Şimdi Ara

2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
6
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Super bey haklı light erkekler doluşmuş konuya 2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU | 

Manuelin tadı ruhu başka insanlar o kadar tembelleşti ki oturduğu yerden vites atmaya üşeniyor. Ticari araç ve tır şoförü değilsen 24 saat yollarda, trafikte ömür törpülemiyorsan gereksiz. Arazide otomatik vites olmuyor arazi şanzımanı şart. Şimdiki araçların vitesleri pamuk gibi torostaki kütük kemiklilerden değil.

• Valla görür görmez beğendim. Araç gelince bi de incelemekte fayda var. Bazen böyle pro fotolarda iyi ama bakınca hayal kırıklığı da olabiliyor.
  • 4x4 için Duster 1.3 TCe mi yoksa 1.5 DCi mi tercih edilmelidir. Genellikle şehir içi işe gidip gelmeye kısa mesafe kullanıp hafta sonları piknik için köy yollarında kullanılacaktır. Ek olarak Adblue siz olan 1.5 dci modelleri 2018 den sonra yok. Tce 2023 model boş paket almak yerine 2021 model prestij paket düşünüyorum sizce böyle daha mantıklı mı olur ?
  • Renault Duster olarak satışı çıkacak
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

ELHAMDÜLİLLAH Lada boys olarak forumda etkiniz bayağı2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU | 

• Renailt Duster ön sipariş süreci başladı.
    satinal.renault.com.tr
    YENİ RENAULT DUSTER | RENAULT
    https://satinal.renault.com.tr/renault-duster
  • Fiyat tahmini var mı tam hibriti ne kadar olur acaba?

• sahinkral1 S kullanıcısına yanıt

Full paket için Vergisiz fiyatı 20nin Euro civarında olacakmış. Yukarısı olur aşağısı olmaz herhalde.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Dostum hoşgeldin. Uzun süredir yoktun?
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Merhaba, Renault Duster ECO-Gyle dönüyorum. Haftaya teslim sanırım foto paylaşırım.

1.0 ECO-G Evolution

Kumtaşı renk (metalik)

Eller serbest kart sistemi

Elektrikli Katlanır ayna

Sis farı

Seramik kaplama

Cam filmi

Toplam 1240.000 TL

2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 27 Temmuz 2024; 7:19:11 >

• Cuma günü Tem otoyolunda 2 tır Reno Duster gördüm. Fena görünmüyordu.
    Bayilere düşmüş belli ki.
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
    Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bu fiyat civarına otomatik olsaydı ben de çok heveslenmiştim.
  • 2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Temmuz 2024; 16:30:41 >

• 2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU |
  • Tasarım epey hoş, boşu nasıl duruyor acaba. Hiç boş paket resmi görmedim.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    2024 RENAULT DUSTER | ANA KONU |ınstagram
    Rota Mobilite on Instagram: "B Hatchback fiyatına C SUV ! Yeni Renault Duster, giriş versiyonu olan Evolution Eco - G donanımında 1.249.000 ₺ iddalı fiyat ile listelerde yerini aldı. Başlangıç donanımında dahi üst düzey güvenlik ve konfor ekipmanları sunan Duster, 1.0 turbo üç silindirli motoru sayesinde 100 BG güç ve 170NM tork üretiyor. Peki ya siz yeni Renault Duster’ı hangi motor seçeneği ile tercih edersiniz ? #DoğanınYeniKanunu #BırakGerideKalsın #RenaultDuster #EcoG #SUV"
    https://www.instagram.com/reel/C9zfxd7oj35/?igsh=NWx5OXhtcnU3dmIx
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    İki donanım var zaten. Her iki pakette de 17 inçlik jantlar var. Baz donanım jantı elmas kesim, üst paket jantı yarı elmas kesim jant diye geçiyor.

Ama her yerde olan araçlar opsiyon jantlı olabilir. O konuda bilgim yok. Opsiyon olarak 2 farklı 18 inç jant var.

Yine iki paket arasında görsellik olarak ön sis farı, karartılmış arka camlar dışında bildiğim kadarıyla fark yok.

Bir de üst pakette modüler tavan barı varken baz pakette normal tavan barı var.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgiler için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.