Güzel bir tatil geçirdiğine sevindim dostum :) |
2023 F/P Otel Fırsatları (47. sayfa)

-
-
çok teşekkürler :)
sizin de yorumunuz ve konuda denk geldiğim diğer yorumlar da dolce vitayı seçmeme neden olmuştu.
umarım bende listesinde bu oteli olanlara yardımcı olabilirim.
tekrar daha iyilerine erişebileceğimiz zamanlara dönmemiz ümidiyle.. şimdiden iyi tatiller dileyeyim
-
Çok iyi fiyatlar baştan beri baktığımda 2 çocuk olduğu için çok yüksek çıktı fiyatlar bana gerçi ben 5 gece ye baktım o da fark yarattı sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eftalia Otelleri de ETS de fiyatları açıklamış. Geçen sene Eftalia Splash da tatil yapmıştık hoşumuza gitmişti önümüzdeki sezon için de 6400 TL den rezervasyonumuzu yapmıştık şimdi 9500 TL olmuş ve tek çocuk ücretsiz.
-
Bende bu otele bakıyorum. Fiyat performans olarak nasıl onerirmisiniz. Yemekleri havuzu ve denizi nasıldır. Oda için Upgrade yapiyorlarmi vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otel hakkında detaylı yorumum var.
https://forum.donanimhaber.com/2022-f-p-otel-firsatlari--150757978-110
Upgrade istemedim valla :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sizi hatırladım, önümüzdeki seneyide bu seneden rezervasyon yapmış sağlıkçı arkadaşsınız, hem de ön ödemesiz.
Eftailalarin fiyatları çok iyi.Yaz tatili yapacağım,çok büyük beklentim yok,havuz,güneş,aqua derseniz bu pahalilikta tercih edilir.Benim gibi de alkol kullanmayanlar için birebir diyebilirim.
Merhaba hocam, ETS de iki tane uhd iki tane de HD eftelia var. Siz HD ye mi gittiniz? Village otelinin odaları mı kötü acaba? 4 otel hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar eftelia uhd otelde bile Türk kahvesi ücretli diye bir yorum gördüm yukarılarda.
O yüzden soğudum otelden.
Hocam Eftalia splash benim bahsettiğim otel. HD olarak geçiyor. Eftalia ocean UHD tabi bu otel daha yeni ve daha büyük.
Evet hocam çok saçma. HD otellerinde kahve ücretli. UHD otellerinde ücretsiz Eftalia otellerinin. Bu arada Eftalia ile hiç bir alakam yoktur arkadaşlar. Benim gibi çok beklentisi olmayanlar için ideal otel sadece
Peki Eftalia Ocean mı yoksa Eftalia Aqua mı?
Her ikiside uhd .google yorumlar kafa karıştırıyor. Giden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz.
Bana sorarsan ocean. Ben dışardan gördüm tabi ama bildiğim en yeni oteli bu. Odalar daha büyük diye biliyorum.
2,5 yaşında evlat var hangisi daha uygun olur diye sorsam ?
Seturda rubi platinum rezervasyon almaya başlamış. Geçen yıl gidenler memnundu sanırım.
10-15 temmuz 2 yetişkin 2 çocuk 51000 çıktı😞
Evet fiyatları biraz yüksek geldi bana da. Forumda iyi olduğu söylendi ve sanırım geçen yıl fiyat performans açısından iyiydi.
Diverso WhatsApp hattı da mesajlara dönüş yapmıyor garip şekilde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baia Salima Kemer hakkında bilgisi olan var mı? Ağustos sonu 5 gece 24bin çıkıyor. Yorumlar fena değil.
Club Marco Polo bekliyorum aslında ama bi aklımda rez yap diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 27 Ekim 2022; 23:12:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X