gecelik kişi bası neye almıştınız ? |
2023 F/P Otel Fırsatları (202. sayfa)

-
-
8k gecelik.
-
Erken rezervasyonda bile uçuk derecede pahlıymış artık sizi kaşıkla beslemezlerse dava bile edebilirsiniz 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben arycanda inceleme videosu izlemiştim , sahili falan enteresandı golf arabasıyla gidiliyordu heralde tatilyum atmıştı videosunu çok sıkış tepiş gibi geldi, Kirman otelleri çok dar alan gibi hissettiriyor beni 😄
Merhaba arkadaşlar 29 Haziran - 4 temmuz arasında Granada Luxury Okurcalarda olacam ama o tarihe bile tedirgin etmiyor değil havalar beni , inşallah düzelir de güzelce tatilin keyfini çıkarırız @Ritalin06 hocam siz gitmistiniz galiba ben forumu takip ediyordum , nasıl memnun kaldınız mı otelden, otelle ilgili vereceğiniz ipuçları tüyolar varsa alabilirim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben degıl ama yakın iş arkadaşım gitmişti balayı için , beğenmişti Eylül sonu gitmişti fakat otelin yine biraz kalabalık sıkışık olduğunu bildirdi, yemekler tatminkar ve iyi olduğunu söyledi, kara manzara gürültülü olmaktaymış
: )
Hatamı şimdi farkettim. Siz kişilik sormuşsunuz. 2 yetişkin iki çocuk fiyatı 8k bu arada.
Ben günlük verdiğime baktığım için farklı algılamışım : )
@Diverso Coşkun Bey tavsiye etti. Bakalım bu sene memnun kalırız diye düşünüyorum.
-
Geçen sene ordaydım ve kesinlikle favorilerim arasında. Denizi efsane güzel. hizmeti gayet tatminkar.
Yol tarafı odalar asla tavsiye edilmiyor. Ben deniz manzaralı almıştım o yüzden.
-
Şu anda Side de hissedilen sıcaklık 30+ deniz ve havuz insan dolu hocam. Havayı o tarihler için hiç kafaya takmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır çok teşekkür ederim arkadaşlar 👍 tatil dönüşü inşallah deneyimlerimi yazicam bende buraya.
Hocam önümüzdeki hafta olan Kimeros Park rezervasyonumu havanın yağışlı görünmesi sebebiyle iptal ettim. Ağustos veya Eylül ayına yeni bir rezervasyon yapmayı düşünüyorum. Kirmanın fiyatları Şubat ayındaki fiyatlarla aynı gibi geldi. Sidemarinde eylül ayı için 12 Eylül ve sonrası 2 kişi geceliği 5.828 TL. Zam yemiş hali mi bu? Yoksa hep bu fiyatlarda mıydı? Fiyatı artmamış otel tavsiyeniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 8 Haziran 2023; 17:44:30 >
6 Gece 43250 hocam iptal güvence dahil
-
Haziran 17 giriş 2 yetişkin 6000 veriyor , sizin temmuz sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam Kirman fiyatları eylül ekim gibi açıklamış, o zamandan bu zamana geceliği sadece 800 TL artmış. Hem de en pahalı ve yoğun dönemlerden olan temmuzda. 12 eylül sonrası fiyatı ya hiç artmamıştır ya da çok az artmıştır. Şimdi almak bence mantıklı ve fiyatı da iyi.
Günaydın bugün otel fiyatlarına zam gelmiş yanılmıyorsam.
Evet, bugün mü tam bilmiyorum ama gideceğim iki otel de son baktığım fiyata göre artmış.
Çarşamba itibari ile erken rezervasyon bitti diye biliyorum. Artık anlık kovalamak gerekiyor.
16 21 temmuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X