< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 28 Ağustos 2023; 10:29:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu sezon alkol kalitesiyle dikkat ceken 2 otel oldu. Birincisi Port Nature digeri de Concorde De Luxe Lara. Maxx Royal'de fact sheette Blue Label var gozukuyor ancak qr menulerde goremedim mesela. Fiyatina gore factsheet ozelinde icki kalitesi en dusuk otel de Rixos Premium Belek saniyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 28 Ağustos 2023; 0:2:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam fethiye sonra marmarise geldim.. hava fethiye kadar bunaltıcı gelmedi.. elbette rutubet falan var.. araç kuyruğu marmarise girişte olmadi ama yolları çok sıkıntılı geldi bana. belkide düz memlekette yaşadığım için zorlandım.. araç kuyruğunun çok anormal olduğu yer kız kumu yoluydu yeni Datça yolu diye geçiyor orhaniye tarafı bol virajı ve inanılmaz kalabalıktı.. marmaris merkezde otopark sorunu yaşanıyor birde.. siz hangi istikamet üzerinden geliyorsunuz.. mugla merkez tarafından olan yolda sakar geçiti tarafında da çok araç olduğu söylendi.. onun dışında hava bunaltıcı değil daha iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
crystal greeni yaz ortası iptal edip fethiye ve marmaris paketi yaptım oda kahvaltı satın aldım otellerden hem deniz hem etkinlik dolu dolu tatil geçti yarın dönüyorum kısmet olursa.. buralara gelen birisi mutlaka tekne turu tüplü dalış yamaç paraşütü rafting ve jeep safari yapsın.. farklı ve eğlenceli bir tatil konsepti oluyor.. iki ilçeninde koylarinda yüzmek muhteşem oluyor.. tekne ile gidince insanın plaja adım atası gelmiyor.. ben bu tatilden önce 4 günlük ihd tatil yaptığım için crystal green i iptal ettim ve zerre pişmanlık duymadım bundan.. inşallah giden arkadaşlar da memnun kalır öyle ayrılır otelden.. biz aile olarak sıkıldığımız için iki günden fazla kaldık mı boğuyor otel tıkılı kalmak.. ama dediğim gibi inşallah gidenlerde bu yıl eğlenceli vakit geçirirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
Aşağıdaki otel ets'de 2024'e açılmış görünüyor. 2 yetişkin 5 yaş çocuk 1-6 ağustos seçtiğimde bu şekilde fiyat çıkmakta. Otel nasıl bilmiyorum ama sezonda uhd 5 gece 6 gün 2 yetişkin 1 çocuk için fiyat normal gibi geldi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+ |
2024 Sezonu açılıyor demek ki yavaş yavaş :) Fore Resort nasıl aceba bu sene gidenler oldu mu? |
|
daha 24 saat geçmeden o kadar övülmüş bir otele ,şu an gerçekten otelde olan birisinin bu kadar isabetli ve kendi tecrübesini açıkca anlatması ve önce ki övüle övüle bitirelemeyen yorumun tam tersi bir yorum olması çok dikkat çekici. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |