Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydarpasha otel ve numa bay exclusive otelleri hakkinda bilgisi olan var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    5 gece için ne kadar ödediniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cesaret edemedim dediğiniz şey ne tam olarak? Merak ettiğim için soruyorum çünkü ana binada olsanız bu sefer çocuk havuzu ve aquapark için yine alt tarafa gitmeniz gerekmeyecek mi?

Ben şahsen çocuğun lavabo ihtiyacı ve dinlenme için odayı tercih ettiğim için villaları düşünüyorum.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Çocukla ordan oraya gitme ve yürüme mesafesinin özellikle deniz için çok uzun oluşundan dolayı cesaret edemedim.

En son 2 sene önce bodrum park resortte böyle skntı çekmiştim. Geçen sene granada çok iyiydi bu konuda. Bu senede bu sebeplerden crystali seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 12 Kasım 2022; 20:39:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24.75ü tl fiyat hala değişmedi zaten

• maarul M kullanıcısına yanıt
    4 gece için Coşku Beyden fiyat istedim gün içinde ama dönüş yapmadı, bakalım ne fiyat verecek

• Mayıs sonu Nirvana Dolce Vita’da karar kıldım, daha önce Tekirova’ya Mayıs’ta giden oldu mu, hava koşulları hakkında bilgisi olan var mı?

• Yarın döner hocam. Hafta içi dönüş yapıyor.

• Rubeus1 kullanıcısına yanıt
    Akşamları bi tık serin olabilir.

• Geçen sene son 1 ay kala 7800 liraya alıp gittiğim mariliss hill bu yıl 16.800 den açılmış😀 büyük ihtimalle pazartesi castival hotelden temmuz sonuna 5 gece alacağım biraz daha beklersem hicbir yere gidemeyecek gibiyim 15-16 bin bütçe ile.

• Rubeus1 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Mayıs'ta gitmiştim. Hava gayet iyiydi. Çocuğun okulu falan olmasa her yıl Mayıs'ta gitmek isterim Antalya'ya. Özellikle temmuz bunaltıyor beni.

• birkaç kişi daha yazmıştı, yurt dışı turlarından konuşalım bence de biraz, burada 5 gün tatil yapacağız diye vereceğimiz paralara çok güzel lokasyonlara gidebiliriz diye düşünüyorum.

bu nasıl bir erken rezervasyon dönemi :(

• alpkartal kullanıcısına yanıt
    Tatil için en güzel tarih eylül ekim aylarıdır bence. Bu seneye kadar hep öyle yapmıştık. Hem fiyat uygun hem hava gayet iyiydi. Ama çocuk bu sene 1.sınıfa başlayacak. Eylül ekim yalan oldu artık. Ağustos sonu eylül başı kovalıyoruz artık.

• land of legends in fiyatini gorunce surpriz yapip alayim dedim.megersem 21-24 arasina bakiyormusum.

21-24 te 11 bin cikan

14-17 de 29 bin cikiyor.

saka gibi resmen.

bu arada gloria verde-voyage su an ki fiyati nerdeyse 2023 yaz ortasi fiyati.bu yilin fp leri derken bosuna dememistim.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Land of legends çocuklu aileler için çok cezbedici olduğundan tatiller hem ful hen de yüksek fiyat oluyor.

Onun yerine her hangibir rixos otelinde kalip tüm gün land of legend tarafından yararlabilirsiniz.

Fiyat olarak çok daha uygun olur tatil dönemlerinde.

• morkartal kullanıcısına yanıt
    Bence de

• Mc Arancia'da yakın zamanda konaklayan var mı ? Okullar bittikten sonra 5 gece 10500, 6 gece 11700 fiyat çıkıyor. 6 gece konaklamaya yüzde 5 indirim var 11.100 gibi bir rakama geliyor. Üstelik Ziraat Kart ile 750 bankkart veriyor.

Çok büyük beklentim yok, hatta Eftalia Village'de karar kılmıştım. Aynı tarihlerde 12.400 çıkıyor ve sadece bonus yüzde 5 kampanyası var. Aynı ayarda ise (ki bana Mc Arancia bir tık daha iyi geldi) Mc Arancia'yı seçmek daha mantıklı olacak gibi. 2 kişi ve 1 yaşında kızımızla konaklayacağız bu arada.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı koşullardayız aşağı yukarı. Sonucu haberdar ederseniz sevinirim. Bankkart’a hangi acente 750 puan veriyor?

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Eftelia otellerinden bile kötü yorumları var hocam Google yorumları 3.3 tripadvisor yorumları 3.5 o yorumlara bakıp gitmek cesaret işi 🙄 artı olarak MC arancia da 6 gece üzeri konaklamada %5 indirim yok MC beach de var o dediginiz arancia da daha önce konaklama gerceklestirene %5 var son olarak konaklinin Denizi berbattir ilk tatilimi o bölgede gerceklestirmistim koca koca kayalar var hem ayağımı yaralamistim hemde ayağımı o kayalarin arasına sikistirmistim o bölgeyi bilmediğimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik02 -- 13 Kasım 2022; 19:36:31 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.