Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. ETS’de fiyat göremedim, otelin kendisinden mi bilgi aldınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etsde girdiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet, aklıma bu da geldi. 4 bin aşağı alırım, otele girince fark isterler. Maceraya gerek yok.

• fellini kullanıcısına yanıt
    Onun yerine çocuğunuz için ekstra izin talep edin acenta aracılığıyla sınırda yaşlarda kabul edebiliyor oteller,kimisi de etmiyor ruba sign misal çocuk bedava diyor ama 3 yaştan büyüğe aile odası veriyor neresi bedava oluyor bu şekliyle talep ettik kabul etmediler 10 yaş çocuğa sanki o paraya otel yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 7 Kasım 2022; 12:22:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fellini kullanıcısına yanıt
    Ne hikmetse konaklama tarihinde ikinci çocuğum 33 aylık olmasına rağmen yine fark çıkıyor bende bunu anlamadım otele soruyorum 0 2.99 diyor ikinci çocuk

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Farklı tarihler denedim ama fiyat vermiyor bende nedense

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 7 Kasım 2022; 12:35:42 >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Denerim hocam, teşekkür ederim.

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden bakin hocam fiyat veriyor🙄

• Tatil Budur Erken Rezervasyonda bütçemiz doğrultusunda değerlendirmek istediğim tesisler hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mıdır diye sormak isterim.

-The Sense Deluxe

-Lyra Resort & Spa Hotel

-Vikingen İnfinity Resort & Spa

-A Good Life Utopia Family Resort (Ex. Water Planet)

• goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    Vikingen infinty ve water planette konakladim uzun yillar once ikiside asla gidilecek oteller degil ama water planetin aquasi cok guzeldi sadece aquasi icin giderim acikcasi , digerleri hakkinda fikrim yok.

• Viserion87 kullanıcısına yanıt
    ETS’de arama yaparken yaş giriliyor sadece
    Setur doğrum tarihini girdiriyor aramada

• Arkadaslar parafly travel da acentalarda açilmamis bazi oteller fiyat veriyor ama sanki acilinca verilecek fiyattan daha yuksek gibi geldi bana , en azindan fiyat bilgisi adina bi ziyaret edebilirsiniz gibime geliyor.

• fettah kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim sanırım bunların içerinden tercih edilebilecek yegane tesis The Sense Delux gibi görünüyor.

• goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim the sense delux tecrubem olmadigi icin yorum yapamayacagim ama tripadvizor de başka otel yorumlarida olan kullanicilarin yazilarina bir bakın isterseniz.

• bir arkadaş swandorun kemer otelini atmıştı etsden, aradığımda çıkmıyor kaldırdılar mı acaba?

• Bu arada gural a gidemiyoruz bari alibey e gidelim diyen cocuklarim icin oteli aradim kisa sure icinde fiyatlari aciklayacagiz diye bir cevap verildi , sizlerinde bilgisi olsun.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Güral otelleri iyi midir? Tavsiye eder misiniz?

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt
    Yani tekirova benim favori otellerimdendir , tabiki eleştirilen noktalari vardir , kimisi buyuk bir alanda kurulu der, kimisi odalari kucuk diyebilir ama bence ayni fiyattaki bir cok otelden daha guzel bir otel .

• Güral iyi güzel otelde.
    adrasan, çıralı filan full balon balığı.biz son çıralıya gittiğimizde insanlar denizden çığlıkla çıkıyordu sonrasında denize girememiştik bilginize.hatta simge restaurant mıydı neydi çıralı da personel boş zamanlarda ava çıkıyormuş :)
    Balon balığınıda gerçi bi biz büyüttük olayı.başka ülkelerde de var umursamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu söylemek gerekirse bizim denizle pek işimiz olmuyor,çocuklar küçük havuzu ve kaydırağı çok seviyorlar. Deniz işini İzmir’de hallediyoruz.🙂

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.