Şimdi Ara

Silinsin (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
70
Favori
162.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam dediğiniz gibi ilk hedef diyor ama kampanya koşullarında anında yatar diyor.

Bu arada aracın birini ödedim ama diğer araç yüksek kalıyor, üçe dörde bölüp her parça ödemeden ayrı puan kazanımı olmuyor değil mi? Suyunu çıkaralım varsa Silinsin 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankkart ile ödedim hem 40 TL ayın sektörü hem bana özel e ticaret 500 TL üzerine 25 verdi aslında e ticarete 400 TL üzeri 30 chip para kampanyasıda var ama ondan 30 gelmedi 65 chip para geldi birde 803 803 ayrı ayrı ödesem daha çok gelirdi onda yanıldım bi +25 daha +30 daha ama +30 hiç gelmedi neden anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Temmuz 2023; 22:38:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

12. sayfada elemanın biri yazmış. Banka kartı ile ödemiş ve birleşip anında yatmış. Belkide banka kartında birlesiyo, kredi kartı ile ödeyince birlesmiyo, denemek lazım. Yada ayikti banka bu duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 10 Temmuz 2023; 22:40:4 >
  • TEKERLEKLİ VERGİ DAİRESİ UÇUŞA GEÇTİ demiş

DR. OZAN BİNGÖL 16.11.2022 de. Şu sıralar uçuş irtifa kat etti, Güneşe yolculuk: yanıyoruz yanıyoruz

Tekerlekli Vergi Dairesi Nedir?

Otomobili, “tekerlekli vergi dairesi” olarak nitelendiriyorum.

Çünkü bir otomobil sahibi olmak demek aşağıdaki vergilere veya vergi benzeri yükümlülüklere katlanmayı baştan göze almak demektir.

Otomobilin dönen tekeri adeta asfaltta para basıyor.

Otomobili üreten, otomobilin vergisi kadar kazanmıyor.

Otomobilden alınan vergilerin listesini aşağıda sundum, ayrıntılarına ilgi duyan arkadaşlar “Tekerlekli Vergi Dairesi” başlıklı 2020 yılında kaleme aldığımız yazımıza bakabilirler.

Otomobil sahibi olanların karşı karşıya kalacağı vergi ve benzeri diğer kalem örnekleri:

• ÖTV,
    • KDV,
    • BSMV,
    • MTV,
    • TRT Bandrol Bedeli,
    • Trafik Hizmetleri Geliştirme Payı,
    • Güvence Hesabı Katkı Payı,
    • SGK Payı,
    • Harç,
    • Değerli Kağıt Bedeli,
    • Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Payı
    • Otoban geliri,
    • Trafik cezaları,
    • Köprü geçiş ücretleri,
    • Araç muayenesinden devlet payı,
    • EPDK Payı.

Tekerli vergi dairesinin en önemli tahsilat kalemleri motorlu taşıtlar üzerinden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) ile motorlu taşıtlar vergisidir (MTV). Son yıllarda motorlu taşıtlar vergisi üzerinden alınan ÖTV’nin TL ve Dolar bazında artış hızı, toplam vergi gelirleri içinde hızla büyüyen rolü dikkate alındığında, tekerlekli vergi dairesinin artık uçuş pozisyonuna geçtiğini söylemek mümkündür...

kaynak:

Silinsin
    Silinsinvergiye dair
    TEKERLEKLİ VERGİ DAİRESİ UÇUŞA GEÇTİ.
    https://vergiyedair.com/2022/11/16/tekerlekli-vergi-dairesi-ucusa-gecti/

x2 ödeme MTV ile Tecavüz kaçınılmaz: tomofile binerek zevk almaya bakmah gerek azizim

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

muayene olmayınca aracı bağlamıyorlar, ceza yazıyorlar. Uyarı falan yok, portaldan sorgulaması yeterli, ceza yazıyor direkt olarak.

1.6 faiz bir şey değil, gerekli para kur korumalıya yatırılır fazlası kalır..

yakın vakitte muayenesi olan varsa yatırsın, muayenesi uzak olarlar istiyorlarsa tepkisini koyabilir. Ben ödemeyeceğim en azından.

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Kampanyaya katılıp E-devlet üzerinden yaptım ödemeyi. 9 taksit oldu bu şekilde. Silinsin 

• zoraki duruma düşene kadar ekstra vergileri odemeyecegim

Deprem bölgesinde de 6 Şubat ve öncesi tescilli araçları muaf tutmuşlar
    +layın üstte çıksın dostlar.

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 12 Temmuz 2023; 22:58:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Kesin mi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deprem bölgesi AKP ye oy vererek mükafatını alıyor adamların vergisini ben niye ödüyorum? Amerikanın almanyanin ekonomisini kıskandığı ülkenin hükumeti ödesin vergileri pandemi olur 10 lira için iban atarlar deprem olur vergileri biz öderiz sonra çıkıp süper güç ekonomimiz zirvede allah var ya bunları yandaslarini topunu bildiği gibi yapsın kene gibi yapistilar ülkenin basina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm haber siteleri bu şekilde haber yapmış hocam. Zaten deprem bölgesi için toplanan verginin depremzededen tahsil edilmesi mantıklı olmazdı
  • spintirea kullanıcısına yanıt

Kanun bugün görüşülmeye başlandı, kabul edilince ağustos ve kasım aylarında 2 taksit olarak ödenecek.

• Deprem için çıkartılan Özel iletişim vergisinin içinden geçtiler gözü mtv ye diktiler. Tıpkı öiv'ne olan gibi Yarın öbür gün bizden aldıklarıyla Yaparsak biz yaparız diyecekler.

• baba.24 B kullanıcısına yanıt

MTV’nin ikinci kez alınmasını düzenleyen madde meclisten geçti. hadi hayırlı olsun. anayasa mahkemesinden dönmezse bu karar artık her zora gelindiğinde herşeye bir kereye mahsus diye vergiler çıkartılır durur. ötv de ecevit tarafından bir kerelik çıkmıştı geciciydi.

• kaç takite böldürürüz 30-40 cebimizde nasıl kalır vs derken x2 ödenecek nerdeeeeen nereyeeeeee..

• Allah cezaminizi veriyor emeği geçen kim varsa ..

• E dvletten bugün ödedim. SMS PTT araçlarım olarak gelmiyor doalyısıyla ayın sektörüne vermedi. Tam olarak nerden ödemek gerekiyor ayın sektörü için?

• Anayasa Mahkemesinden medet umanlar çok beklerler. Bir karar vermeleri 3-4-5 yıl sürüyor. Her gün resmi gazetede kararları yayınlanıyor. Açın bakın başvurular ne zaman yapılmış diye. Onlar karar verene kadar zaten iş işten geçiyor. Bazı durumlarda olan olayların telafisi olmuyor. Hele bir de bazen resmi gazetede yayınlandıktan 9 ay sonra yürürlüğe girer diyorlar iyice uzayıp gidiyor. Böyle adalet mi olur?

Aşağı bir örnek bırakıyorum. Resmi gazete yaklaşık bu 140 kişinin kanun değişikliklerine ve cumhurbaşkanı kararlarına yaptığı itirazlarla dolu. Kabul edilenler var edilmeyenler var tabii ama iptal kararı alınanlar iptal edilene kadar yıllarca haksız yere uygulanmış oluyor.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/07/20230704-8.pdf

• den kullanıcısına yanıt

kirasını ve bilimum faturasını ödemeden defolup giden kiracımı icraya verdim, 3 yıl oldu, dava hala devam ediyor.

bu ülkede hiçbir şey için çok fazla umut taşımayın.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.