Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
326
Favori
644.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.sondakika.com/haber/haber-antalya-daki-bes-yildizli-otelde-salmonella-vakala-16043138/

bbc news
    TUI faces action over hotel food poisoning claims - BBC News
    https://www.bbc.com/news/uk-england-london-65852204.amp

Antalya’da bir otelde Salmonella sorunu olmuş .BBC sitesinde otel adı geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 18 Haziran 2023; 17:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 26 haz - 29 haz arası , herşey dahil , antalya bölgesi , 2 kişi 1 çocuk.

ne tavsiye edersiniz acaba ? gecelik 3 bin tl gibi bütçeli , yarım pansiyonda olabilir.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Akıma en son geleceğini zannettiğim otellerden biri

Az elemanla, çok iş yapmanın sonucu gibi görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Toplu yerlerde bu tip ragatsizlik lar arttı bayağı , ben cekinmeye başladım

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Google yorumlarda bir kişi yazmış otelde uzun bir mesajla cevap vermiş. Özetle otelde olduklarına inanmıyorlar ve misafirlerden test sonuçlarını istemişler. Kimse iletmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 18 Haziran 2023; 17:36:11 >
  • Rixostaki 33 ailede ayni virus cikmis, yabanci gazetelerde etiket olmuslar. Bizde kimsr haber yapamadi

• Sume kullanıcısına yanıt
    İsmini kullanarak haber yapanlara dava açmışlar

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Ayni otel icin Ekim 2022 ve Nisan 2023te de haberler yapilmisti. Son 1 sene icerisinde 3.kez bu haberler yapildi.

Dava etmek yerine cözum üretmeleri gerekiyor. Hatta tüm ülkenin turizmini etkikeyebilirler. Hassas konu oldugu için örtbas etmek yerine üzerine gidilmesi gerekir.

Daily Mail’in haberi daha yeni
    100’den fazla turist bir avukat şirketine dava için yetki vermiş

• alpermete A kullanıcısına yanıt

hocam daha önce bu otelde kalmıştık yani genel problemlerinin farkındayım. bu sezon özelinde kötü bişeye mi rastladınız acaba dedim ama alkol hariç kötüye giden bir durum yok sanırım :)

açıkçası doğanın içinde olması,arapların olmaması,aquaparkı ve yemeklerin de ortalama üstü olması bizim tercih sebeplerimizdi.

özellikle havuz çok yetersiz o konuda gerçekten hayal kırıklığı. alkol durumu iyi gibiydi, captain morgan, gilbeys votka filan veriyolardı. siz marka belirtmezseniz tezgahtaki en dandik markadan dolduruyolar. bu sezonda verdikleri güncel markaları bilmiyorum ama müşteri ilişkilerinden öğrenin derim. barmenler sallamıyor bunlar var deyip geçiştiriyolar. o şekilde çözebilirsiniz alkol olayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 18 Haziran 2023; 20:16:2 >
  • Arkadaşlar Antalya'daki Berry Otel hakkında bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

Crystal admiral nasıldır. Yukarıda tavsiye edilmiş giden var mı acaba ? O fiyat bandına göre yorumlar fena değil ama resimlerde çok çekici görünmüyor. 1 hafta düşüyoruz. 12-14 yaşında çocuklar eğlenir mi, o sürede sıkılır mıyız ?
    Geçen sene crystal water bilmemne de kaldık. Kötüydü. Yemekler kötüydü. Misafir kalitesi kötüydü (ağzı bozuk gurbetçi gençler vardı). Memnun kalmadık

• Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Waterfall mıydı neydi adı. En çok havuz ve kaydırağı olanda kaldık.

• Tthydros olmalı,elimizi attığımız kuruyacak nerdeyse neyse geçmiş olsun diyelim ucuz atlatilmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar son 10-15 sayfa taradim ama limak grubuyla ilgili yorum gormedim, cok eskiden bu oteller ortalama ustuydu diye hatirliyorum simdi fiyatlari nispeden iyi gibi kalite dusuk mudur acaba bilen var mi?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bir kaç güne ayarlamam lazım.Bütçeme göre crystal admiralı tercih edeceğim sanırım.Crystal otelleri pek iyi değerlendirilmiyor ama burayı beğenenlerde iyi yorumlar yapmış.Kafama en çok yatan burası oldu.Daha fazla harcama yapmak istemiyorum yoksa çok daha iyileri var tabi.
    Teşekkürler bilgi için

• Arkadaşlar kim hangi oteli, hangi tarihler arası, kaç kişi kaç TL ye aldı?
    En azından ortalama iyi diyebildigimiz oteller arasında seneye pusuya yatarız ona göre erken rezervasyon ile almaya çalışırız.
    Ben Granada Luxury Okurcalar, 2 yetişkin 1 çocuk 29 Haziran -4 temmuz arasında 5 gece 26500 TL ye aldım.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.