< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (314. sayfa)

-
-
Bu arada şuan crystal green bay den yazıyorum.
Detaylar yaşadıkça netleşecek ama şu ana kadar herşey çok iyi.
Gece 1 gibi ataşehirden çıktım yola. 6:00 da bodrumdaydım. Çocuk uyuduğu için otele yakın bi yerde uyanmasın diye bekleyip az kestirdim bende. 7 gibi otele giriş yaptık.
Bileklikleri aldık kahvaltıya indik direk. Kahvaltı bitmeden odanız hazır diye aradılar. Saat 08:30 gibi bişeydi. Direk odaya geçtik. Oda çok hoşuma gitti. Kara manzaralı almama rağmen deniz manzaralı verilmiş. Odaların hiçbiri öyle direk deniz görmüyor ama ağaçaların arasından fln denize bakar konumda. Ranzalı çocuk yatağı var 2 katlı.
İlk gözlemim heryer çok temiz. Bu ortamda bu ağaçlık alanda sinek yok denecek kadar az.
İçki kültürüm pek yoktur yanlış yönlendirmek istemem. Var mı var. Kokteyl vs gayet keyifliydi. Ama dediğim gibi detay bilmem. Apaçi içiciyim :) olsada olur olmasada kafasındayım yani.
Otel full olmasına rağmen öyle tıkış tıkış bi durum yada sıra bekleme olayı yok. Herşey gayet iyi bu anlamda. Az önce bi çift 2 gece uzatmak istedi oda yok dediler.
3 gece üzeri konaklamaya alacarte ücretsiz 1 gece. Onuda yaptırdık.
Deniz süper diyebilirim. Öyle balçık demek gerçekten haksızlık. Koy öyle bi saklı ki akıntı yok nerdeyse. Bu yüzden de bulanık görünümde ama tertemiz. Öyle koku leke is pis hiçbişey yok. Çok keyifli. Havuz kıvamında. Durgun su. Havuzdan daha sıcak.
Şuana kadar herşey çok iyi.
Odanın klimasını bile açıp öyle bırakmışlar. Geldiğimizde oda süper durumdaydı :)
Şimdi gitmediğim için maxroyal yada titanicle kıyaslayamam yada daha üst segment bi otel ile.
Ama gittiğim oteller arasında en memnun kaldıklarımdan biri ilk izlenim olarak. Bakalım devamı nasıl olacak.
Şuana kadarli gözlemlerime göre rez yapan arkadaşlar sakın tereddüt etmeyin. Pişman olmayacaksınız.
Son gün odayı teslim edip otelde takılmaya devam edebilirsiniz onayınıda aldım. Yola akşam çıkmak için. Oda müsait olsa kalmaya bile izin verirlerdi akşama kadar. Ama full çakılı dediler.
Allah utandırmasın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok sevindim beğenmenize yarın bizde ordayız inşallah 😀quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJK
Bu arada şuan crystal green bay den yazıyorum.
Detaylar yaşadıkça netleşecek ama şu ana kadar herşey çok iyi.
Gece 1 gibi ataşehirden çıktım yola. 6:00 da bodrumdaydım. Çocuk uyuduğu için otele yakın bi yerde uyanmasın diye bekleyip az kestirdim bende. 7 gibi otele giriş yaptık.
Bileklikleri aldık kahvaltıya indik direk. Kahvaltı bitmeden odanız hazır diye aradılar. Saat 08:30 gibi bişeydi. Direk odaya geçtik. Oda çok hoşuma gitti. Kara manzaralı almama rağmen deniz manzaralı verilmiş. Odaların hiçbiri öyle direk deniz görmüyor ama ağaçaların arasından fln denize bakar konumda. Ranzalı çocuk yatağı var 2 katlı.
İlk gözlemim heryer çok temiz. Bu ortamda bu ağaçlık alanda sinek yok denecek kadar az.
İçki kültürüm pek yoktur yanlış yönlendirmek istemem. Var mı var. Kokteyl vs gayet keyifliydi. Ama dediğim gibi detay bilmem. Apaçi içiciyim :) olsada olur olmasada kafasındayım yani.
