< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (49. sayfa)

-
-
Gypsophille club marine de daha önce konakladınız mı acaba ? Yorum yaparsanız sevinirim.
-
Ben kalmadım ama annemleri göndermiştim.Bu otel eski Amara otelidir.Ama el değiştirdikten sonra kalitesi nasıl bilmiyorum.Annemle babam çok memnun kalmışlardı,denizi tertemiz,yiyecek içecek fena olmayan ortalama bir tesisti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım bende yüksek bir beklentiyle gitmiycem açıkcası. Sabah kahvaltı bir otele gecelik 2000 TL vereceğime buraya 3000 TL verip olimpos çıralı kemer vs bölgeleri günübirlik gezmeyi düşünüyorum. Aileniz alkol kullanıyor mu bilmiyorum ama acaba tesiste yeni rakı varmı yoksa adı sanı bilinmemiş rakımsı alkoler mi var. Tek çekingen bu konuda.
-
Geçen haftya göre 6-8 bin kadar zam mı yaptı oteller bana mı öyle geliyor?
Bence çok mantıklı düşünceniz.Alkol konusunda o zamanlar Tekirdağ ve Yeni rakı varmış otelde.Gündüzleri de genelde mojito,baileys,martini,bira içerler annemler.Ama dediğim gibi o zaman otel Amara grubuna aitti.İsterseniz bu konuyu otelden teyit alın.Yanlış bilgi verip mahçup olmak istemem.Ayrıca MNG tur üzerinden alırsanız %5 bir indirim sağlıyor ve %25 ön ödeme geri kalan %75 son 1 hafta kala ödeme imkanı var.
Aynen öyle çoğu otel zam yemiş.Muhtemelen asgari ücret zammı açıklanınca bu fiyatlar bile çok düşük kalacak.Gerçekten yazık.Söylenecek çok şey var ama en iyisi susmak.Bu arada herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Ağustos başına Limak Limra yapıştırıp geçtim maceraya gerek yok. Belli ki bu seneki fiyatlar bunlar 5 gece 2 yetişkin 2 çocuk 25 bin uygun geldi. Daha önce Lara ve Atlantiste kalıp memnun kalmıştık bu da üzmez diye düşünüyorum umarım yanılmam.
-
MNG tur üzerinden alınca ekstra %5 indirim hangi kampanya kapsamında acaba ? Baktım ama göremedim farklı bir indirim mi var ?
-
Hocam ödeme alanına gelince kupon kodu bölümüne INDIRIM1000 yazıyorsunuz otomatik olarak %5 hesaplayıp düşüyor.
Hocam sanırım bahsettiğiniz %5 kampanyası bu
www.mngturizm.com
Ekstra 1000 TL İndirim Kampanyası - MNG Turizmhttps://www.mngturizm.com/ekstra-1000-tl-indirim-kampanyasiAma 31.10.2022 tarihine kadar olan konaklamalarda geçerliymiş. Ben 2023 sezonu için rezervasyon yaptırmayı düşündüğümden bana olmuyor sanırım. Eğer olsaydı çok uyguna bir tatil olacaktı benim için :D Yine de çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
-
Yok yok orda yazdığına bakmayın.Tarihleri seçin kupon alanına INDIRIM1000 yazın hesaplıyor sistem ben denedim fiyat düşüyor.İptal sigortasını eklemeyi unutmayın ne olur ne olmaz.
Tamamı açıklansada önümüze baksak ya. Bu ne böyle belirsizlik.
Otellerin tamamı ne zaman açıklar acaba ETS de. Kasım başı açıklanır mı sizce?
-
Numa Bay Exclusive nasıl bir oteldir, daha önce konaklayan var mı? MNG de fiyatı güzel çıkıyor, tripadvisor puanı da fena değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada ets de çoğu otelde indirimli fiyat için 31 ekim yazıyor. Muhtemelen salıdan itibaren fiyatlara tekrar tıklayacaklar. Almayı düşünenler bi baksın derim.
Antalya - ETS için şu 2 oteli gözüme kestirdim.
Eylül Başı 6 gece 22bin civarı çıkıyor.
Crystal Flora ve Baia Salima
Bu 2 otel hakkında bilgisi olan var mı? İptal sigortalı olarak bunlardan birini alıp Club Marco Polo nun fiyat açıklamasını beklicem sanırım.
Genel fiyatlar açılıncada olmazsa iptal eder başka otele geçerim.
-
Rubi Platinum Sign de fiyat açıklamış. Beklediğim bir oteldi, dönemde 6 gece 50k çıkıyor. Çok fazla geldi şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 29 Ekim 2022; 20:22:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçen sene baia kemer ile Crystal elite arasında kalmıştım,baia denize girişte büyük kayalar eleştirileri nedeniyle Crystal e karar vermiştim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Limak Atlantis mi yoksa Lara mı tavsiye edersiniz . Bizim de 3 çocuk var çocuklara hangisi uygun ? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lara daha güzel ve konforlu bir otel tabi ki ama atlantiste daha iyi hissettik peyzaj olarak ve kompaktlık açısından daha derli toplu sanki çocukları falan düşününce. Crystal fiyatına limaka gidiyorsunuz aslında hangisi olsa farketmez memnun kalırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X