Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otel fiyatlarına,ets den bakıp size uygun olanları belirlendikten sonra TripAdvisor sitesinden yorumlarina verilen puanlarına bakabilirsiniz.Yorunlarda da kişilerin 1 den fazla yorun yapmış, gezgin sıfatında olanların yorumlarini dikkate alın.Birde yotube da ersin tekin var.Bircok otelin detaylı tanıtımı var.Mesela ben size Eylül ayı için Kuşadası'ndan pinebay oteli tavsiye ederim.23 Eylül itibariyle dediğiniz rakamlarda fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana Dolcevita oteli Suen ve Cornelaiadan fazla ne seçenekler sunuyor? Bir tatil daha alayım diyorum yorumunuzu merak ettim.

• Al benden de o kadar renkdaş:) Seneye gidilecekler listemin en tepesinde bu otel  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 25 Ağustos 2023; 13:23:26 >
  • Erken rezervasyon fiyatlarından yararlanmak için en uygun dönem hangi ay ? Bu arada oteller farklı zamanlarda açıklayabiliyorlar ama bu sene Voyage otellerini takip etmeyi planlıyorum. geçen senelerden tarihleri hatırlayanlar bilenler varsa çok iyi olur.

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt

Tercihler tamamiyle kisiseldir hocam.

Sueno'ya ilk acildigi seneden itibaren cok kez gittim. Kalitede ne yazik ki bir dusus oldu ister istemez. Yiyecek ve icecek kalitesi ilk acildigi senelerden uzaklasti. Hizmet de keza oyle. O kadar buyuk bir otelin temizligini yapmak buyuk is ister. Buralardan da kisildi ne yazik ki. Dolayisiyla benim listemden simdilik elendi Sueno grubu.

Cornelia'ya gelecek olursak. Her seneki Sueno tecrubemizden oturu Diamond tarafini uzaktan da olsa gozlemleme sansimiz oldu. Bu sene listeme almistim ancak hem yorumlardan hem de fiyatlardan dolayi elendi. Gecen gunlerde biraz video da izledim ancak fikrimi degistirecek birsey bulamadim.

Simdi neden Nirvana'yi secerim kismini aciklayayim. Birincisi eski bir tesis biliyorum. Ancak yeni buyuk bir aquapark yaptilar. Havuz imkanlari fena degil. Denizi ise Belek'le kiyaslaninca daha iyi. Yiyecek ve icecek kalitesinde de Cornelia'dan geri kalacagini dusunmuyorum.

Dolayisiyla bu 3lu arasinda benim tercihim Nirvana olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 25 Ağustos 2023; 14:9:49 >

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Erken rezervasyonu en iyi isleten son senelerde hep Voyage grubu olmustur. Ben de bu sene takip etsem mi diyorum.

Barut bu sene erken davrandi. Oradan da secenekler denenebilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 25 Ağustos 2023; 14:16:58 >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

hocam bende tatilimi Cornelia diamonda çevirecektim bugün, dolce vitanın ne gibi üstünlükleri var sizce acaba?

Evet Barut erken başlattı ama ödeme seçeneklerinde bir avantajı yok şu anda. Ya da ben göremedim yanlış yönlendirmiyim.

yüzde 1ini öde vs. gibi ödeme seçenekleri çok avantajlı oluyor.

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Hocam ailenizle mi gideceksiniz? Cocuklariniz var mi? Varsa Kids Club'a birakabiliyor musunuz? Sizin ultra hersey dahilden beklentileriniz neler? Bu sorularin yaniti sizi tesis seciminde daha iyi yonlendirmemizi saglar.

Mesela su ana kadar gordugum tek asansorlu aquapark Sueno'da. Cornelia Diamond'da 3 4 tane kaydirak var. Nirvana'da gecen sene yapilan cok kaydirakli aquapark.

Ya da Cornelia'da sise bira sunumu gordugum kadariyla kisitli. Dondurma da oyle. Ama Nirvana'da kendi yapimlari dondurma da var. Sahildeki beer gardenda bira sunumlari da alternatifli.

Cornelia'nin kids clubi biraz daha profesyonel gibi duruyor mesela Nirvanayla kiyaslaninca.

Deniz acisindan Belek denizi kum ve dalgali. Kemer ise taslik ve daha temiz. Bu durum anlik da degisebiliyor.

Yani sizin tatil beklentiniz onemli.