Otel full olmasına rağmen öyle tıkış tıkış bi durum yada sıra bekleme olayı yok. Herşey gayet iyi bu anlamda. Az önce bi çift 2 gece uzatmak istedi oda yok dediler.
3 gece üzeri konaklamaya alacarte ücretsiz 1 gece. Onuda yaptırdık.
Deniz süper diyebilirim. Öyle balçık demek gerçekten haksızlık. Koy öyle bi saklı ki akıntı yok nerdeyse. Bu yüzden de bulanık görünümde ama tertemiz. Öyle koku leke is pis hiçbişey yok. Çok keyifli. Havuz kıvamında. Durgun su. Havuzdan daha sıcak.
Şuana kadar herşey çok iyi.
Odanın klimasını bile açıp öyle bırakmışlar. Geldiğimizde oda süper durumdaydı :)
Şimdi gitmediğim için maxroyal yada titanicle kıyaslayamam yada daha üst segment bi otel ile.
Ama gittiğim oteller arasında en memnun kaldıklarımdan biri ilk izlenim olarak. Bakalım devamı nasıl olacak.
Şuana kadarli gözlemlerime göre rez yapan arkadaşlar sakın tereddüt etmeyin. Pişman olmayacaksınız.
Son gün odayı teslim edip otelde takılmaya devam edebilirsiniz onayınıda aldım. Yola akşam çıkmak için. Oda müsait olsa kalmaya bile izin verirlerdi akşama kadar. Ama full çakılı dediler.
Allah utandırmasın :)
Odanız ana binamı hangi numarayla başlıyor hocam bazı odalar çok küçükmüş bizdede çocuk var ona göre talep edebilirim belki
-
-
İyi tatiller dilerim memnun kalmanıza sevindim ilk izlenim olarak. Yemek kalitesiyle de ilgili fikirlerinizi deneyimledikçe yorumlarınızı okumaktan mutlu olurum, hepimize fikir olması açısından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olmuş gerçekten iyi tatiller şimdiden :)quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJK
Ana bina değil hocam. Girişte havuz yanında olan bina. Yenilenmiş. 3.kat. Asansör yok ama inan hiç dert değil. Arabayıda odanın önüne park edebiliyosun o binanın önü müsait. Ana bina değil ama öyle uzakta değil asla.
8:30 da odaya girebilmek acaip iyi bişey :)
2 ye kadar sağda solda dolaşmadık :)
Ne deniz ne havuzlarda asla şezlong sorunu yok. Sabahın köründe havlu koyanda yoktu.
-
Şuan öğle yemeğindeyiz. Kırmızı eti beyaz eti lahmacunu pidesi bi sürü çeşit var. Lezzetide gayet iyi. Yine dediğim gibi dana karpaço vs yok belki ama dana bilmem ne var :)
Yedim mi yedim. Hoşumada gitti ama damak tadı göreceli malum.
Sular damla su pet şişede. Meyvesi tatlısı gayet çeşitli. Görüntüler güzel. Denemek gerek tabi. Öğle yemeğide geçer not aldı.
Tad lezzet yoruma bağlı mutlaka ama temizlik ve kalabalık olmaması çok çok iyi.
Hocam iyi tatiller, yarın bende geliyorum inşallah, tahmin ettiğim gibi tam geçen sene benim gözlemlediklerimi yazmışsınız, yani değişen bir şey yok gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi şuana kadar gayet iyi herşey. İlgi alaka yaklaşım yardımcı olma ve özellikle temizlik olayı çok iyi.
Kaliteyi düşüren 2 olay gördüm ve maalesef ikiside türk hayvanlığı.
Pideyi reyondan elle alan 2 hayvan vardı. Ek olarak çocuğu kaygan tabelasını alıp getirip restoranın ortasına atan başka bi hayvan alıp tabelayı kenara koymadı bile. Çocuğun kardeşi babasına söyledi anne baba bir ağızdan atsın boşver dedi ve yerden almadı bile.
Keşke böyleleri indexlensede otele alınmasa.
