< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (316. sayfa)

-
-
Ben internetten aldığım için swnador da bunu yapamadım, teşekkürler bilgi için buna dikkat edeceğim acentadan alirsam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Family kısmına gidiş gelişde sorun olmuyor. Bu iş için klimalı bir minibüs tahsis edilmiş. Sürekli hiç beklemeden bir kişi bile olsa götürüyor. İki otel arası çok yakın olduğu için en fazla 2-3 dakika bekleme süresi oluyor. Family bölümü kalabalık. Şezlong bulmak zor. Yetişkin bölümü bu bakımdan çok avantajlı. Bol bol şezlong var. Havuz boş. Sahil çok yakın. Deniz ile arasında yalnızca havuz var. Açık büfe yemek yetişkin bölümünde de olsa Family tarafına hiç gitmeye gerek yok. Boutique kısmında daha yemek yemedik. Bir kaç gün içinde bu şekilde bir konaklama tercih edip etmeyeceğim hakkında da bir fikrim oluşur. Tekrar yazarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de porttayım hocam :) en çok korktuğum şey içkilerin çakma olma ihtimaliydi ama gayet hepsi orjinal. Blue Label ve Platinum Label (yeni adı 18) aynı anda alıp kıyaslayın keyifli oluyor. Otel alkol olarak çok iyi ciroc, ketel one ve tanqueray no:10 olması beni şaşırttı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lagavulin 16 da varsa ben başka otel bakmam bir daha :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Port nature
✓ Saat 11:00 de giriş yapıldı oda 13:30 da teslim edildi.Beklerken yedik içtik oteli keşfettik.
✓ Otopark küçük alt tarafta sokak arası yer ayrılmış orası da dolmuş kenara biryere bıraktı vale bahşiş bir işe yaramadı.(Granada'da kapalı otoparka çekmişlerdi;) )
✓ Çalışanlar ve yabancı misafirlerin çoğu Özbek -Tatar-Kazak vs milletlerden sanırım.Bol Rus var Türkler azınlık.Turist kalitesi Granada ya göre iyi genel ortalamaya göre düşük bu senenin en büyük sorunu bu zaten.
✓ Evet meşhur blue label irish pubta servis ediliyor.Eger alkolle aranız iyiyse sadece viski bar(Chivas 18),irish pub Bile sizi memnun edecektir.Ama Corona bira artık yokmuş yerini miller almış bu hoş olmadı.Sise Carlsberg,Tuborg, Efes,miller bira mevcut.
✓ Alkol kalitesi orta-Ust kalibre onu belirtmeliyim.Cin,tekila,likorler,viski,vodka vs
✓ Davidoff Cafe güzel çekirdek kahve espresso,americano vs içebilmek şahane oluyor açıkçası.Filtre kahveyi french press yapiyorlar bu bana hitap etmiyor.Süt alpro kullanılıyor isterseniz.
✓ Otelin en iddialı olduğu alanlardan birisi pastane arkadaşlar.Kesinlikle çok başarılılar.Saçma sapan otel tatlilarindan(kat kat renkli olanlar)midemize yazık etmiyoruz.San Sebastian,bal kabaklı cheesecake vs gayet başarılı.Fotograf ekleyeceğim.
✓ Suşi bar var tıklım tıklım oluyor ben yemegidim için yorum yapamaycagm.
✓ Alacarte restoranlardan birkaçının menü PDF i atcam merak edenler için. Alacarte güzel ama hızı artırmak için önceden pişirilmiş etler ısıtılıp getirildi bir seferinde bu hoş değil tabi.Selectum burdan daha iyi Alacarte hizmetinde.
✓ Odamız köşede kaldığı için geniş ve büyük balkonu da baya geniş diğer odalar biraz küçük.Temizlikci ablaları kafaladk çocuklar sağolsun onlar günde 2 kez eksik gedik ekleme yapıyorlar ve minibar normalde bira ile dolmuyor günlük burda da torpil geçildi küçük ama hoş bir detay diyelim.
✓ Açık dondurmalar başarılı.İtalyan karamel,bal badem vs.Kapali Algida Max,twister grubu var.
✓ İnce uzun U formunda bir büyük havuz.Üstü kapalı bebek havuzu.Yetişkin Aquapark(büyük). Çocuk Aquapark.Orta büyüklükte yetişkin dikdörtgen havuz.Kapali havuz.
