gecen sene ekım bası 2bındı yazık kaç kat artmıs |
2023 F/P Otel Fırsatları (45. sayfa)

-
-
Sizlere bir sorum olacak, Mayıs ortasına voyage Bodrum almıştık, ikinci kez gideceğiz aynı tesise, daha önce forumda Nirvana dolce vitaya gidenler olduğunu biliyorum. Verdiğimiz bütçe 16-20 nisan dolce Vita ile aynı fiyata denk geliyor, farklı bir tesis görmek için Nirvana’ya hava daha soğuk ta olsa geçmemizi önerir misiniz, tesiste anladığım kadarıyla ısıtmalı havuz da yok ancak sezon dışı da kalsa deneyin, voyage bodrumla değiştirin diyebileceğiniz bir tesis midir, görüşlerinizi okumak çok faydalı olacaktır..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5-6 senedir takip ederim. Eftelia herzaman cazipti ancak kalitesi düsük oldugu icin biraz daha harcayıp kaliteli otele gitmek daha yarırınıza düşünüyorum.
Üstte birisi açıklamız zaten, Türk kahvesine bile ekstradan para verceksem bu herşey dahili kaldırsınlar daha iyi.
18000 TL buna vereceğime 20-21i daha güvenilir otele veririmciler çok olur. Mesele 20-21e kaliteli otel bulmak.
Bugün Delphin Deluxe Resorta 2 yetişkin 2 çocuk temmuz ayı için 5 geceye 1245 Euroluk rezervasyon yaptırdım. 90 euro peşin geri kalanı gitişten 1 hafta önce acentaya ödemem gerekiyor.
TL olarak 22.700 liraya gelmekte.
Yurtdışında yaşayıp bu fiyattan almak isteyenler kaçırmasınlar derim büyük bir ihtimal TL fiyatları açıklandığında yükselecektir.
Bu dediğinize katılmıyorum onlar bizden pinti para biriminin değerli oluşu da etken tabiki ama öyle aman aman para harcasalar herşey dahil otel almazlar
Evet hocam Nirvana Dolce Vita.
-
Arkadaşlar Geçen sene Rubi Platinum Spa Resort & Suites otelini tercih etmiştik ve çok memnun kalmıştık. Bu sene Kemer bölgesini tercih etmeyi düşünüyoruz RUBİ ayarında fiyat ve performans olarak önereceğiniz otel var mıdır ?
-
Baia Lara'dan sonra Baia Kemer açılmış.Rubi ayarında çok değildir ancak fiyat iyi açmış,şimdilik f/p olarak görülüyor.İsterseniz bir inceleyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021 yazında Nirvana Dolce Vita'da konaklamıştım. Memnun kaldık ailece. Fakat Voyage ile kıyaslama yapamam orada kalmadığım için.
-
Öncelikle Voyage bodrum ve Nirvana dolce Vita farklı konseptlerde oteller , hiçbir Bodrum oteli bır Antalya oteli gibi gece etkinliği yapmaz mesela , yani çoluk çocuk eglenicez aquanin keyfini cikaricaz ustunede cam gibi bir deniz diyorsanız tabiki nirvanayi tercih edin derim ama bir Voyage kalitesinde beklemek hata olur diye düşünüyorum, dediğim gibi mesele sizin beklentileriniz , aynı seçenekler bizde olsa ben nirvanayi , eşim Voyage i tercih ederdi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Castiva Hotel ve bulunduğu bölge hakkında fikri olan var mı acaba?
Denizi nasıldır? Otel nasıldır? 2,5 yaş bebek için uygun mudur?
Teşekkürler.
-
Bu yoruma yüzde 100 katılıyorum, 2 senedir Dolce Vita'da konaklıyoruz biz fazlasıyla memnun kaldık ama burada önemli olan ne istediğinizdir.
Aquaparkı Türkiyedeki en iyiler arasında olabilir. Keza denizi de öyle giriş taşlık sonrası kum ve biraz çabuk derinleşir ama cam gibidir.
