Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hem 2019 hem de 2020 de ordaydım.Kötü olmuş maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Hangi bölge için?Afyon bölgesi için yardımcı olabilirim bildiklerimden.

• gookhandemir87 G kullanıcısına yanıt

Bende bakıyorumda eftelia ocean ile eftelia splash sanırım yanyana ve deniz kenarındaki tesisleri ortak gibi. Sizde farkettiniz mi?

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Evet sahil kısmında aqua parkların olduğu eftalia otellerinin ortak olarak kullandığı İsland diye adlandırılan alan var burdan ortak olarak faydalanılabiliyor.
    Otel den fiyat isteyebilirsiniz ETS den daha indirimli verdiğini duymuştum. Oteli arayıp fiyat alırsanız indirimli ise bizi de bilgilendirirseniz sevirim

• gookhandemir87 G kullanıcısına yanıt
    Eftalia Splash ile görüştüm, ets den farklı fiyat vermediler. Ets gibi Bonus karta %5 indirim yaparım dediler. %5 almadan her karta vade farksız 12 ye bölebiliriz dediler. %25 ön ödemeli kampanya da yok, tamamını istiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt
    Ozaman ETS den almak mantıklı hiç ugrasmaya gerek yok

Benim aklıma da bu otel geldi hocam ETS den almak mantıklı hiç değilse iptal konusunda sorunsuz oluyor ama otel iyimidir bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Otel den alırsanız iptal sigortasını ekstra ücret almadan yapıyorlardı hatırladığım kadarıyla, ordan 150-200 lira kadar indirim elde edilebiliyor.

Bende eftelia otellere bakıyorum. Bu Splash denize biraz uzak gibi. Denize yakın olan Eftelia Villiga, Eftelia Ocean ve Eftelia Aqua var üçüde yanyana Ocean ücreti daha yüksek. Aqua ve village arasındayım gibi. Siz araştırdınız mı hangisi daha iyi gibi?

• beyzade8810 B kullanıcısına yanıt

Kendi gideceğim 17-21 Temmuz arası tarihleri baz alıyorum.

Çıkan rakam cidden devede kulak böylesi fiyatların olduğu yerde. Tecrübesine güvendiğim kme sorsam, görüş almak istesem, gözün kapalı git, asla pişman olmazsın diyorlar.

• cyetkin kullanıcısına yanıt
    Geçen sene splash de konaklayan bir arkadaşın yorumlarına istinaden splash’i seçtim. 2022 konusunda yorumu bulabilirsiniz.

• Hala otelde tatil yapabilen varmış vay be

• Shafter kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu konuda size de bir şey danışmakta fayda görüyorum izninizle. Sanırım Gloria’lardan birinde çalışan tanıdığınız vardı. Verde’den diğerlerine ücretsiz servis gidiyor günün belirli saatlerinde. Bu durumda sadece Gogi Çocuk Kulübü’den mi faydalanabiliyoruz? Çocuğu çocuk kulübüne bırakıp zaman geçirmek adına havuz, aqua, snack vs. tarzı bir hizmetten faydalanabiliyor muyuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickael Pote -- 6 Kasım 2022; 22:29:15 >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Otel veya başka bir yer tatili ihtiyaç olarak değilde lüks olarak gören pencereden bakılırsa evt insana şaşırtıcı gelebilir bu şartlarda gidemem demek ayrı hala otele gidebilen varmış demek ayrı hocam bilmem anlatabildim mi 😉😊

• DoubleTree By Hilton Bodrum Isıl Club Resort dikkatimi çekti,bilgi sahibi olan var mı acaba ?

Hocam iyice araştırdınız mı? Fotoğraflara göre çok çok basit duruyor herşeyiyle.

• Ne kadar ekmek o kadar köfte misali, beklentilerimizi yüksek tutamıyoruz artık.
    Benim çocuklar 16 ve 8 yaşında olduğundan kendi bütçeme göre fahiş fiyatlar çıkıyor. Beklentileri düşük tutmak hiç tatil yapmamaktan daha iyidir diye düşünüyorum. 2 sene üst üste Granada Luxury Belek yaptık, eylül sonu da bu tarz basit diye adlandırabileceğimiz daha alt seviye otellerde ikinci bir tatil yaptık. Bu sene granada 12 bin tl ve eylül sonu otium 6000 tl toplamda 18 bin tl ya iki tatil yapmıştık. Ama şimdi konuda f/p olarak bahsedilen Gloria Verde de 5 gece bize 49 bin tl.
    Splash de 16-17 bin tl çıkıyor.
    Tamamen duygusal.

• cyetkin kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdayım hocam hepsi farklı bi de eftalia ısland varmış ama o listede yok kimisine deniz 600m kimisine 50 m ama sanırım hepsi için alt geçit kullanmak gerek

Peki hocam splash ve ocean arasinda ultrahersey dahil vs hersey dahil olayi var bu fark ne kaybettirir bize bilginiz var mi

• Bir şey kaybettireceğini sanmıyorum. Ben alkol kullanmıyorum, onun haricinde de yemek ve snack kullanacağım, varsın türk kahvesi ücretli olsun.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.