Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl mayısta alıp eylül başında 4 gece 13.500 e kaldığım rubi platium aynı tarihler için 36 küsür veriyor. Geceliği yaklaşık 500 dolar. Bu fiyata oteli almak yerine bir şekilde 2 bin dolar alır gitmek istediğim zaman giderim. Belki döviz uçacak diye böyle fiyatlar veriyorlar ama otellerin kur riskini bu düzeyde tüketiciye yüklemelerini doğru bulmuyorum.

• dividend D kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum. Kur artışıyla açıklanamayacak artışlar var fiyatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dividend D kullanıcısına yanıt
    Cok mantikli bir karar.

Gecelik 209 dolardan kalinan otele, sonraki sene 500 dolar vermek saçma olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her gün yazılanları istisnasız okuyorum. Hepinize hak veriyorum hatta çoğu zaman dilimizin ucuna gelenleri rahatlıkla bile yazamıyoruz.
    Fakat bir gerçek var ki bu sene tatil yapmayı düşünenler bu fiyatlara seve seve okey verecek.
    Ben yerinizde olsam düşündüğüm oteli alır gerekirse daha iyisi daha uygunu açılacaksa ki açılmayacak iptal eder geçiş yapardım.
    Diğer otellerin açılmasıyla önümüzdeki 2 haftada fiyatların artışını görebiliriz.

• Otellerin pandemi dönemi dışında yerli turist gelsin gibi bir derdi hiç olmadı ki zaten kur farzedelim düştü fiyatların ineceğini beklemek bence çok iyimser olur.

• ilkayla kullanıcısına yanıt
    Aslında fikir olarak temelde haklısınız ama pratikte otel almak için otel almamak lazım, yani ben daha fp bir otel göremedim açıkçası , yoksa Gloria yi almıştım ama otelden çocuklarım zevk alamayacaksa(aqua) ne anladım otelin kalitesinden .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 31 Ekim 2022; 15:32:34 >
  • ilkayla kullanıcısına yanıt

Hocam bu fiyatı vermek mesele değil ne zaman hangi koşullarda verdiğimiz önemli. TL'nin ne olacağı belli değil kabul ama geceliği 500 dolara dünyanın bir çok yerinde tatil yaparsınız. Şuanda geceliği 500 dolara almakla seneye haziranda kur 40-50 lira oldu diyelim 50 bine almak aynı şey değil. %40 fazlasını vermiş olmak %50 ucuza almış olmak sonucunu doğuracak. Öyle veya böyle alışveriş TL üzerinden olsa bile endeks alınan şey döviz kuru. Döviz kurunu da bugünden %100 den fazla artırarak satış yapmak bana rasyonel gelmiyor. 24 saat kalaya kadar iptal - 18 ay taksit falan gözümüzü boyamasın. Maaşımla gider dolar alırım, ihtiyacımı da kredi kartı ile 12 ay nakit avans çekerek gideririm (diğer türlüsü yasal değilmiş). Otele de gitmek istediğim zaman geceliği 250 dolardan giderim. Bir şeyleri kaçırıyormuş hissine kapılmaya gerek yok bence, ortada herhangi bir fırsat falan yok şuana kadar açıklanan otellerde.

• Ağustos ayında balayı için nereyi tavsiye edersiniz?

Bu seneki sueno faciasını tekrarlamak istemiyorum.

• Değerli forumdaşlarımız.

Erken rezervasyon fiyatları muadili olabilecek bir çok tesise göre daha avantajlı konumda olan;
    LIMAK OTELLERİ
    Kısa bir süre içerisinde fiyat revize ederek artışa gidecek.
    Özellikle 14 Yaş'a kadar 2 çocuk ücretsiz konaklama avantajı ile De Luxe Lara, Limra ve Atlantis tesisleri bu avantajları dolayısı ile tercih sebebi olabilir.

DH Kullanıcılarına özel ilave indirimler ile birlikte faydalanmak isteyenler mutlaka iletişime geçsin.

Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • Coşku bey geçen sene Gypsophila otelleri için rezervasyon yapıyordunuz, hala bu durum geçerli mi? Setur sitesinde otel görünmüyor.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Toristica da var aynı zamanda toristica acenteliğide yapılıyor setur haricinde

• Geçen sene tatil yapmış ve bu sene de rezervasyon yapmış dj Halid daha iyi bilir ücretli ücretsiz olayı. Üstad, Eftalia Splash da ücretli ücretsiz olanakları kısaca özet geçermisin.
    Ayrıca İsland bölümünde alacarte restorantlari varmış. Bunun haricinde bu ortak alanda ücretsiz sunulan bölümler nelerdir. Bilgilendirirseniz sevirim. Otele rezervasyon yapmak üzereyim bende temmuz ayı ortası 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk için fiyat 11.000 civarı çıkıyor. Şu şartlarda benim için fiyat çok iyi

• Diverso kullanıcısına yanıt

PM gönderdim coşkun cevabınızı bekliyorum

• Kasım ayına girdik. Bakalım otellerin yüksek fiyatları karşısında acenteler ve bankaların güzel kampanyaları olacak mı..