Var hocam böyle şeyler ben swandor da çocuğu altına yapmak üzere plajda anne yanına gelen çocuğun dayanamayıp koşarak denize döndüğünü ve annenin katıla katıla güldüğünü gördüm,çocuğun döndüğü yerle tuvalet arası mesafe aynıydı. Lobide üstü çıplak mayoyla koltuklarda yatanlar gördüm. Bu koltukta yatma işi tatil boyunca vardı o neden o koltuklara oturmadim. Düşüşünce ben çok hassas büyümedim ve çok steril takılan bir aile de değiliz ama herşeyin bir adabı var ve bu tatilde buna benzer onlarca şey gördüm,lobide okey oynayanlar falan sinirlerim hala bozuk kendimizi sorgulamaya başladık bizde mi gariplik diye ki dönüşte Eskişehir Dedeman da iki gece kaldık medeni bı tesis görerek kendimize geldik:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi tatiller. hangi tür odada konaklıyorsunuz acaba, bunlar daha iyi konumda (ulaşım, havuza yakınlık vs) dediğiniz odalar var mıdır? çocuklar içim aktivite durumu nasıl? aslında aydın tarafını düşünüyordum ama bu otel de radarımda.
tavsiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalema -- 26 Ağustos 2023; 19:25:0 > -
Biz family suit garden'de kaldık havuzdan bayağı yukarıdaydı dediğim gibi Golf arabasıyla inip çıktık hep yürüyerek de çıkabilirsiniz ama bayağı yokuş yoruyor. Çocuk kulüp var fakat benim çocuklar girmedi. Fiyatı uygun diye tercih ettim genel olarak fiyatının hakkını veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istediğim tarihlerde yer yokmuş. başka seçeneklere yöneliyorum ben de .teşekkürler
-
-
Kirman Otelleri 2024 yazı için Jolly’de fiyatları açıklamış.
fiyatları inceledim simdiden bu fiyatlar ise seneye çoğu otel indirim yapmazsa boş olacak gibi gözüküyor
-
Kirmanın bir oteli bu yıl 40 bindi seneye 60 bin.
Bana artış çok yüksek gelmedi. Yılbaşında tekrar herkes zam alacak. 2024 enflasyon zammı alacak.
Yılbaşında gelecek zamları düşünürsek(elektrik vs.)
Kolay değil bu krizde 1 yıl sonrasına rezervasyonu almak :)
Ben 15 yıldır kesintisiz tatilimi yaptım fakat bu yıl gitmek istemedim fiyatlar gereksiz pahalı geliyor.
Bir de alkolde kullanmıyorum çoluk çocukta yok 40 bin vermem ben bir otele. Öğlen sahile gidip akşama kadar uyuyorum zaten.
Şu alkol olayına bir düzenleme gelmeli içmeyen içeninde parasını ödüyor.
Alkole karşı değilim 6 günlük tatilde içtiğim maksimum 6 bardak bira olur. İçmesemde olur yani.
İçmeyen içenin parasını ödüyor diye bir mantık yürütmek yanlış. Ben sabahları otelde kahvaltı etmiyorum, öğlen ve akşam tatlı ağzıma sürmüyorum mesela. Kahvaltı edenin ve tatlı yiyenin parasını mı ödemiş oluyorum bu durumda?
Alkolsüz her şey dahil oteller de var. Onların fiyatları daha da yüksek. Orada kimse içmediğine göre kim kimin parasını ödüyor o zaman?
Evet fiyatlar gerçekten çok yüksek ve her sene bir önceki seneye göre katlanarak artıyor. Bunun sebeplerinden birisini siz de ifade etmişsiniz; maaş zamları.. Sene başı en az yüzde 50 artar yine. Ayrıca artan gıda fiyatları, lojistik ve enerji maliyetleri, enflasyon vs eklenince ortaya korkunç rakamlar çıkıyor.
Aslında şu her şey dahil savurganlığından çıkmak lazım. Açık büfe denen safi israf çılgınlığını terk edip menülü sisteme geçmeleri ciddi manada maliyetleri düşürecektir.
Kısacası, alkol değil bu astronomik fiyatların sebebi. Ona gelene kadar neler var neler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu uçak fırsatlı kıbrıs otelleri nasıl oluyor ? o kadar lafı geçer hiç avantaj görmedim...var mı bilgisi olan acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X