Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam üstte hemen yazdım :) ekstra olarak Türk kahvesi ücretli onu da belirteyim. İsland da alacarte var ama hiç gitmedim ücretli ama onu biliyorum. Otelden dönünce yorum yazmıştım. Çok beklentiniz yoksa otel ideal bence.

https://forum.donanimhaber.com/2022-f-p-otel-firsatlari--150757978-110

Rezervasyon yapacaksanız şayet oteli arayıp yapmanız sizin için daha uygun olacaktır fiyatta ETS ile fark oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

ben burda tekrar teşekkür etmek istiyorum bu sene sayenizde indirimli ve yönlendirmelerinizle 3 tane mylome luxury, 1 tane sueno deluxe belek 2 odada rubi platium resort'a rezarvazyon yaptık, 1 tane sueno beach sideyeyaptık hepsini hepsine tabiki ben gitmedim 2 si benim tatilim diğerleri arkadaşlarım ailem içindi. geçen senenin başlarındaki %1'i öde zaten bulunmaz bir olay inşallah o tarzda bir kampanya yine olur dört gözle bekliyoruz iyi çalışmalar diliyorum ya da en azından %25 biran önce başlar inşallah

• Ets %25 olacak mı sizce Shafter bey ya da önce ki senelerde olmuş muydu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rafi_baskan R kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Güveniniz ve nezaketiniz için çok teşekkür ederiz.
    Yine elimizden gelen, ödeme kolaylıkları sağlayan en efektif kampanyaları ortaya çıkarmak için ciddi mesai harcıyoruz.

Görüşmek dileğiyle.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • Fiyat önceliği olan forumdaşlar için ETS’de Bodrum Bendis Beach satışa açılmış,
    Kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim, 3-8 Temmuz 5 gece 11.737tl gözüküyor, Bodrum düşünenler için dip bir fiyat gibi..

• Coşku bey aracılığıyla neredeyse geçen sene ile aynı fiyata Gypsophila Holiday Village için 6 gecelik rezervasyon yapıldı ve bekleyiş sonlandırıldı. Çok teşekkür ederim.

• Adora Golf Resort Belek için rezervasyonumuzu tamamladık.Süreçle ilgili olarak Coşku Bey'e ilgisi,yardımseverliği ve yaptığı indirim için çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ETS’de cornelia deluxe ve cornelia diamond fiyatları açıklanmış

*Düzenleme: 15 Nisana kadar fiyat veriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 1 Kasım 2022; 16:27:2 >
  • Coşku Bey e ilgi ve alakası nedeniyle teşekkür ederim. Gypsophila Club Marine adlı otele 10.-16 haziran arası rezervasyonu tamamladık. üstelik yüzde 25 şimdi yüzde 75 otele girişte ödeme oldu.

@diverso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AZOR_Ahaii -- 1 Kasım 2022; 16:23:20 >
  • 2023 Çeşmede tatil yapmayı düşündenler varsa uygun fiyatlı otel biliyorum yardımcı olurum

• Paylas burada hocam yorumlarina bakariz

• Çeşme de beach girişleri kaç oldu en son bence o da değerlendirme için önemli bit kriter

• ETS’de Swandor Topkapı’dan sonra bu yıl swandor kemer isimli bir otel açmış satışa, hangi oteli almışlar anlayamadım ama ETS’de 2bin küsürlü yorum gözüküyor geriye yönelik, belki hangi otel olduğunu bilen vardır, bütçeye uyan olursa belki değerlendirmek isteyen olabilir kemer denizini

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 1 Kasım 2022; 19:57:5 >
  • Bodrum Park Resort te satışa açmış. Burası 8.4 puanlı ortalama bir tesis.
    Bu yıl fiyatlar inanılmaz tutarsız.

3-8 Temmuz Bodrum Park 32.235 ve 3-8 Temmuz Gloria Verde 32.760 TL.

Bazı oteller hiç hiç hak etmeyen fiyatlardan açarken bazı iyi oteller hala fiyat performans olmaya devam ediyor

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    2 sene önce 5 gece 3500tl ye gittiğim otel. Şok oldum az önce.

Latanya Park giden oldu mu? Ağustos 6 gece 22bin diyor. Fotolar fena değil. Yorumlar şöyle böyle. Denenir mi?

• Swandor Topkapı olarak açılan otel PGS Kiriş imiş, tadilata girecek gibi

• Son 5 yıldır erken rezervasyon ile 3 granada 2 jiva beache gitmiştim bu sene zor gibi fiyatlar uçmuş

• senayakbas kullanıcısına yanıt

PGS Kiriş oteli satın almışlar

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.