✓ Denizi bize uymadı maalesef şezlongla arası min 30 MT var çocukları kontrol etmek zor ve dalgalı pis bir görüntü hakim kullanma imkanımız olmadı henüz.
✓ mini club gün boyu hizmet veriyor bu da güzel çocuklu aileler için.Mini club alanının kendine ait çocuk parkı var dışarda.İcerde kocaman bir ayrı aktivite odası daha var.Cocuk dostu otel diyebilirim.Ekip çok cana yakın mini clubta.
✓ Toparlarsak otelde malzeme kalitesi üst düzey.Lakin hizmet kalitesi vasat diyebilirim.Calisanlarin bir kısmı yeni başlamış ve adapte olamamislar sürekli kendi aralarında yakınıyorlar biz konuşulanlari duyuyoruz tabi yabancı turist ağırlıkli olduğu için bizim varlığımızı unutuyorlar arada.Bu da hizmette yavaşlamaya aksamaya neden oluyor.Tuvalet kağıdından bile anlayabiliyorum malzeme için kaliteye özen gösterildiğini.Biraz daha hizmete de özen gösterilse seneye tekrar tercih ederim derdim.
✓ Alkol severler gözü kapalı alabilir geceliği (erken rezervasyon dönemi)4000-4750₺ aralığı için bence f/p otel.
✓ Alacarte restoranlardan ötürü yemek kalitesine orta-iyi diyebilirim.Ama Açik büfe yetersiz mezeler başarısız ve çeşit az.
✓ Aklıma gelenleri gözlemlerimi yazdım karışık olmuş olabilir otelden çıkmadan atmak istedim fotoğraflarla destekleyeceğim merak edilen olursa eklemeler yaparım.
http://portnaturemenu.com/sushimenu/sushi-menu-tr.pdf
http://portnaturemenu.com/alldaydiningmenu/files/all-day-dining-tr-new.pdf
http://portnaturemenu.com/alldaydiningmenu/files/all-day-dining-kahvalti-tr-new.pdf
http://portnaturemenu.com/seasidemenu/seaside-menu-tr.pdf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunlar da benden olsun;
Port Nature QR kodlar
All day kahvaltı
http://portnaturemenu.com/alldaydiningmenu/files/all-day-dining-kahvalti-tr-new.pdf
All day alakart
http://portnaturemenu.com/alldaydiningmenu/files/all-day-dining-tr-new.pdf
Sea side alakart
http://portnaturemenu.com/seasidemenu/seaside-menu-tr.pdf
İç mekan alakart gündüz
http://portnaturemenu.com/alacarteanarestaurant/files/new-alacarte-gunduz-tr.pdf
İç mekan alakart gece
http://portnaturemenu.com/alacarteanarestaurant/files/new-alacarte-gece-tr.pdf
İç mekan alakart içecek
http://portnaturemenu.com/alacarteanarestaurant/files/alacarte-icecek-tr.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 28 Ağustos 2023; 10:29:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu sezon alkol kalitesiyle dikkat ceken 2 otel oldu. Birincisi Port Nature digeri de Concorde De Luxe Lara. Maxx Royal'de fact sheette Blue Label var gozukuyor ancak qr menulerde goremedim mesela. Fiyatina gore factsheet ozelinde icki kalitesi en dusuk otel de Rixos Premium Belek saniyorum.
Rixos Premium Tekirova özelinde başımdan geçeni yazayım sonuçta premium olan rixos otel serisinden, rixos belek ile aynıdır;
Bombay cin bile ücretliydi şaka gibi, villa misafirlerine veriyoruz diyorlardı. Villaların olduğu yerde günün geç saatlerinde çok kısa süre açık kalan gizli bir barda sadece bilenlere konseptte olduğu söylenmeden talisker veriliyordu ama bilen olmadığı için içen de pek olamıyordu. Alkol konusunda çok aşırı cimri rixos.
En çok cullinan otelde memnun kaldım bu sene alkol konseptinden. Patron tekilasından monkey 47 sine, thomas henry toniğinden milli içkimiz blue label’a kadar her şey vardı. Regnum bile bu kadar geniş konsept sunmuyor.