• Crystal family de 5. günüm. Öncelikle burası hakikaten tam aile oteli. Etraf çoluk çocuk bebe dolu :) Çocuk kulübü gerçekten iyi. 2 tane kaydıraklı çocuk havuzu var 10 yaşa kadar çocuklar için çok iyi. Yetişkinler için 3 kaydırak var, idare eder. Akşam 8.30 - 9.30 arası çocuklar için aktivite var. 09.30 da yetişkinler için. Tabi onda da çoluk çocuk takılıyoruz , gayet eğlenceli. Yemekler çok iyi. Kahvaltısı da öğlen yemeği de akşam yemeği de , havuz kenarındaki restoranları da gerçekten çok iyi. Alkol bira Efes bardakla ama su değil kesinlikle ben beğendim. Votka cin gilbeys viski red label vat 69 rakı yeni rakı kokteyller gayet başarılı . Temizlik çok iyi. Her yer pırıl pırıl. Gözleme Waffle dondurma pamuk şeker 11.00 - 18.00 arası . Sadece şu hoşuma gitmedi : 35-36 derece sıcakta çalışanlar pantolon ayakkabı kısa kol tişört hizmet veriyor. Pantolonlar filan sırılsıklam oluyor. Konuştuklarımdan biri abi vallahi pişik oldum dedi. Sürekli yönetime söylüyorlarmış yönetim sallamıyormuş bunları. Üzüldüm cidden. Çok saçma geldi. Gayet şort sıfır kol üst ve terlikle çalışabilirler . Elimde imkan olsa saniyesinde değiştiririm bu kıyafetleri. Neyse otel genel itibariyle tam bir aile oteli. Her şey olması gereken gibiydi. Kısmetse seneye de geliriz heralde. ( Benim çocuklar 5.5 yaş ve 15 aylık)

• blackeagle067 kullanıcısına yanıt

merhaba. ne zaman ve kaça ayarlamıştınız oteli?

şimdi baktım otel güzel seneye burayı da erken rezervasyon listesine ekleyeceğim tabi tutturabilirsem

• maligezgin kullanıcısına yanıt

Merhaba biz ani karar verdik 3 gün öncesinden yaptırdık rezervasyonu . Jolly turun müşteri temsilcisinden aldık. 5 gece konaklamalı 34.450 lira world karta da 2600 lira puan geldi.

• 2024 açılsın artık ☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gobektas G kullanıcısına yanıt

eylül'de gidecekler olacaktır ekim'de açarlar.

Hocam 3.5 yaşında bir kızım var. Çocuk klübüne bırakmak için 4 yaş üstü istiyorlar sanırım. Ama aquapark imkanları önemli benim için. Çünkü em çok sevdiği şey o.

Hocam aquapark sizin icin onemliyse Cornelia Diamond cok memnun etmeyebilir.

Size uzaktan cekim aquapark fotografi ileteyim.

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://antalyaprivatetransfer.com/wp-content/uploads/2023/03/Cornelia-Diamond-Golf-Resort-Spa-Transfer.jpg&tbnid=du5hHcTLD7ndgM&vet=1&imgrefurl=https://antalyaprivatetransfer.com/cornelia-diamond-golf-resort-spa-transfer/&docid=8jIMTTmpSleMgM&w=1198&h=652&source=sh/x/im/2

Bu acidan Sueno'nunkiyle yanyana.

Bir de Nirvana Dolce Vita'ninkini paylasiyorum.

Aquapark olarak siz de basit aramalarla karsilastirma yapabilirsiniz.

Ya aslında herkes farklı bir şey istiyor, ben yemekler iyi olsun, çocuk aquapark güzel olsun vs. Ama dolce vita'nın aquaparkı çok iyiymiş.

Hocam herkesi bir anda memnun etmek cok kolay olmayabilir. Onemli olan tatile gittigimizi unutmamak. Ufak tefek aksakliklarin olabilecegini akildan cikarmamak. Sonrasinda tatil zaten daha keyifli geciyor.

Turkiye'nin en luks otellerinden birine gitseniz de sizi memnun etmeyen seyler cikabilir.Sonucta Maxx Royal Kemer'e gidip kisi basi gecelik 20.000 tl verip tesisteki kecilerden rahatsiz oldugu icin tatili berbat olanlar da var.

• Peki bu ikisinden öne çıkan hangisi hocsm?

• blackeagle067 kullanıcısına yanıt

Çok iyi almışsınız gerçekten.

Sonbaharda indirimli satış açılırsa diye takipteyim

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.