Geçen sene 1000 tl’ye varan puan kazınımı ya da 1000 tl’ye varan kodlu indirimler olmuştu.

Önce tüm oteller fiyat açıklasında :)

Ocak veya subatda acikliyacaklarmis.
    Muhtemelen asgari ücrete verilecek zamma göre flyatlarını açacaklar.

Geçen sene ekim kasımda çoğu belkide hepsi açıklamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Merhaba.

SETUR ve TOURISTICA yetkili seyahat acentesiyiz.
    İlgili tesis için tabi ki fiyat sağlayabilir ve rezervasyon gerçekleştirebiliriz.
    Bu arada bu grup şu an gerçekten fiyat olarak muazzam bir seviyede.
    Forumda geçen yıl konaklattığımız misafirlerimiz de olmuştu.
    Özellikle Gypsophila Holiday Village için kendisine danışabilirsiniz.

Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Geçtiğimiz yıl Rubi Platinum Sign ile alakalı aynen şunu yazmıştık;

""" 1 Ağustos 2022 itibari ile hizmete girecek olan tesisi bu yıl değerlendiren forumdaşlarımız, tesisten ilerleyen yıllarda "bu tesiste şu fiyatla kalmıştım" şeklinde güzel anılarla dönecektir. İlerleyen senelerde ise bu tesise rezervasyon düşünmek kolay olmayacaktır".

Değerlendiren forumdaşlarımız adına çok mutluyuz.
    1 Ağustos ile 1 Ekim tarihleri arasında 5 gece ortalama 18.000 - 22.000 TL arasında konaklatmışız misafirlerimizi.

Bu arada dikkat edilmesi gereken husus; çocuk seçimine bağlı olarak sizi aile odasına yönlendiriyor olabilir.
    Yaşı 1 - 4 arası olan çocuklar için Deluxe Oda onayını alma şansımız olabilir tesisten. (Mutlaka Sorunuz)
    Bu durumda fiyat 42.000 TL seviyesine düşüyor.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 1 Kasım 2022; 9:53:43 >

• SETUR Yetkili Seyahat Acentesi DIVERSO TUR İyi Forumlar Diler.

DH KULLANICILARINA ÖZEL KAMPANYALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Diverso Tur;

* Setur ve Touristica Yetkili Ürünlerde DH Kullanıcılarına Özel En İyi Fiyat Garantisi Sunar.
    * Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 12 Taksit İmkanı Sunar.
    * Aracılığımız ile Gerçekleştirilecek Olan Tüm Rezervasyonlarda İptal Güvencesini Hediye Eder.
    * %25 Ön Ödeme Kampanyası ile Rezervasyon Tutarının %25'ini Rezervasyon Anında, Kalan Tutarı Otele Girişten 2 Hafta Önce Ödeme İmkanı Sunar. (Setur'da Henüz Aktif Değil)

DIVERSO TUR KİMDİR?
    - Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği A-7500 Belge Numaralı Seyahat Acentesidir.
    - 88224312 Numaralı IATA Üyesidir.
    - 2012 Senesinden beri sektörde faaliyet göstermektedir.
    - SETUR Yetkili Satış Acentesidir.

DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
    Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
    Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
    WB:

NASIL TEKLİF İSTERİM?
    Giriş/Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı:
    Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
    Tercih Edilen Bölge/Otel:
    Maksimum Bütçe:
    Özel Talepler:

Bilgilerini Tarafımıza;
    Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
    İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
    Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bugüne kadar ki ilgi ve güveninize teşekkür ederiz,
    Bizlerle yeni tanışacak misafirlerimiz aşağıdaki linklerden referanslarımıza ve yaptığımız yönlendirmelerden aldığımız %90 üzeri olumlu geri dönüşlere ulaşabilirler.

2019 F/P Tatil Fırsatları
    2020 F/P Tatil Fırsatları
    2021 F/P Tatil Fırsatları
    2022 F/P Tatil Fırsatları
    DH Kullanıcılarına Özel İndirimler

HERKESE İYİ FORUMLAR DİLERİZ.
    Sevgiyle Kalın.

• Ceomhs C kullanıcısına yanıt

Hocam otel içindeki havuzlar yan yana. İçecekler makinelerden dolduruluyor ananas, elma, vişne vs gibi seçenekler var makineye bardağı koyup dolduruyorsunuz. Alkol olarak da markasını bilmediğim her alkol var hemen hemen. Atıştırmalık da waffle, gözleme, pizza, hamburger var fena da değil tatları.

İsland ortak yer ve bira, şarap ve alkolsüz içecekler ücretsiz. Sorun yok yani. Haftada 2 gün köpük partisi oluyor island da. Çoğunluk zaten yabancı turistlerin. Türkleri görünce çalışanlar şaşırıyor

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.