< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (209. sayfa)

-
-
Crystal oteller kendi içerisinde bi değişiklik yapma ihtimali olur mu acaba yada tatil budur üzerinden sorula bilir mi otel zincirinin diğer otellerinde konaklamak istesek diye sorulsa kabul görür mü acaba ?
-
Rica ederim hocam o kadar paralar veriyoruz hepimiz herkesin güzel bir tatil geçirmesini istiyorum. Jiva'nın yemekleri çok güzeldi hocam o anlamda gözü kapalı öneriyorum.
Ama Akka Jiva'dan daha üst düzeyde bir tesis. Artıları dediğim gibi alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ithal içki, (Jiva'da yerli alkol vardı). Ek olarak tüm meşrubatlar kapalı, kutuda veriliyor. Algida paket dondurma sunuluyor. (Jiva'da sadece açık dondurma sunuluyor.) Havuz başında patenli arkadaşlar şezlonga servis yapıyor. Cafe Preto isimli güzel bir kafesi var içinde, çekirdek kahveyle çeşitli kahveleri yapıyorlar keyifli bir nokta. Sizin çocuk küçük ne kadar kullanırsınız bilemem ama belki eşinizle içinizdeki çocuğa hitaben güzel bir aquaparkı var :)
Dediğim gibi ikisini kıyaslayamam çünkü Akka daha üst düzey bir otel, Akka kesinlikle önerimdir. 40 bin lira gibi büyük paralar ayırıyorken artık tatillere 3 bin lira daha ayırıp daha üst düzey bir tatil geçirmenizi isterim. Jiva Akka'nın listede olmadığı durumda yine oldukça mutlu edecek, yemekleri için seçilecek bir tesistir. Akka ise yukarıda saydığım tüm alanlarda kaliteli hizmet verir, Akka seçilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 13 Haziran 2023; 15:0:0 >
-
kabul olacağını pek zannetmiyorum hocam. her tesis kendi kontenjanını doldurduğu için böyle bir işlem yapmazlar bence.
-
sanırım Coşku bey setur'dan ayrılmış. kendisi çok iyi ve detaylı bilgiler veriyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam akkayı alıyorum o zaman çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, tatil dönüşü nasıl geçtiğini buradan paylaşırsanız çok memnun olurum; tüm foruma da deneyiminiz fikir verir önümüzdeki yıllar için. Umarım memnun kalırsınız. Tekrar iyi tatiller şimdiden..
-
Nasipse yaparım hocam çok teşekkürler tekrardan.
Marmaris Grand Yazıcıdan kullanıcaz büyük ihtimalle hakkımızı. Marmaris Palace alırız büyük ihtimalle ama Turbanla ne farkı var tam bilmiyorum. Değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler bu arada.
marmaris İçmeler çok güzel ancak tek çekincemiz o dibinizden gitmek bilmeyen balıklar
akşam karar değiştirmezsek bugün rezervasyonu yaparım, dediğiniz gibi genelde Salı günü son oluyor bu tip fırsatlarda.
Rica ederim umarım memnun kalırsınız..
Marmaris Palace ve Turban’ın farkı Palace’ta iskeleden denize giriliyor kum sahil yok; Turban’da kum sahil var. Palace biraz daha eski. Palace’ta alkoller yerli; Turban’da yerli ithal karışık. Bu yıla kadar Palace hersey dahil hizmet veriyordu Turban UHD, palace bu yıl konsepti geliştirerek konsepti gece 4e kadar uzatmış, alkolün yerli olması hariç neredeyse Uhd gibi anlayacağınız. Bu yaz Jiva yerine ilk başta Grand Yazıcı düşünmüştük bu sebeple hem otelden hem ETS’den detaylı bilgi almıştım bu şekilde rahatça yazabildim size, ayrıca iki tesis birbirine çok yakın arada 1.3 km var sadece, mutfakları ayrı; önceki yıllarda Turban yemek konusunda daha önde imiş ama bu yıl farkı kapatmışlar. Çocuk yoksa bence Palace’ı tercih etmek daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 13 Haziran 2023; 17:58:26 >
arkadaşlar a good life utopia family resort nasıldır..
bu hafta içi mini tatil yapalım diyoruz.. giden tecrübe eden oldumu
arkadaşlar antalya bölgesi için temmuz ilk hafta 2 kişi 2 gece bütçe 10bin tl otel önerisi olan var mı ? pemar beach diye bi otel bulduk çok güzel gözüküyor ama yorumlar kafamızı karıştırdı
-
6 aile otel alıyoruz alkol kullanan yok aramızda her şey dahil konsepte yer bakıyoruz bütçe çift başı 10-20 bin arası önerisi olan varsa aydınlatabilirmi
-
Sağolasın hocam, Island da her zaman tavuk döner mevcut akşam yemeklerin de 2 kere et döner denk geldi.Yine akşam yemeğinde kızarmış tavuk 2 kere çıktı.Haziran 1-11 arası kaldım ve hiçbir yerde uzun kuyruk yoktu.Island bence otelin en farklı tarafı diğer çoğu otellerde yok.Genel olarak memnun kaldım.Size de şimdiden iyi tatiller dilerim.
-
Merhaba arkadaşlar
Benata otele rezervasyon yaptıranlar görmüştüm birkaç sayfa önce. Biz de bayram dönemine rezervasyon yaptırmıştık ama birkaç saat önce girilen şu yorumdaki fotolar pek iç açıcı değil :(
Otelin durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?
https://www.google.com/maps/reviews/data=!4m8!14m7!1m6!2m5!1sChdDSUhNMG9nS0VJQ0FnSUR4cmVfQjZRRRAB!2m1!1s0x0:0xee10f14da88df319!3m1!1s2@1:CIHM0ogKEICAgIDxre_B6QE%7CCgsIrvihpAYQwPjtbg%7C?hl=tr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende Ağustos a yer ayirttim Instagram da açıldık diyerek sınırlı alan çekimleri yapıyorlar,belli ki yetistirememisler tesisi bir yandan aktif edip diğer yandan düzenleme devam edecek, ayrıca yeni yapı arızaları da olacaktır,ben hala ana havuzu göremedim misal bir otelin ana havuzu neden boydan boya tepeden v.s. çekilmez..Tahmin ettiğim sıkıntılar bayrama kadar azalmazsa satan acentelerin başı ağrır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tui vs derken hava durumlarını da hesaba katarak, bu akşam crystal club world of colours / boğazkent e 20.06-25.06 arası rezervasyon yaptırdım. Toplam 16.391 TL ödedim 2 kişi için, 1000 TL de ziraat karta puan geldi. İnternet yorumlarında memnun kalmayan yoktu otelden ve geçen sene gittiğim grubun aynı bölgedeki tesisinden çok daha uygun çıktı fiyatı, aldım geçtim. Dönüşte yorum yaparım. Herkese tekrar iyi tatiller.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Mylome luxury hakkında yorum yapabilecek olan var mıdır?
Otel iyi duruyor , ancak denizi dalgali ve derinmis ,Side bolgesi olmasına rağmen deniz neden böyle anlamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X