Değerli bilgi için teşekkürler hocam. 2023 içinde Kirmanlar erken rezervasyon fiyatları ile sezona girmişlerdi ne indirim ne bir zam olmuştu diye hatırlıyorum. Sene içinde çok otel okudum karıştırıyorda olabilirim gerçi ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (315. sayfa)

-
-
Alkolsüz her şey dahil sisteminde çalışan muhafazakar otellerin fiyatının daha yüksek olmasının sebebi , toplumsal ahlak yoksunluğumuz , son yıllardaki pek çok şeyin sebebi bu zaten kendimi de katıyorum kimseyi suçlamıyorum ahlaken çok kötü durumdayız malesef.İnsanların inanç veya zaaflarını kendi lehimize nasıl kazanca dönüştürürüz bunun peşindeyiz hep , tamamen maddiyat odaklı olduk maneviyatı geride bıraktık.
-
Bekler Şubat a kadar o fiyatta, alemin akıllısı topladı milletten parayı peşin peşin otelleri de bence o parayı etmez,şişe bira tekel de 45 lira:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Söylentiler efsaneden ibaret değilmiş demek ki
Şaka bir yana, bir de premium single malt ne varsa onları da yazarsanız güzel olur.
Bu arada o Red Bull'u Blue Label ile karıştırma gibi bir hata yapılmıyordur umarım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Ağustos 2023; 13:41:40 > -
-
Parasını mındar etmek isteyen gidebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yıl el değiştirerek Fore Resort ismiyle açılan tesis Ets üzerinde erken rezervasyon fiyatlarını 2024 için açıklamış. Fiyatlar oldukça uygun ve güzel, seneye nasıl bir kalite sürdürecekleri belirsiz, bu yılki düzeyde devam edecek olsa kesinlikle f/p olarak yıldız konumda.
Önümüzdeki yıl forumda çocuktan dolayı Temmuz Ağustos almak isteyen çok biliyorum, Temmuz ayı bile 5 gece 29binlerde, 30 bini geçmiyor, (1-6 Temmuz baktım)
Ben cazip fiyatı sebebiyle önerimi sizlere iletmiş olayım, kalite nedir nasıldır dileyen araştırabilir
Bende fark ettim ancak önümüzdeki senenin planını bu kadar erken yapmak çok zor,yoksa iyi fiyat gerçekten
Size katılıyorum plan yapmak zor, onun çözümü şu, bir acenteden satın aldınız diyelim bir yer, planınız değiştiğinde tarih vb. Acente bütçenizi sabit tutup onu başka bir tesise kaydırıyor veya iptal ediyorsunuz. Elinizde iyi bir fırsat yer almış oluyor.
Biz Mayıs ayı için baktık 23-31 Mayıs 8 gece 30800 gibi bir tutara denk geliyor. Uzun bir tatil güzel olur gibi radarımıza aldık, 7 gece Barut Andiz rezervasyonumuz var fırsat olursa değişikliklere açığız ama bir yerin garanti olması; gerekirse iptal etmek ve kaydırmak çok daha avantajlı oluyor.
Bu arada Bayram tatilini değerlendirmek isteyenlere Fore Resort Kurban Bayramında bile 5 gece 26 bin fiyat veriyor. Düşünüp değerlendireceğiz. Forumdan gidenler olduysa gerçek yorumlar okuyabilsek çok güvenilir olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 27 Ağustos 2023; 16:0:23 >
Ikinci fotograftaki en ustteki ickiler de konsept dahilindeyse cok iddiali olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotodakilerin hepsi ücretsiz hocam irish pub da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye meşhur, olayı kaçırdım , merak ettim
talisker, macallan filan var mı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Ağustos 2023; 16:41:25 > -
Çok iyi gerçekten. Bu sene ki planında boşluk olsa gidecektim. Erken rezervasyon fiyatlari Çok uygundu sonradan 3 katına çıktı.
Bu arada Baia lara otelelindeyiz. Merak edenler olursa sorularını alabilirim. Kısaca değerlendirmek gerekirse odalar geniş ve modern. Temizlik iyi. Yiyecek içecek kalitesi güzel. Kuru et bile var. Alkoller ortalama bilindik markalar viski chivas, black label vodka absolut tekila olmeca cin gordons vb. Cam bardak hem havuz kenarında hem de sahilde var. Plastik bardaklarla içmek zorunda kalmıyorsun.
Crystal Boutique Beach Resort otele bugün giriş yaptık. Odalar Crystal kalitesine yakışmıyor maalesef. Oda Temizliği ve hijyen konusunda açıkçası beklediğim gibi değil. Öğlen yemeğinde ızgara tavuk, hindi ve somon vardı. Somon gayet lezzetliydi. Şerbetli tatlılar tavsiye etmem. Sütlaç ve triliçe güzeldi. Havuz Family otele göre sakin ve kalabalık değil. Oteli hakkinda isteyen olursa yazarım yine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu yıl fiyatları sebebiyle ben de incelemiştim. Family kısmından yararlanma imkanı olduğu için gidip gelmek kolay oluyor mu, Family kısmındaki hizmetler ve yeme içme kalitesi nasıl; bir de Boutique yetişkin kısmında kalıp familyden yararlanma konseptli tatili tümünde öneriyor musunuz;
Bir daha bu şekilde konaklamak ister misiniz fikrinizi okumak isterim.
Bir de Boutique kısmında bildiğim kadarıyla yemek sunumları A la carte şeklindeydi, yemek kalitesi ve lezzetini nasıl buldunuz, yorumlarınızı büyük merakla okumak isterim. İyi tatiller dilerim..
Bunu setur diverso yapıyordu ETS de yapacak acenta olursa barut grubu olmasa da yakın zamanda başka tesislerde de değerlendirmek güzel olur,ben acenta ile görüşürüm belki de bu opsiyonu sormak gerek
Baia için kötü yorumlar geliyordu özellikle bodrum belki fiyatına göredir yorumlar,Lara için iyi oldu bu yorumunuz
Hocam forumda blue label için tercih edenler olmuştu oteli arayıp soranlar da oldu diye hatırlıyorum o yüzden takıldım ben de 😊 bu arada glenlivet ücretsiz aldım ben ama üst raftaki birkaçi ücretli diye uyardı barmen.Onu da düzeltmiş olym ücretsiz diye biliyordum hepsini.Talisker mesela direk ücretli dediler 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X