< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (48. sayfa)

-
-
Başka otelle karıştırdım hocam ya. 24bin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hangi tarih aralığı için baktiginizi öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli forumdaşlarımız.
2023 sezonu için bugün itibari ile bilgilendirme, tanıtım ve rezervasyon süreçlerine başlıyoruz.
Kimeros Park, Kirman Arycanda ve Rubi Platinum ziyaretlerimiz de sonlandı.
3 tesisle ilgili de fikirlerimiz perçinlendi. Harikulade detaylara eriştik. Düşük sezon olmasına rağmen seviye gayet keyifliydi.
Ayrıca fuar ziyaretimizi de tamamlayarak sezonla alakalı özel tüyolar aldık ve bu sene bazı atılımlar düşünen tesislerle alakalı da bilgi edindik.
Kısacası biz artık hazırız.
Tüm sorularınızı, taleplerinizi PM ya da WB İşletme Hattımız aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz.
Tesis ve Kampanya tanıtımlarımızla alakalı bilgi sahibi olmak için duyurularımızı takip etmenizi tavsiye ederiz.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her iki otelde de bebekler için ve çocuklar için ayrı havuzları var. Bu sene gittiğimizde benim çocuk 13 aylıktı tam :) suyu da çok sevdi. Enfeksiyon için çok korkmuştum ama çok şükür bir şey olmadı
-
24-28 Temmuz
-
Kime satacaklar hocam bu fiyatlaraquote:
Orijinalden alıntı: alitaro
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her sene aynı muhabbetler oluyor ve her sene oteller doluyor.
-
-
Sömestr'da maldivlere kişi başı uçuş gidiş-geliş 5 bin tl.
havalimanına yakın oteller bakabilirsiniz bookingten. örneğin deniz kenarı veya özel plajlı, herşey dahil bir ada oteli isterseniz bandon maldives var. havalimanından ücretsiz ulaşım sağlanıyor.
2 kişiyseniz ulaşım dahil 60kya, 3 kişiyseniz 65kya maldivlerde herşey dahil tatille gidebilirsiniz.
50-60k'lık otelleriimizin fiyatlarını görünce yazmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 28 Ekim 2022; 11:33:6 >
-
Linkini verdiğiniz otele arkadaşım ve eşi 2018'de gitmişlerdi. Her şey dahil diyor ama tam pansiyon gibi bir sistem var, bizdeki her şey dahil gibi değil. Her ikisi de alkol kullandığı için, güzel bir ekstra meblağ ödeyip gelmişlerdi.
-
Voyage bodrumun 30.450 tl fiyatına bekleyin denilip aynı tarihe hilton ışıl club ın 33.000 tl fırsat olması.
Yıllardır yorumlarımı okuyup güvenen kişiler umarım bu fiyatlarla en doğru seçimi yapar 2023 için..
O fırsat kaçtı bir kere,bide Voyage Bodrum çocuklu olan sezonda 30 bin miydi ben kaçırdım o tarihleri. Sabah ışıl hotel i ben istedim sayın diverso dan,tesis satışta ama fiyat alamadım doğru dürüst Jolly den aktif mi değil mi çözemedim, riske girip alacağım ışıl hotel i o tarafta olmaya çalışıyorum bu sene,ilk etapta bu fiyatlara alım yapmak istemediğimi belirttim ancak ev tayfası baskın çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesajda elimden geldiğince tüm bilindik otelleri yazmaya çalışıyorum açılış fiyatlarını tam sezon ortası için.
Farketmemisim çocuksuz aileler için gerçekten uygunmuş ilk çıkış fiyatı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Voyage Bodrum +16 yaş hizmet veriyor. Çocuklu aileler için zaten mümkün değil ama Voyage’lar arasında en iyi fiyatı veren tesisti. 2020 yazında, bitişiğindeki Salmakis Resort Otel’de konaklamıştım. Uzaktan gördüğüm kadarıyla bile A kalite hizmet veriyordu. Tam bir balayı ve çocuksuz çift oteli.
Değerli forumdaşlarımız.
Kirman Sidera Luxury & Spa
İçin DH Kullanıcılarına Özel %5 indirim sistemlerimize tanımlanmıştır.
Geçtiğimiz yıl yaptığımız F/P yönlendirmelerinden ziyadesi ile olumlu dönüşler aldığımız gruba ait tesisle alakalı aşağıdaki tanıtımları baz alabilirsiniz.
Özellikle QR Kod ile sipariş gerçekten ince bir detay.
Bu arada 25.10.2022 Tarihinde tesiste yarım gün geçirdim. Bilgi ve görsel talep etmeniz durumunda keyifle paylaşabilirim.
Tesis tanıtım:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152638892
Sevgiler.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 28 Ekim 2022; 16:22:29 >
-
2023 konusuna geçilmiş :) Bu sene rubi platinium side a çok gitmek istedik,ama işlerin yoğunluğundan nasip olmadı. Daha fiyatları belli olmadı sanırım @Diverso ?
-
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X