< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (212. sayfa)

-
-
İlk acildigi seneden beri yorumları takip ederim bir türlü guvenemeyip gidemedigim tesislerden bir tanesidir 🤔 bu sezonki yorumların bir çoğu olumlu olsada olumsuz yorumlarinda geçen senelerde benzer şikayetlerle dolu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok tesekkurler hocam oneri icin, dikkate alacagim.
Liberty Hotels Lykia Adults Only +16 hakkinda bilgisi olan var mi? Guzel gorunuyor ancak denizin dalgalı ve taşlık oldugu ile ilgili yorumlar gördüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevindim, bilgi için teşekkürler. Merdiven ve denize mesafesini biliyoruz evet özellikle villa binada kalanlar için biraz daha problemli ama güzel bir otel olduğuna eminim yorumlarıda baya güzel.
-
Teşekkür ederim cevap için. Genelde hangi konudan şikayetçi oluyor insanlar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizlik Ve yemek konusu Alkol konusuna girmiyorum bile alkol almıyor olabilirsiniz Aquapark kısmı tatmin edici son dakikalarda rezervasyon yapıldığı zaman ya limitinizi arttıracak siniz yahud sadece eglenmenize bakacaksınız istediğiniz limittde beklentinize uygun bir tesis bulmakta zorlanirsiniz
megasaray resort side. kalan varmi nasildir
Bir otel çalışanı hikayelerinde paylaşmış bazı görüntüleri
Otel nerdeyse boş:
https://instagram.com/oguzhan_07_03?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DİVARSO ACENTESİNDEN BENATA HOTELİ ALDIM VİDEOLARI VE KONSEPT OLARAK İYİ DURUYOR VE BU FİYATLARA DA BAYAĞI UCUZ 26 HAZİRANDA ORDA OLUCAM BAKIP GÖRÜCEZ.AYRICA DİVARSO EKİBİNDEN ÇAĞRI BEY' E İLGİ ALAKA VE YARDIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM......
-
Adult bölümüne
gitmedim ama normal tarafına gittim.Deniz bazen çok dalgalı olabiliyor geçen sene çok dalga yoktu gittiğimde birde iskele vardı ama plastik dalgalardan dolayı tahta iskele yapamıyorlar sanırım.Denizi güzeldir ama yemekleri ve animasyonları güzeldir.Deniz girişi çok büyük çakıllar var deniz ayakkabısız girilmiyor.Zevkli bir oteldir bu sene fiyatlar çok yüksek hiç bakmadım bile
Crystal admiral nasıldır. Yukarıda tavsiye edilmiş giden var mı acaba ? O fiyat bandına göre yorumlar fena değil ama resimlerde çok çekici görünmüyor. 1 hafta düşüyoruz. 12-14 yaşında çocuklar eğlenir mi, o sürede sıkılır mıyız ?
My home resort hotelde bugün tatilime başladım sorusu olan varsa cevaplayabilirim
çok teşekkürler. akşam yemeğin derken hocam? Bildiğim kadarı ile yemek işi yok island da, yani ben öyle biliyorum:) snack barlar var sadece diye biliyordum.
-
Nokta koymayı unuttuğu için öyle anlaşılıyor 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 16 Haziran 2023; 9:49:6 >
Önceki sezonlarda kaldığınız oteller bir sonraki sezonda kalmak istediğinizde indirim uyguluyorlar mı? Bu indirim erken rezervasyona göre avantajlı mı ? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Merhabalar; pazartesi günü yani 19.06.2023 de club nena otele giriş yapacam oteli merak edenler düşünenler için yorumda bulunabilirim bilginiz olsun.
-
Bu her otel için gecerli degil ,mesela maxx royal yuzde 5 indirim kartı vermişti çikarken ama ali bey resort soylemeniz yeterli demişlerdi ve busene reservasyon yaparken acentaya söyledim indirimi aldım.
Ben aldığım tarihte[kasım] fiyatları aynıydı. Zaten turunç çok fahiş fiyatla açtığı için rubi ye döndüm
-
Erken rezervasyon indirimlerine ek olarak anlıyorum bu indirimleri o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X