Hizmet, Yeme İçme kalitesi de oldukça iyidir. Ama alternatifiniz de Voyage :) Çocuk olduğu için Nirvanayı yine seçerdim, yoksa Voyage.
-
Eftalia otelleri günlük dışarıdan müşteri alıyordu hatırladığım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen azınlıksın, sana özel fiyat mı verecek otel işi gücü yok. Ne enteresan insanlarsınız ya, türklerin geneli para harcamaz, otelin ulaşımını kullanmaz, ekstraya bulaşmaz. 100 kişiden 5 kişi bunu yapıyor diye bunu yapıyoruz anlamına gelmiyor yani.
Ben otellerde su sporları yapan türk doğru düzgün görmüyorum, paralı oyun merkezini kullanan türk çocuğu da görmüyorum, 50€ nargileye vereni de görmüyorum.
Not: neden ucuz olabileceği yazıldı, fikrimi belirttim. İlle bundan dolayıdır demiyorum, bu benim fikrim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatbjk -- 26 Ekim 2022; 14:59:53 >
Ben villa konusunda karar verip aldım. Denk gelirse bir de otel tatili düşünüyorum. Elbette bu rakamlar ile değil.
Pademi ilk yılı tatilvillam.com sitesinden almıştım tatil ve memnun kalmıştım. Yine aynı yerden aldım. Tavsiye ederim.
Arkadaşlar bir hafta karavan kiralayıp kafamıza göre takılsak diye bir düşüncemiz var.
Ortalama günlük karavan kirası 1500, karavan konaklama kamping ücreti 300, günlük erzak yemek ücreti 400, günlük alkol 250, günlük yakıt 250,beach vs giriş çıkış 200 gibi hesaplıyorum. 2900 TL günlük yapar.
7 gün bu şekilde tatil yapsak 20300 gibi bir rakama geliyor.
Aynı şekilde daha alt grup otellerde HD olarak çok yorulmadan bu 20.000-23.000 bandında da tatil yapabiliyorum zaten.
Daha önce karavan tatili yapmış arkadaşlardan maliyet ve tavsiye anlamında bilgi almak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 26 Ekim 2022; 17:26:37 > -
Aboww bunu yazdınya senin işin bitti.
Ben bir gürbetçi olarak tamda bu konuya değinmiştim aylar önce hatta birileri 2 gün önce laf sokmaya çalışıp bu yazdıklarımı tekrar gündeme getirdi.
Lafım size değil ama, Siz yerliler olarak bunu söylerseniz OK ama bir gürbetçi bunu söylerse görgüsüz oluyor.
Pinti olsa Türkiyede tatilde ne işi var. Karavana binip arabayla Hollandalılar Fransaya gider. Hollandalıların pintileri bunlar veya Hollandadan çıkmayıp sahile gidip veya parka gidip 2 hafta burda tatilini yapan tiplerdir.
Rusları bi kenara atıyorum ancak batı Avrupadaki turistler para harcıyor kardeş. Bir muza binmek adam başı 25 euro ise yine biniyor. Ucuzmu ucuz değil, onlara görede ucuz değil ama senede 1 defa bineceğim deyip biniyor.
Zaten TL ile birşey görmüyorum otellerde, hepsi euro veya dollar olarak satılıyor.
Sueno dan haber var mı?
Arkadaşlar nirvana kgh oteller (crystal, nirvana,amara vb. ) daha önce herhangi birisinde konaklamanız var ise 100 de 5 indirim yapıyor. Nirvana dolce vitayı 27 Haziran girişli 26500 civarına aldım, 100 de 25 ödeme de var bilginiz olsun.
Bir sorum var sadece 20-24 haziran voyage sorgun mu, 27haziran -1 temmuz dolce vita mı sizce. İkisinde de rezervasyon var, birisini iptal edeceğim. Voyage 27500, nirvana 26500 e aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X