Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizin mesajinizdan sonra biraz baktim Cornelia'ya. Sueno ile yanyana oldugu icin hep dikkatimi cekmis bir tesisti. Aquapark tarafindan net bir sekilde gorulebiliyordu. Bana hep yasli ve eski bir otel izlenimi verdi. Pek yatirim yapilmamis. Bu seneki musteri yorumlari da benzer yonde. Sizi tesis icin ikna eden kisimlari paylasabilir misiniz? Boylelikle karar verecek arkadaslar da bilgi edinmis olurlar.

@Shafter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 23 Ağustos 2023; 11:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Ayrıldı diverso'dan. Diverso artık konuya yazmıyor tanıtım yapmıyor.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

yalnız cornelia deluxe ve diamond olarak 2 otel var.

ben diamond dan bahsettim özellikle.bu otel suenonun 0.5 çarpan fazlası bir oteldi.hatta gloria golf ayarı diyebilirim.keza 80 bin tl lik fiyatından da indirim yapılması cazip kılıyor diye düşünüyorum.

4 ay erteleme demek ocak ayında ilk ödeme demek.bu da ocak zamlarından/enflasyonist ortamından sonra ödemeye başlanacağından avantaj yaratmakta.

youtubu da bir çok yeni ve baya detaylı / uzun incelemeler mevcut.şahsen imkanı olanın ve 50-55 bütçesi olanın bu oteli kesinlikle denemesi gerekir diye düşünüyorum.

geçen sene 1 birim olan bir otele şu an 3 birim verilirken geçen sene 3 birim olan otele şu an 2 birim vermek gibi düşünün.

• goldenlight17 kullanıcısına yanıt

Pazar günü giriş yapıyorum bende, bütün forum fiyat ağustos sonu biraz daha ucuz diye o tarihi almışız. Hevesle bekliyorum, şu an iptal etsem bütün kış aklımda kalır :) İyi kötü gideceğim.

• Crystal Family Resort&Spa Değerlendirmesi

Arkadaşlar 17-21 Ağustos tarihleri arasında oteldeydim. Daha önce gittiğim otellere göre biraz küçük geldi. Akşam otelin çevresinde yürüme alanı çok küçüktü. Yetişkin havuzu genişti. Her yerde olduğu gibi şezlonglarda akşama kadar havlular yattı o yüzden yer bulmakta biraz zorlandık. Bazı et yemeklerinin içi pişmemişti ama diğer yemekler, salata, soslar ve tatlılar güzeldi. Mini bar her gün yenileniyordu. Alkol kullanmadığım için yorumum olmayacak. Odalar temiz ve yeteri kadar geniş. Personel güler yüzlü ancak otelden çıkış yaparken yabancı birinin elindeki küçücük çantayı almak için sıraya giren çalışanlar, benim büyük valize yardım edip etmeme konusunda gözüme bakıyordu. Taş, kum karışık plajlı tesis. Deniz hemen derinleşiyordu. Animasyon gösterileri güzeldi. Normalde 22 sinde çıkacaktık ama çocuk hastalandığı için bir gün önceden çıktık. Para iadesi olacağı söylendi. Bu konuda da tatilbudura ve otele teşekkür ederim. Bazı olumsuz özelliklerin her otelde az çok olduğunu düşünerek yine de genel olarak gidilebilecek bir oteldi. Gittiğim otele tekrar gitmeme huyum var ama daha sonra merak edenler için yorumum burada dursun. Herkese iyi tatiller

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• plt51 P kullanıcısına yanıt

Temmuz sonunda Güral Belek'te kaldık, memnun kaldık, fiyatı da makul olduğundan tercih edilir. Çocuk klubü iyi, bırakıp kafamıza göre takılabildik. Denizi ise malum Belek sahili, genellikle bulanık.

• Şuan olimpos healt resort otelinden yazıyorum. Otel bu sene yeni açılmış o yüzden fiyatı bayağı uygun geldi tanıtım kampanyası gibi bir şey yapmışlar tam bir fiyat performans oteli tavsiye ederim
    Yemekler güzel sadece biraz çeşit az
    Odalar çok güzel her odanın kendine özel bahçesi var fakat daglık bir arazide konumlandırıldığı için restoran ve havuzların olduğu bölümden odalara gitmek için golf arabaları kullanılıyor.
    Otel denize çok uzak kendi özel servisleri ile 25 dakikada gidebiliyorsunuz Adrasan plajına. Deniz sevenlere pek uygun değil ama sakinlik ve huzur isteyenler için güzel bir otel
    Not: bugün adrasan sahile gittik Deniz çok güzeldi hiç dalga yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 23 Ağustos 2023; 19:28:4 >
  • Hangi oda tipi almıştiniz? En ucuz odaların(eco) bahçe kullanımı yoktu diye biliyorum. Odalar için çok fazla koku şikayeti var. İçkiler nasıl? Marka olarak gördüklerinizi sayabilir misiniz?

