Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
326
Favori
644.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende aynı döneme aldım ama pek çok belırsızlık var hala ve en önemlisi bize öneren diverso coşku bey ayrılmış işten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Oteli insigram dan takip ediyorum iyi duruyor umarım iyi bir tatil olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Benim gibi 2 çocuklu aileler için fiyat olarak sanırım hala diğer otellere göre iyi durumda. Ama çocuksuz çiftler için fiyat yüksek kalabilir.
    Ben 3 temmuzda limak limrayı deneyimleyeceğim. Bir çok grup oteli olması nedeniyle belli bir kalite seviyesini koruyacağını düşünüyorum. İnşallah yanıltmaz.

• AKSU50 A kullanıcısına yanıt
    Benim hala işleyiş ve tam kapasite çalışması ile ilgili şüphelerim var birde öneren kişinin işten ayrılması muhatap olmaması dahada düşündürücü

• maarul M kullanıcısına yanıt
    Aynen 2 cocuklu ailede cok avantajli oluyor 14 yasa kadar ucretsiz cocuklar, lakin standart odaya nasil sigdiracaklar acaba 1 ek yatak koyar da 2. si acilir sofa mi nasil sormak lazim

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Granada luxury beach 27 haziran-1 temmuz 2Y-2Ç 21.000₺
    Port nature 24-29 Ağustos 2Y-2Ç 23.000₺ bizim rezervasyon durumu da bu hocam.

• Maşallah çok güzel fiyatlara almışsınız hocam . peki rezervasyonu ne zaman yaptırmıştınız. @Ftrhüseyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S i n y o R -- 19 Haziran 2023; 11:5:57 >
    Erken rezervasyon dönemiydi hocam Aralık ayı olabilir net hatırlamıyorum.Seneye zor artık diye bu sene kesenin ağzını açtık ;) İyi tatiller diliyorum size :)

Aralık ayında aldım
    Rubi Platinum spa
    Balayı çifti
    12 17 Eylül 5 gece 26.000 (8k 12 ay vade -18k eylülde 12 vade olacak )

• @crazydentist @AKSU50

Bende 17-22 temmuz için aldım aynı oteli aynı tereddütler bendede var. Geçen otelde konaklayan biri ile konuştum Instagram'da özellikle mini club aktif değil anladığım ama yemeklerden hizmetten memnun kalmışlar. İptal etmeyip giderseniz sizinde yorumlarınızı rica edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar crystal admiral ve crystal waterworld arasında kaldım bu otellerde konaklayan var mı? özellikle çocuklar için aquapark önemli ve yemeklerde ortalama olursa iyi olur.

• sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Oda resimlerinde bu durum net anlaşılmıyor. Herhalde otel bu durumu düşünerek gerekli eklemeyi yapacaktır odaya. Belki çocukların yaşlarına göre düzenlenmiş odalar mevcuttur. Ranza gibi.

• ermac20 E kullanıcısına yanıt
    Sizin döneme kadar bayağı bir eksiklik giderilir diye düşünüyorum ama bayram haftasına ne olur çok ciddi bir sıkıntı olur mu bilemedim çok kararsız kaldım iptal etsem muadil otele yönlendirir mi setur bilmiyorum

Çocuk olduğu için miniclub önemli bizim için. Bu nedenle muadil otelle değişim talep ettik ama ets reddetti setur napar bilemiyorum hocam

• Öncelikle merhabalar arkadaşlar 24 Haziran 28 Haziran tarihlerinde 4 gecelik bir otel arayışım bulunmakta Muğla ve Didim bölgeleri olabilir Bütçem malesef 18 bin tl olarak sınırlı otelden çıkmayacağım herşey dahil bir otel arayışım var kafam çok karıştı yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.

Utopia World Hotel , 2 yetişkin 1 çocuk (4 yaş) 14-19 Ağustos 5 gece 6 gün 22.500 tl'ye ayarladım. ( + 1000 tl bonus puan) Yanlış hatırlamıyor isem ocak ayında ayarlamıştık. Şu an baktığımda 36k olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Haziran 2023; 14:8:9 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Şöyle ki, bende kasım ayında rezervasyon yaptırmıştım 13-19 ağustos tarihine ve 24 bin gibi bi rakam ödemiştim 6 gece için. Hatta ön ödeme kampanyasından faydalanıp %25 ön ödeme yapmıştım. Kalan bakiyeyi ise ağustos başında kapatacağım.

• ermac20 E kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi sordurdum dönüş yapacaklar miniclub ın son durumu ile ilgili

Coşku bey işten ayrılmış ne demek onu anlamadım. Kendi acentesini işletmiyor muydu? Acenteyi mi kapattı, devir mi etti bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar_Targaryen -- 19 Haziran 2023; 15:13:15 >
  • Arkadaşlar selamlar rubi için yazıyorum
    Bugün giriş saat 14 ten önce otele giriş yaptık.
    İlk karşılama hoştu
    Ama saat olmuş 2 hala odamız hazır değildi.
    Sağolsunlar yemeğe yönlendirdiler. 40 dakka geçti ne arayan var ne soran. Bakalım beklemeye devam.
    Yorgun gelecek misafirlere tavsiyem oda olayını sormadan yola çıkmayın.
    İlk gün giriş için ilk izlenimler bu kadar

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.