Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.825
Cevap
562
Favori
1.044.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi tarih o fiyat hocam bir de Vodafone olma şartı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Forumda dün konuşulan 26 Mayıs-1 Haziran 6 gece şeklinde. Kod genel şekilde paylaşılmış Vodafone zorunluluğu yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar miracle resort ile sueno Side arasında kaldım. Eylül için. Hangisini tavsiye edersiniz? 5 yaşında aquadan çıkmayan oğlum var ve eşim de gece eğlenceleri iyi olan bir yer istiyor. Tavsiye ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

Merhaba, jolly üzerinde almak istediğimizde konserler ayrıca ücretsiz olarak belirtiliyordu, ancak vodafone üzerinden baktığımda konserlerle ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmemiş, acaba vodafone üzerinden alsak konserler konusunda sorun yaşarmıyız?

• Mylome luxury bekliyordum ama beklerken diğer otellerde kaçacak bu gidişle sırf konserler için eşim Sueno Golf istiyor 1 eylül 7 eylül arası Mng Turizm de indirimle 53300 fiyat veriyor deluxe ten faydalanabiliyormu hala gidenler değişiklik varmı tavsiye edermisiniz gidenler yorumlarsa sevinirim tşk ler

Hocam SYOTEL kodunu kullanınca %25 ön ödeme ortadan kalkıyor. Kuponu uygulamayınca %25 ödeme kısmı aktif hale geliyor. Uygulamadan yapmak lazım ama ayrıca, web sitesinde görünmüyor %25 ön ödeme sadece uygulamada çıkıyor ödeme esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 5 Kasım 2023; 20:12:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xTRAKYALIx X kullanıcısına yanıt
    Hocam faydalanmaması imkansız, zaten Deluxe kısmından yararlanma üzerine kurulmuş sistem. Golf kısmı yatmak için kullanılıyor ama tabi kendine ait barı da var snack de veriyor ama akşam yemeği çıkmıyor diye hatırlıyorum her şey Deluxe otelden faydalanma şeklinde bir nevi Deluxe otelin ek binası gibi arada 300 metre falan var sadece. Odaları Deluxe kısmına göre bir tık eski. Alınır mı bence alınır…

• Granada Luxury Resort hakkında yorum yapabilecekleri alalım?

Granada zinciri Delphin gibi kötü değil diye biliyorum.

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Ama iki müşteri temsilcisi de bunu farkedip söyleyemedi. Açıklamada da ikisi aynı anda kullanılamaz yazmıyor hatta şöyle bir ibare var:

İndiriminiz kalan %75 ödeme tutarı yapıldıktan sonra ödemiş olduğunuz karta iade olarak yapılacaktır.

Böyle yazmasına rağmen 2000 lira indirimi anında yapıyor. Sanırım sistemi tam olarak oturtamamışlar.

Edit: Kodu girmeden denedim ancak yine ön ödeme çıkmadı. Siz denediniz mi ?

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 5 Kasım 2023; 20:38:10 >

Ben de port nature için denedim indirim yapsa da yapmasa da çıkmıyor %25 ödeme. Tamamı 6 taksik gözüküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    2024 F/P Otel Fırsatları

Bu şekilde çıkıyor hocam

• 22.09 - 28.09 tarihleri için Sueno Side mantıklı mı arkadaşlar? Vodafone indirim ile 30.400 oluyor. Bu Göl evi seçeneği direk evden havuza geçiş olanı mı? 2.5 yaşında çocuğumuz olduğu için hangi seçenek daha mantıklı acaba?

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 5 Kasım 2023; 21:51:34 >
    Sueno Side için mi bu ekran görüntüsü hocam ? Ben de çıkmıyor eğer öyleyse.

• fatihkm kullanıcısına yanıt
    Bahçe manzaralı olanlar arka tarafa bakıyor ama tabi yine havuza yakınlar. Direk havuza çıkanlar havuz manzaralı diye çıkıyor.

2024 F/P Otel Fırsatları

Sueno side bu, 26 Mayıs-1 Haziran. İptal güvence paketi seçmeden ön ödemeli vermezler hocam belki o yüzden çıkmıyordur.

Deluxe için ön ödeme çıktı bende de. Tam Side için olmuyor yazacaktım sizin ekran görüntüsü yine kafamı karıştırdı :) neyse zaten 2000 lira ile birleşmeyince anlamı kalmıyor. Mng den almak daha mantıklı. Teşekkürler hocam ilgin için :)

• ravenous R kullanıcısına yanıt

Aynı oteli bizde 3 aile 1-6 Temmuz aldık. Pişman olacağımızı zannetmiyorum. Konserler oluyor mu acaba otelde?

• Akra Kemer 10-13 Haziran 3 gece aldım. İnşallah memnun kalırız.

• gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    3 gece için nerden gidicen hocam?

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.