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Hiç alkol kullanmıyorum 😀markaları da bilmem.koku sorununu duydum yorumlarda fakat ben hiç öle bir koku hissetmedim.family garden odada kalıyoruz .en altın bir üstü.en ucuz odada bahçe var mı bilmiyorum.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, okudugum koku sorunu daha çok fiyati uygun odalarda. Otel konsept değiştirdiği için kalite düşmüş. Verdikleri markalar bile değişmiş. Vaktiniz olursa bir bar fotoğrafı çekip paylasabilir misiniz?

• Arkadaşlar,

Arin Resort Bodrum oteli ile ilgili deneyimi olan var mıdır?

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba bu oteli bende merak ediyorum. Onun için birkaç sorum olacaktı

Otelde denize gidildiği zaman orada yeme içme nasıl aç kalır mıyız yiyecek ve içecek varsa neler var. temizlikle ilgili olumsuz yorumlar vardı (özellikle havuz için) bu konuda gözlemleriniz nedir. son olarak snack olarak neler var yeterli mi? şimdiden teşekkür ederim

• Türkiye'de 2.defa otel tatili yapacağım ve çok gerginim.

10yıldır airbnb veya düşük sınıf otellerde kalıp. Kahvaltı akşam yemeği lokal yerlerde yer. Kültürel tatil yapardım. %90 da Türkiye'de tatil yapmadım zaten.

Evlendikten sonra hanım bu tatile alışkın olmadığından ve çocukta 4-5aylık olduğundan. Otel kum güneş tatili yapalım dedik.

Aradıklarım şunlar

-Temiz olması

-Kaliteli yemek olması, 100 çeşit olmasın ama kaliteli olsun.

-Sürekli dımtıs dımtıs 7/24 müzik çalmaması.

-denize yakın olması, havuz kullanmıyoruz

-alkollü veya alkolsüz problem değil.

kemerde bu otellerde kaldım. Her şey dahil konseptinde. Akşamları gidip mcdonalddan yemek yiyordum

fame beach otel

fore resort otel

karbel beach otel

Otellerden anlamıyorum zaten, puanı yüksek ise rezerve yapıyordum.

Butik oteller bu istediğim şartlarda daha iyi imkanlar veriyor ama onlarda da her yıl aynı kalite yok.

Herneyse

Eylül 15den sonra 1hafta tatil yapacağız. Günlük 5-6bin tl bandında 2yetişkin + 1 bebek. Önerebileceğiniz güney-ege ve akdenizde hangi oteller var. Yada bu fiyatlara iyi otel yok mu

Trivagodan bakıyordum genelde çok yanıltıcı bir site. Önerebiliceğiniz tatil siteleri varmı booking türkiyede maalesef çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 24 Ağustos 2023; 14:3:28 >

• Manyetizma kullanıcısına yanıt

alanyada Mylome ve Granada Okurcalara bakabilirsin.

• mylome yorumları güzel beğendim gibi. Teşekkür ederim

Özellikle SwimUP odaya hayranım. Seneye kovalicam :)

• Merhaba,

Balıkesir'liyiz genelde Sarımsaklı bölgesinde tatilimizi yaparız. Ancak herşey dahil otel deneyimimizi de arttırmak istiyoruz. Denizi hiç bir zaman sorun yaratmayan kademeli derinleşen (Sarımsaklı benzeri plajı olan) bölgeler neresidir? Buna ilaveten Yeme, içme yönünden sorun yaratmayacak 2 yetişkin 1 çocuk (3 yaş) için güncel günlük fiyatı 5-9 bin bandında olan tesis öneriniz var mıdır?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Deniz ile çok işiniz olmayacak ise bu sene gittiğim utopia world hotel'den memnun kaldık biz orayada bakın derim ana bina'da. Geçmiş sayfalarda otel ile ilgili ben ve bir kaç arkadaşın yaptığı yorumlarda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Ağustos 2023; 10:5:23 >
  • beyzade8810 B kullanıcısına yanıt

Didim bolgesi beklentilerinizi karsilayacaktir. Tarihi bilmemekle birlikte Venosa Beach otele bakabilirsiniz.

• Bildigim kadariyla Sueno Deluxe'un yanindaki tesis Cornelia Diamond ve su anda orada iyi bir kampanya var. Gectigimiz gunlerde kisa bir tatil ihtimali icin arastirma yaptim. 2 yetiskin 2 cocuk icin 44.000 gibi bir fiyati vardi. 6 - 10 Eylul arasi. Tercih edecekler olabilir tabii. Benim ayni donem ve fiyat skalasi icin tercihim daha fazla olanak sunmasindan oturu Nirvana Dolce Vita olacaktir.

Ayrica su anda ciddi degisik fiyatlar var piyasada. Voyage Sorgun ile Rixos Park Belek ayni fiyat skalasina oturmus. Gural Premier , Voyage ile Maxx Royal arasinda fiyat veriyor. Bence kiyasladigim oteller arasinda ne Rixos Park ne de Gural Premier ayni fiyatlardaki rakipleriyle yarisabilir.

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.