Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
326
Favori
644.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi tabi normalde ek indirim olarak alıyorsun ama dedigim gibi rixos aynı indirimi yapmadı sitelerinden bilmem ne uyeligiyle o indirimi alabilirsiniz falan demişlerdi anlayacaginiz otele göre degisebiliyor o durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuşadası deniz sıcaklığı bu ay için nasıldır ? giden varmi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan dikilideyim yazlıkta daha kuzey ama girilebilir 20-21 derece

• Haftaya Kimeros otele gideceğiz. Kemer geçen hafta yağmurlu gösteriyordu giden oldu mu yağdı yağmur? Şu an bakıyorum haftaya da bazen yağışlı bazen güneşli gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lago otel nasıldır?

• Sueno beach side 9 /15 haziran arasında gittim sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamadık şükür bir hafta boyunca 2 saat yağmur yağdı sadece göl evleri kısmı efsane güzeldi tavsiye ederim. Denizi çok iyi yemekleri orta seviye aquapark ı çok güzeldi ayrıca lolipop diye çocuk eğlence kulüpleri var çocuklar için çok iyi etkinlikleri vardı. Kötü taraflarına gelecek olursak çerez çok kötü idi. Sadece leblebi ve fındık cips hiç yoktu. Ekstra bilgi isteyen arkadaşlar yazabilir

• Hghuseyin H kullanıcısına yanıt

Aman hocam ben çerezlerini eleştirdiğimde beni linç etmişlerdi. :)

• İçki kullanmadığım için çerez kahve vs bunlar benim için önemli oluyor waffle yoktu mesela ona da çok şaşırdım

• Crystal flora beach'ten bildiriyorum. Otelde bir numara yok, bir iki tane aqua koymuşlar o. Zeynep'e o kadar laf ettik, bunun yanında Maxx Royal sayılırdı.

• Zeynep otel kapanmıştı değil mi

• Hghuseyin H kullanıcısına yanıt

Yıkılmış, yerine şu otel yapılıyor:

www.regnumhotels.com
    Regnum Carya’dan Fark Yaratacak Yeni̇ Otel Projesi̇ Geli̇yor
    https://www.regnumhotels.com/tr/haberler/regnum-carya-dan-fark-yaratacak-yeni-otel-projesi-geli-yor/
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    Beldibi güzel ancak tesiste plaj da sınırlı ana havuzlar da yetersiz gelmişti bana o nedenle hiç almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpermete A kullanıcısına yanıt

biz de temmuz için rezervasyon yapmıştık. beğenmediğiniz tarafı nedir acaba

• Eleştirdiğiniz yer bu otel değildi. Arkadaşın dediği otel Side, Deluxe otelin yarı fiyatı, alakaları yok otellerin.

Deluxe ve Side arasında uçurum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 17 Haziran 2023; 21:24:5 >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt

Odalar çok küçük güya large bunun small'ı ne kadar bilemedim. Temizlik çok parlak değil. Havuz deniz küçük otel dolu olmamasına rağmen şezlong bulamıyorsunuz. Yemekler fena değil ama alkol hiç yok yani kokteyli komple vodka ile doldurttum yine olmadı. Yok öyle çerezmiş neymiş falan😁 Aquaparkı fena değil, benim için tek artısı pek vahhabi yok ortalıkta. Bu split klima işinden nefret ediyorum bir de ben otel odasında açmasan yanıyorsun açsan donuyorsun. Herşey aynı yerde ne bileyim yani ben pek bir şeye benzetemedim, kemer'e değil de altınoluktaki emekli dayıların gittiği tatil köylerine gelmiş gibiyim. Belki siz seversiniz ama hocam demoralize etmeyeyim sizi de.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi.

• Arkadaşlar temmuz sonu gibi 3 gece bir tatile ihtiyacım var. Konum antalya, 4 yaşında ve 1 yaşında çocuk var kaydırak önemli :) yemek orta halli olabilir. Denize gerek yok. Tavsiyeniz var mı? Bütçede 15.000tl civarı.

• Selamlar herkese,

Rubi Platinum Spa otelinden dün ayrıldık ve izlenimlerimi paylaşmak isterim. Diverso - Coşku Bey'in önerisiyle rezervasyon yaptırmıştım. Kendisine tekrardan çok teşekkür ederim, çok memnun kaldık. Daha önce Nirvana, Rixos,... Kıbrıs otellerinde kalmış biri olarak yorumlarım şöyle:

Artıları:

1. Tam bir fiyat/performans oteli: Rezervasyon yaparken Nirvana neredeyse 2 kat daha pahalıydı. Bu fark için kesinlikle Rubi tercih edilir.
    2. Yiyecek-İçecek: Yiyecek kalitesi ortalamanın üstünde. İçecekler gayet iyi. Sular Erikli. İstenildiğinde şişe içecek de veriliyor. Viskilerden Chivas 12, Johnny Walker Black de kapsam dahilinde. Kokteyler de gayet başarılı yapılıyor.
    3. Personel: Son derece güleryüzlü ve yardımsever. Bar bölümünde gerçekten işin ustası barmenler var. Ellerinden geleni işlerini sevdiklerini göstererek yapmaya çalışıyorlar.
    4. Denizi güzel. Hem kumsalı var, hem de isteyenler iskeleden direk denize girebiliyor.
    5. Konum: Etrafta gezilecek çok yer var. Manavgat Şelalesi, Damlataş Mağarası, Kızıl Kule, Dim Çayı, Side Antik kenti vb...

Eksileri:

1. Daha ucuz olsun diye kara manzaralı oda almıştım. Eğer fırsatınız varsa mutlaka deniz manzaralı odayla değiştirin derim. Doğa manzaralı odalar caddeye (Antalya - Alanya yolu) bakıyor ve balkon kapıları kapalı olsa bile inanılmaz ses oluyor. Denize sıfır olduğu kadar yola da sıfır bir otel.
    2. Diğer insanlar: Çok sayıda Rus magandası ve Türk magandası (muhtemelen gurbetçi) var. Hanım engel olmasa biriyle kavga edecektim (iyiki de engel olmuş, Ruslar beni döverdi kesin:)) Rahatsız olduğum konular: sahilde yanlarında getirdikleri hoparlörleri sonuna kadar açıp bize de dinlettirmiş olmaları, otel çalışanlarına çok saygısız davranmaları ve bağırmaları (kavga etme sebebim bu olacaktı), saygısız olmaları, konaklama parasını verince tüm oteli satın aldıklarını düşünmeleri. Genel olarak misafir kalitesi diğer kaldığım otellere kıyasla çok daha düşüktü.
    3. Aqua parkı çok küçük
    4. Şezlonga havlu atılması ve otel yönetiminin bir şey yapamaması (sabah 8 de havuz etrafındaki şezlonglarda yer kalmıyor. Biz denizi kullanıdığımızdan çok sorun olmadı)

Sorusu olan olursa cevaplayabilirim.

Selamlar.

• Tatile 20 gün sayarken omzun çıkması

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.