Ama her şey bir yana F/P alkol otelleri bence Port Nature ve Sueno Deluxe. Concorde deneyeceğim o da F/P serisine dahil olabilecek gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 28 Ağustos 2023; 0:2:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam fethiye sonra marmarise geldim.. hava fethiye kadar bunaltıcı gelmedi.. elbette rutubet falan var.. araç kuyruğu marmarise girişte olmadi ama yolları çok sıkıntılı geldi bana. belkide düz memlekette yaşadığım için zorlandım.. araç kuyruğunun çok anormal olduğu yer kız kumu yoluydu yeni Datça yolu diye geçiyor orhaniye tarafı bol virajı ve inanılmaz kalabalıktı.. marmaris merkezde otopark sorunu yaşanıyor birde.. siz hangi istikamet üzerinden geliyorsunuz.. mugla merkez tarafından olan yolda sakar geçiti tarafında da çok araç olduğu söylendi.. onun dışında hava bunaltıcı değil daha iyi.
crystal greeni yaz ortası iptal edip fethiye ve marmaris paketi yaptım oda kahvaltı satın aldım otellerden hem deniz hem etkinlik dolu dolu tatil geçti yarın dönüyorum kısmet olursa.. buralara gelen birisi mutlaka tekne turu tüplü dalış yamaç paraşütü rafting ve jeep safari yapsın.. farklı ve eğlenceli bir tatil konsepti oluyor.. iki ilçeninde koylarinda yüzmek muhteşem oluyor.. tekne ile gidince insanın plaja adım atası gelmiyor..
ben bu tatilden önce 4 günlük ihd tatil yaptığım için crystal green i iptal ettim ve zerre pişmanlık duymadım bundan..
inşallah giden arkadaşlar da memnun kalır öyle ayrılır otelden.. biz aile olarak sıkıldığımız için iki günden fazla kaldık mı boğuyor otel tıkılı kalmak..
ama dediğim gibi inşallah gidenlerde bu yıl eğlenceli vakit geçirirler.
Talisker'in ücretli olup, Blue label'ın bedava olmasını nasıl açıklıyorlar acaba
-
Aşağıdaki otel ets'de 2024'e açılmış görünüyor. 2 yetişkin 5 yaş çocuk 1-6 ağustos seçtiğimde bu şekilde fiyat çıkmakta. Otel nasıl bilmiyorum ama sezonda uhd 5 gece 6 gün 2 yetişkin 1 çocuk için fiyat normal gibi geldi.
-
valla insan inanmak istemiyor :)
acaba çaylı viski mi hehe
-
2024 Sezonu açılıyor demek ki yavaş yavaş :) Fore Resort nasıl aceba bu sene gidenler oldu mu?
-
Ülkeye gelen blue label paletlerinden birkaçı otel sahibine rezerve ediliyormuş buna önem veriyor dediler barmenlerin yalancısıyım;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, bu gün Fore Resort e giriş yaptık eşimle sabahtan.
Odaya giriş yaptığımızda üstün körü temizlendiğini gördük, lavaboda sakal duşta ve odanın iç kısımlarında saç. Durumu belirttim detaylı tekrar temizleyeceğiz haber vericez bilgisi verildi, bizde denize indik. Ancak üstünden 3-4 saat geçmesine rağmen ses seda yok, odaya çıktığımda ne ile kaşılaşacağımı bilmiyorum.
Deniz temiz ve sıcak ancak balıklar tarafından tacize uğruyorsunuz desem yeridir. Suda sabit durduğunuz anda ayaklarınızın etrafına toplanıyor ve ısırık almaya başlıyor, 1-2 tane olsa normal ancak balık sayısı artıp iş sürekli olunca, yad dakikada 20 25 ısırığa çıkınca ciddi canınız yanıyor. Bir iki otel yan tarafa doğru gittim müdahale eden olmadı ancak maalesef onlardada durum aynı. Kıyıdan çok açılma şansım olmadı.
Şişe olarak servis edilem biraları soğutmaya yetişemiyorlar. İstediğinizde reddetmeden vermekle birlikte ılık olabileceği bilgisini veriyorlar.
Havuz ve deniz kenarında şezlong sayısı az. Hem havuzu hem deniz tarafını gezip sadece 2 kişilik yer bulabildim. Bizden sonra dolaşıp yer bulamayanlar oldu.
3 gün önce tripadvisor ve google tarafına gelen yeni yorumları görmüş olsam iptal edip başka yer bakardım ancak geç gördüm maalesef. Sorularınız varsa öğrenip deneyimleyip cevap vermeye çalışırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
daha 24 saat geçmeden o kadar övülmüş bir otele ,şu an gerçekten otelde olan birisinin bu kadar isabetli ve kendi tecrübesini açıkca anlatması ve önce ki övüle övüle bitirelemeyen yorumun tam tersi bir yorum olması çok dikkat çekici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X