< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (210. sayfa)

-
-
orange country alanya için görüşleriniz nelerdir arkadaşlar ?
memnun kalınır mı? 4 geceliğine gitsek ? yemekleri denizi hizmeti nasıl acaba ? tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Benata Hotel’i Eylül sonuna aldım, dediğiniz gibi yetişmemiş ve tamamlanmadan açmışlar. Benimde en merak ettiğim yeri ana havuzu, görmek daha nasip olmadı. Proje fotoğraflarında bile ana havuza yer vermemişlerdi, otelden ana havuz olduğuna dair teyit alarak rezervasyonu yapmıştım. Haziran, Temmuz bilemem ama Ağustos ayına toparlanırlar diye düşünüyorum. İnşallah hepimizin beklentisini karşılar. 20 Haziran’da yeni açılan Arcanus Trendline tatilimiz var, onlar yetiştirdi oteli, geri dönüşler güzel. Merak edenlere dönüşte bilgilendirme yazmaya çalışırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen seneki konuda baya bahsi geçmişti, youtube videolarından ve yorumlardan baya etkilenmiştim. Erken rezervasyonda farklı oteller denk geldiği için bu sene nasip olmadı. Düşünüyorsanız eğer gözünüz kapalı alın derim. Ersin Tekin videosu vardı yanılmıyorsam, izleyip kararınızı verebilirsiniz.
Merhaba, Alanya tarafında olan arkadaşlar güncel deniz sıcaklığı ile ilgili bilgi verebilir mi.
-
Crystal green bay, haftaya ordayiz. Varmi başka yorumları alalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş yerinden amirimiz gitmişti geçen sene çocukla mütevazi olduğunu doğa ile iç içe demişti. Yemek olarak memnun kalmışlar beklentiye bağlı biraz ben de Eylül 2022de Eylül 2023 için 6 gece 15900 çıkıyordu fiyat olarak süper uygundu balayı alacağım için almamıştım
Arcanus trendline yeni açılmış temmuzda 4 gece 19 bin civarı iyi midir acaba resimleri az. Çok bilgi vermedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Royal seginus hakkında yorum bulamadım. Daha önce giden var mı?
Bu otelde kaldım, hatta bu grubun (Stone) bütün otellerinde kaldım. Orta/üst segment otellerdir, üzmez.
Bu otelin tek sıkıntısı, denize sıfır değil, 300 metre kadar yürümeniz gerekiyor denize.
Deniz manzaralı odalarından denizi görmek için dürbün gerekir. :-)
Odaları çok büyüktür, 2 kişilik standart odalar bile birçok otelin aile odalarından büyüktür ve konforludur. Metrekarelerine bakın, anlayacaksınız.
-
Utopia world hotel'e giden oldumu hiç ? Bende ağustos'ta gidicem öncesi giden olursa bilgi paylaşım ıyaparsa seviniriz. :)
-
Eski adı Water planet olan orta halli bir otel cok bir beklentiniz yoksa gidilir aksi halde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Cocuklar aquasindan dolayi arada bir ugrayalim diye tutturuyorlar😀
teşekkürler hocam öyle büyük beklenti için değilde bayram öncesi kafa dağıtmalık uygun bir yere gidelim diyorduk. lumos ta karar kıldık. inşallah çok pişman olmayız
-
arkadaşlar eşimle gideceğim, disko bar ile işimiz yok biraz da ailelerin tercih ettiği otel önerisi alabilir miyim 1 haftalık deniz sakin olan herşey dahil paket 5 yıldızlı bütçemiz 25 bin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 14 Haziran 2023; 14:30:15 > -
Yani beklenti büyük olmadığı sürece apart bile memnun eder insanı yeterki anın keyfini çıkarmaya çalışın, şimdiden iyi tatiller.
Kurban bayramı tatili için tercih ettik. Odalar benim de dikkatimi çekti. Sanırım Seginus'da olduğu gibi diğer Stone grup otellerinde de odalar çok büyük. Denize uzaklığı yürüyüş ile gidilebildiği için ve genelde havuz kullandığımız için çok bir sorun teşkil etmeyecek.
Sanırım ETS turda da kalmamış yer fiyat göremedim ne kadardı aşağı yukarı
-
Neresi için sordunuz acaba? Tui blue pascha içinse 4 gece 17 civarı idi yanlış hatırlamıyorsam. Ben crystal club world of colours aldım 5 gece 16.391 e.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene gitmiştim gayet iyi bir oteldi akşam etinlikler kötüydü ve çocuk parkı alanı çok kısıtıydı onun dışında kötü anlamda bir şey yaşamadım bu sene çok uçuk fiyat çıkardı yoksa tekrar gitmeyi düşünürdüm
-
Yeni döndüm oradan 5-9 haziran 4 gece kaldık,çok memnun ayrıldık.Yemekler bilhassa akşam yemekleri mükemmel,atıştırmalık lar gayet bol ve çeşitli dondurması pizzası gözlemesi her şey mevcut ve kaliteli..
Hep kazakistanlı çalışanlar var hizmette sıkıntı yok..
Deniz mükemmel ve temizdi çok memnun kaldık tavsiye ederim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X