokağı bile vasat. Yemeklerde tat yok.

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

Çok para bu otele hocam alternatif Granada, miramare bakın

• Arkadaşlar ben sueno yerine bir alternatif söyleyim sizlere belki faydası olur 3 gece akra Kemer 23-26 Nisan haftası 12.700₺ yemekleri ve içkileri çok iyidir 2. Olarak Nisan ayında hem açık hem kapalı havuzu ısıtmalı rahat rahat havuza girersiniz tüm ala carteler ücretsiz 😉

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Daha önce Barut Kemer ve Sueno Golf'de konakladım. İkisi aynı fiyatsa düşünmeden Akra Kemer seçerim.

• Mng den port nature almıştım 2024 temmuz 1 gece ileri alayım dedim oteli müsaitlik vs olmasına rağmen sigortayı devreye sokarız dediler.
    İptal etmeyi düşünüyorum.
    Alternatif ne olabilir arkadaşlar.
    Bu arada MNGnin hikaye olduğunu öğrenmiş olduk otel değiştirmiyorum sadece 1 gün geç giriş istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 7 Kasım 2023; 6:2:41 >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişimine uğradı ondan dolayı olmasın değişimden sonra alındıysa insiyatif kullanıp yapmaları lazım aslında 🤔

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla port nature açılış fiyatlarıyla devam ediyor zam yapılmadı.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir yaklaşım olmuş. İptal sigortası almasaydınız ne olacaktı peki? Burada da yazılmıştı daha önce iptal sigorta paketi 1 ay kalaya kadar alınabiliyor diye. Yani 1 ay kaladan önce zaten iptal etseniz paranızı iade edecek değil mi? Fiyatta artmadığına göre iptal edip yeni tarihlere işlem yapılması lazım. Sigortayı 30 gün kaladan sonra devreye alması gerekiyor.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Hayır değişen bir şey yok hala aldığım fiyat

• maarul M kullanıcısına yanıt

Onu Ets tur için söylüyorlardı mng de geçerli mi bilmem.

Ama şunu anladım ets ve setur harici hepsi hikaye

• Mylome luxury giden var mı fiyatlar açılmamış

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.