Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gypsophila Holiday Village bu otele daha önce giden birisi varmıdır fiyatı uygun geldi bana 5 gece 16

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

%5 indirim ve geçen seneki gibi %1 ön ödeme kampanyası gelirse kaçırmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limak Arcadia Sport veya Limak Limra için tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? 2Y-2Ç için bir dostum tavsiye istedi sizlere sorayım dedim.

• Şu fiyatlarla o otelleri almam için şimdi al 2 sene sonra öde seçeneği gelmesi lazım.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

temmuz başı 5 gece 17,5-18bin lira civarı fiyat bekliyorum, tamamen tahmin.

• Sume kullanıcısına yanıt

Bana çok iyimser geldi. Şu an kasim ayı için bile 5 gece 18 bin çıkıyor. Gelecek yıl hem de temmuz fiyatlari bunun üstünde olur. Bekleyip göreceğiz.

Ben de baia lara için rezervasyon yaptırdım. Baska tatiller için de hala arayıştayim.

• Geçen sene Nirvana Mediterranean da tatili geçirdik fakat bu sene fiyatlar oldukça yüksek olduğundan başka otel bakmaya karar verdim.

Crystal Sunrise Queen Luxury ve Baia Lara arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamundaizm -- 30 Ekim 2022; 18:4:2 >

bende aşağı yukarı buna benzer bir fiyat bekliyorum bu sene 7000 vermiştik eylül ilk haftası 5 geceye tahminen 16 18 diyorum bende en azından gidip gördük riske girmeye değmez diye düşünüyorum başka bir otel için

• Bence yurtdışı içinde bu tarz bir başlık açılmalı.. artık yurt içinde işler zivanadan çıktı.. yurtdışı herşey dahil fırsatlar paylaşılırsa çok sevinirim.. giderim o ülkede tatil yaparım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı uygun fiyata

Trendy larayi aldığım tarihlerde crytaller açmamisti açtığında admiralden %10 daha pahalı idi prestij den ise %10 ucuzdu bu tesisleri örnek alırsak iyimser olarak bu fiyat tahmininde doğru olabilirsin hocam 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Gypsophila için denedim

hiç indirim yapmıyor maalesef

• seziast S kullanıcısına yanıt
    Sanırım Gypsophila marin için bakıyorsunuz INDIRIM300 yazmanız gerekiyor 300tl indirim uyguluyor ama Gypshophila holiday village için %5 indirim uyguluyor bunada INDIRIM1000 Yazmanız gerekiyor bazı oteller dede dediğiniz gibi indirim uygulanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik02 -- 31 Ekim 2022; 1:3:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu ana kadar yol kalabalıklığından dolayı hep gitmekten sakındığım bayram tatillerinde oteller ayrıca etkinlik vs. yaparlar mı? Bu sene bayram tatili Haziran sonuna denk geliyor. Bazı oteller o tarihler ile 2 temmuzdan başlayan tarihler arasına fiyat farkı da koymuş.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Hocam ironi yaptığınızı tahmin edip bende aynı şekilde cevap verdim. İlk mesajımda fiyatın yüksek olduğunu yazmıştım zaten. Erken rezervasyon fiyatı bildiğiniz Voyage ile neredeyse aynı fiyata geliyor. Bana saçma geldi.

• dj halid D kullanıcısına yanıt

Hocam bizde Splash'i düşünüyoruz. 4 yaşında oğlum var ve aquası gayet güzel gibi geldi resimlerden. sanırım hem yetişkin hem çocuk aqua birbirinin dibinde. sormak istedğim içecek ve atıştırmalık konsepti? ETS'de "Eftalia Island girişi ücretsiz, alınan içecekler ücretli." diye bir açıklama var. buna göre island kısmında hiçbirşey yiyip içemiyor muyuz? orada yiyip içemiyorsak hotelin kendi yerleşkisinde birşey yiyip içilebiliyor mu? Bide yabancı turist var mı? Varsa hangi coğrafyadan?

• ilkayla kullanıcısına yanıt

Direk limra derim eğer bu iki otelden birine gidilecekse.

• hamemo kullanıcısına yanıt

Meşhur bir söz var jokey olmak için öncesinde at olmaya gerek yoktur diye.

her ne kadar mesleğim olarak turizm den uzak olsamda hayat tecrübesi ve öngörüm bazen işin uzmanlarından bile çok daha ileride olabilir.

50 bine voyage belek 15 günde 66 bin tl oldu.halen de iddia ediyorum zam yemiş 32 bin tl lik gloria verde f/p dir.otel keşke yeni olsaydı.tek sıkıntısı grubun en eski oteli.

• Ceomhs C kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen orayı yanlış yazmışlardır
    Island kısmını bütün Eftalia otelleri ortak kullanıyor ve bazı extra şeyler haricinde her şey ücretsiz

• Ben sadece yaz sezonunu garantilemek adına doubletree Hilton ışıl club ayarladım Diverso dan 5 gece 34.500 e. 2 senedir kemer yoğunluğu olan tatil dolayısıyla Edirne den Muğla'ya inecek bir tatil rotası düşünüyorum, daha iyi bir fırsat ya da erken rezervasyon avantajı olmadığını gördüğüm durumda iptal edeceğim alımı,sadece fahiş bir artış olma ihtimalini satın aldım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 31 Ekim 2022; 10:58:6 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.