Tam 4 defa gittim bu otele. Özellikle pandemi dönemini fırsata çevirmişlerdi. İlk defa 5 yıldızlı bir otelde akşamları aç kaldım. Bir daha da gitmemeye karar verdim. Pandemi sonrası düzeldi mi bilmiyorum. Ama her gittiğimde kalitesinin daha da düştüğünü gördüm. Genel anlamda kalabalık ve eski bir otel. Havuzda şezlong için sabah 6 da kalkmanız gerekiyor. Yemeklerde masa bulmak, masayı temizletmek çok zor olabiliyor. Konserler nedeniyle konaklayanların çoğunluğu yurt dışından gelen Türkler. Görgüsüz sayısı çok fazla. Eskiden konserlerde yer kapma bildiğin savaşa dönerdi, çalışanlar parayla yer tutardı. Gözümün önünde güvenliği ezip merdivenlerden yuvarlayan kadınlar oldu. Şimdi oda noya göre rezervasyonlu olduğu için bu tarz olaylar yok artık ama görgüsüz aynı görgüsüz. Olumlu denilecek şeyler sanırım içkiler iyiymiş ben kullanmıyorum. Konserler gerçekten eğlenceli Side sokağı yemek çeşitliliği iyi. Aquası yeterli. Bahsettiğim sorunları dert etmeyecekseniz konserler ve aquası sayesinde gayet güzel eğlenebilirsiniz. |
Bildirim