Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
643.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2019'da gitmiştim ve çok memnun kalmıştık. Ancak pandemiden sonra kaliteyi düşürmüşler diye duydum ben de. 2022 de gidenler varsa onların yorumunu almak lazım.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız sadece bütçenize uyan lakin genel anlamda yorumlarda en iyi tesis hangisiyse onu seçmenizde fayda var sonuç olarak 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen fiyatları birbirine yakın tesis çok MC gurubu her zaman için tesisler arasında en uygunudur denizi kullanmasaniz bile yemekler illaki yenebilecek birşeyler bulunabilir lakin fiyat anlamında her sene en uygun tesis olduğu için buna istinaden her yılda yorumları okurum 😊🤔 her sene en çok şikayet memnuniyetsizlik oranida hijyen ve temizlik oluyor mutfak urunlerinin ve özellikle genel kullanım alanlarının kirliliği vb konular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görüşmek Dileğiyle ;

Şimdiden iyi tatiller olsun :)

• Selectumlarda fiyat açmış.. astronomik fiyatlar yine.. Selectum Kemer’de bir oteli almış bünyesine katmış, eski hangi oteldi çıkaramadım

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Utopia World için kafamda soru işareti var birisi yorumda Aqua’sı halka açık para ile girebiliyor demiş doğru mudur ?

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bir arkadaşım gitmişti eski adı Asteria Kemer'di.Eylül ayında 2 kişi 5 gece 4600 TL'ye açmıştı geçen sene.İnanmak mümkün değil fiyat dengesine.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    İçinde tema park adı altında bir yer var. Şu botla gezilen yer sanırım. Bir yerde ücreti olduğunu öğrenince tam satın alma öncesinde coşku beye sordum. Sağolsun ilgilendi. 2022 de giriş ücreti 10 dolarmış. 2023 fiyatı belli değil dedi. Hemen satın almaktan vazgeçtim.

• Selectum ne yapmış öyle ya 😂 maxx ile yarışıyor fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Gerçekten uçmuşlar. Gecen sene gecelik 3 bindi bu sene 17 bin istiyorlar.

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki gibi bir durum olmasın telefon üzerinden iletişime gecince fiyat düşüyordu 🤔 selectum family Haziran 20 25 için 9800 istiyordu geçen yıl 2023 için 47700😲😲

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Fiyatlar böyle olunca ne yazıkki karar aşamasında zorlanıyoruz. Bi ara gözü karartıp gloria verde, voyage bodrum vs zorlayayım dedim. Bilemiyorum illaki hizmet farkı, yemek kalitesi vardır ama bi tarafta 20bine yakın fark oluyor :)

• İyi akşamlar. Çocuklar ile beraber gideceğimiz otel tavsiyesine ihtiyacım var. 5 gece için Max. bütçe 35.000 TL. Şimdiden teşekkürler.

• Geçen yaz konakladığım Club Felicia Village Hotel'de konaklayacağım gene. 28 Haziran (Arife Günü) giriş 3 Temmuz çıkış, 5 gece, 2 yetişkin, 2 çocuk ( konaklama zamanı 3 ve 10 yaş) 19000 TL'ye standart oda aldım. 21.586 TL normal fiyatı, %5 bonus indirimi, %5 sadakat indirimi (bu otelde daha önce konakladığım için, belirli otellerde oluyor anladığım kadarıyla) ile 19042 TL'ye almış oldum. 190 TL de iptal sigortası için ayrıca ödedim. Geçen sene Aralık'ta 4 gecesini 5 bine almıştım2023 F/P Otel Fırsatları Artış tam 3 kat. 2 yaşındaki çocuğum konaklama zamanı 3 olacak, bundan dolayı 4 bin fark çıktı, ETS otele 2 yaştan fiyatlandırmayı sordu ama otel kabul etmedi maalesef. 3 yaş altı çocuk varsa bu periyotta 5 gece 17 bine kadar düşüyor. Herkese gönlünce bir tatil dilerim. Otelle ilgili yorumlarım burda:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/153202574

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 14 Kasım 2022; 19:30:30 >

• Selectum Luxury Resort’a o paralar verilmez. Geçen yaz 5 gecesine 13.500 lira ödemiştim. Şimdi aynı tarih ve gece sayısına 85 bin fiyat çıkıyor.

Bu kadar fiyat artışını enflasyon vb ile izah edemezler. Kaldı ki o paraları hakedecek bir otel asla değil.

Zaten Arap doluydu otel. Belirledikleri bu fiyatlar ile yerli müşteriye “sen gelme ulan.. “ demeye getirmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Sadece havuz için öyle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum ama Alanya’da birçok otelin günübirlik müşteri kabul edebildiğini duydum, belki öyle bir şey olabilir. Ama bu fiyatlar da neredeyse günlük konaklamaya yakın fiyata geliyormuş. Otel aranıp kesin bilgi alınabilir aslında.

• bailey B kullanıcısına yanıt

Rafting kısmını kast ediyorsanız geçen sene kalan tanıdığım ücretsiz olduğunu söyledi.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Resimlerden dolayı kendi yorumum. Orasıda değilse tema parkı dediği bir yer olamaz diye düşündüm. Ama tema parkı denen yerin 10 dolar olduğunu coşku bey tesise sorarak cevapladı.

• bailey B kullanıcısına yanıt

Ben kastınızı anladım zaten ama aqua’nın içinde yer alan bir yere de para almıyorlardır herhalde diye merak edip sordum o yüzden yazmak istedim ben de. Bir yer ücretliyse muhtemelen tüm misafirlere ücretlidir ama sırf onun için dışarıdan müşteri kabul edeceklerini zannetmiyorum. Her otelin içinde ücretli ekstra aktiviteler olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 14 Kasım 2022; 19:43:10 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.