< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (68. sayfa)

-
-
Evet o yabancılar için. Sene başında Türklere açıklıyacak fiyatları.
Haaaa o 4600 ne olur onu kimse bilemez işte.
Bu arada Antalya çevresindeki oteli boşver, Edirnedeki otelde aynısını dedi.
Her sene ekim kasım aylarında temmuz ayının fiyatları açıklanmışken bu sene tuhaf şeyler dönmekte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Fiyatları bekleyenler için, VPN ile bağlanın fiyatlara bakın derim.
Sadece yurtdışı için piyasa açıldı, yerliler beklemek zorunda.
Bu şekilde en azından fiyatları öğrenmiş olursunuz.
Geçen senenin ücretlerini kur bazında az topladığı için bu sene acısını çıkaracağını düşünüyorum Granada’nın , Utopia otellerini beğenmeye başladım gibi yeşillik ve peyzaj çalışmaları güzel gözüküyor
Utopia world oteli düşünüyoruz ama 1 yaşında çocuğumuz var cok mu yorucu olur deniz uzak ve gördüğüm kadarıyla otel hep merdivenlerden oluşuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Ağustos ayında gideceğim otel çok yeşillik içeriyor ve tepede olması temiz ve nemden az etkileneceği düşünüyorum merdiven olayı zor gibi evet
Parafly travelde 1-6 agustos granada belek 42.300 , granada okurcalar 26000 görünüyor bilginiz olsun, yani buna yakinmi cikar bilemem tabiki.
Villa odalardan alırsanız evet yorucu olabilir ana binaya bakınız servis ile anladigim kadarıyla köprünün oraya kadar gidiyor oradan asansör le ulaşım sağlanıyor yorucu olacağını zannetmedigim gibi kolayda değildir herhalde 😊🤔 Denizi fazla kullanmayacağım için sorun olmayacaktır benim için
1 yaşında çocuk varsa bebek arabası kullanacaksınız demektir.
Benim çocuk 9 yaşında. Villa tarafı uzak olduğu için ben bile göze alamadım o taraftan almayı ve ana binadan aldım.
Eğer ille de almak istiyorsanız ana bina düşünün. Denizi ise otele sıfır değil. Asansör ya da shuttle var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nuhun gemisine son yıllarda giden oldu mu, fiyatı fena gelmedi ancak ets yorumlarında hizmet ve yemek kalitesinin kötü olduğu yazılmış
-
Bende de 1 ve 7 yaş çocuk var, cesaret edemedim. Harika görünüyor ama sürekli çocuk merdivenden düşmesin diye peşinde gezecekmişiz gibi geldi bana.
crystal family aldım onun yerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Utopia Resort Residence düşünmeye başladım gidenler ve yorumları var mıdır?
Nuhun gemisi kaya artemis ve limak kibris yanyana oteller sayilir ucunede gittim sirf denizi icin bile giderim oraya ama imkaniniz varsa digerlerini tercih edin , gerci gideli cok oldu ama personeli beş para etmezdi ozamanlar belki simdi degişmiştir yonetim.
Bu yaz değil önceki yaz oradaydık 5 aile olarak. 2. günün sonunda çocuklar ve bir arkadaşımız muhtemelen havuzdan mikrop kaptı ve el ayak hastalığı çıktı. Ruslar malesef iğrençlikler yapıyordu adamların umrunda değil temizlik felan. Şansımıza bize herkesin kullandığı vc nin üst odası denk geldi diğer odalarda halılar vs. çok pis diyordu arkadaşlar. Şezlong kapmaca vardı her sabah. Hem deniz hem havuzda. Restaurantta yemek sırası hatta masa sırası beklediğimiz oldu. Yemekler nadir olarak güzel şeyler çıkıyordu. Bizim için en güzel tarafı çocuk aqua parkıydı. Çocuk orda çok güzel eğleniyordu belli saatlerde sadece tabi. 3. günde cam kırıldığı için orası da iptal oldu. Onun dışında bir şey kaldıysa o klanlardan memnunduk :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 12 Kasım 2022; 13:42:23 > -
Hocam otel güzel ama plajı çok taşlık ayakları kesiyor deniz ayakkabısı falan almayı ihmal etmeyin. Özellikle pastanesini de deneyin mutlaka.
-
5-6 sene önce tam hatırlamıyorum:) balayı konseptinde konakladım. Osene ruslarla kriz olduğundan dolayı araplar istila etmişti oteli. Havuzu güzel gözüküyor fakat çok kullanışlı olmuyor malesef şeklinden dolayı. Akşamları dışarda ızgara sırası beklediğimi hatırlıyorum. Yemekleri çok iyi değildi. Fakat irish pub diye bir yer vardıki şahaneydi. Corono şişe biralardan tut jagermeister shot lar. Beiles ler 23:00 a kadar felan ücretsizdi yanlış olabilir saat yada 24:00. Otelin heryerinde redbull kutu istediğin zaman veriyorlardı. Odaları güzeldi. Otel genel olarak temizdi. Ama çok uzun zaman olmuş yeni gidenler varsa bilgi vermesi daha doğru olur. Alacartlarını kullandık fena değil diye hatırlıyorum. Bir günde Selami Şahin konseri vardı. Kalabalık felan olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 12 Kasım 2022; 13:43:34 > -
Bende 6 yaş tek çocuk var ve ben de cesaret edemedim.
Tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Çocuklardan dolayı genelde havuz kullanıyoruz zaten. Pastaneyi mutlaka tecrübe edicem :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X