Şimdi Ara

Silinsin (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
70
Favori
162.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evden cikti ise buyuk sans sizin icin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt

Gılışdar’ a senelerce yalvardığı halde zırnık oy vermeyenlerin,

Bu berbat yönetimin sorumlusu Gılışdar’ dır diyenlerin,

Gılışdar yerine terlik olsa seçilirdi diyenlerin,

Sağda solda atıp tutup sıra sesini yükseltmeye gelince “Muhalefet neye yarıyor” diyenlerin,

Dükkanında mültecileri köle gibi bedavaya çalıştırıp sonra bunlar gitsin diyenlerin,

Beş para etmez it bağlasan durmaz evleri öğrenci veya memur gibi mecbur olanlara iki katı kiraya verenlerin,

Nasılsa fazlasını isteyemez mahkemeye verse çıkarana kadar yıllar sürer deyip 20.000 Liralık yerde 5.000 Liraya kalanların,

Başkasının bacısına laf etmekten çekinmeyen ama kendi bacısının sevdiğini namus diyerek katledenlerin,

Kız çocuklarını erkenden evlendirip Mekke müşrikleri gibi adeta diri diri gömenlerin,

Bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın diyenlerin

Mevlam ne güzel “seçilmiş” ile yavaş ve ibretlik bir şekilde cezasını verir…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mtv ödemezsek yüzde kaç faiz işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Bende simdi Bankkart ile odedim. Konusuldugu uzere E-devlet uygulamasi uzerinden odedim...

Ne taksit yapti Ne e-ticaret verdi nede ayin sektorunden 5% verdi... Hicbirsey olmadi. Bilseydim baska kartla oderdim 

Sinir oldum butun kampanyalarida aktifledim uygulama uzerinden. Sadece fiziksel kredi kartimi degilde sanal kartimi kullandim ondan mi oldu acaba? Ama mesela E-ticaret kampanyasi sanal kartta calisiyor amazonda... Yani anlayamadim birturlu. Hatta E-ticaret kamoanyasinda 4 tane alisverisim tamamlandi sanal kart ile ve hepsinden 30 TL bonusu aldim... Neden bunda olmadi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 14 Temmuz 2023; 7:51:51 >
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

Bende bankart ile ödedim anında 40 TL puan geldi 4 taksit yaptım faizsiz.

• tekadamm kullanıcısına yanıt

Sanalkartla mi?

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Bence yanlışlık var temmuzda araç alınırsa zaten eski sahibi temmuz mtv sini yatırmadan satış yapamaz. Yeni sahibi sadece ek vergileri öder.

Ağustosta da aynı eski sahibi ağustos ek mtv yi yatırmadan satış yapamaz alıcı sadece kasımı öder.

Eylülden sonra alan sadece ek mtv 2. Taksidi öder kasımda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ek mtv saçmalığını ödemeyeceğim, kesin iptal edilecek burası türkiye.

zaten giren girmiş 2 taksiti de ödemişim.

• Bende ödemeyi düşünmüyorum. Keşke bütün vatandaşlar birlik olabilse. Seçimden önce oy için bedavadan paralar dağıtıldı, çetelerin vergi borçları silindi. Olacağı buydu zaten. İktidarı aldılar ya. Yerel seçimden 1 ay öncede bal çalar seçmeninin ağzına. Onunla da alır belediyeyi. Sonra mokoko kaldığı yerden devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _HONDA_CIVIV_ _ kullanıcısına yanıt

hiç sormayın, sen sonucu belli olan davayı bile sonuçlandırmazsan tabi ki bilmem kaç milyon dava birikir.

herifin 3 bin borcu vardı 3 yıl önce, şimdi sonuçlansa ne yazar.

gerçi böyle millete böyle adalet yakışır.

• Siz asıl araç muayene ücretlerine gelecek zammı görünce şaşırmaya bakın...

• bankalar taksıt yapmayı kesmıs var mı yapan taksıt

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

evet malesef

MTV ek vergiden istediklerini alamazlarsa

kesinlikle

araç muayene ücretlerinden feleğimizi şaşırtacaklar

• ePeP E kullanıcısına yanıt
    Axess in 9 taksit kampanyası devam ediyorken onu da odeyeyim o zaman.

Edit: Edevlette ödeme ekranı yok. Gib.gov.tr den ödeniyor. Taksit olayı yatar bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 15 Temmuz 2023; 20:18:19 >
  • Hepsipay kart ile mtv ödeniyor mu

• Şahsen artik MTV odemeyeceğim. Politika faizi uzerinden faiz işlesin muayeneye kadar. seneye yerel seçim var bir af cikar, cikmazsa da eklenen faiz enflasyondan kat kat dusuk olacagi icin odememenin daha kârli oldugunu dusunuyorum.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Hocam vatandaş zaten birlik olup malum partiye oy verdi :)))

"Suçlu kılıştar" diye mevzuu küçültmek istemiyorum ama ciddi bir muhalefet olsa bunu makul bir şekilde kullanırdı. Bizdeki sözde muhalefetin, şu ekonomi konusunu bile ciddiye alıp hukuki yollara başvurduğunu sanmıyorum. Böyle muhalefete böyle iktdar :)

• 1. taksiti de mi 2 kere ödeyeceğiz vay arkadaş toplam 3 kalem daha ödücez yani😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, bugünkü 20 yıllık iktidarın en büyük sorumlusu da, 13 yıldır koltuk ihtirası olan Kılıçdardır.. Lan bir adam 12-13 seçim kaybedip de o koltukta hala oturur mu, kesinlikle proje olduğunu düşünüyorum bende artık, zaten farkındaysanız, reyizte koltuğunu bırakmasını istemiyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.