Daha önce blokajlı oda seçenekleri vardı, bir kere çok uyguna almıştık artık hiç göremiyorum, bitti sanırım o uygulama |
2023 F/P Otel Fırsatları (203. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba 25 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde rubi platinium hotel’de konaklayacağım. Daha önce bu otele giden arkadaşımız varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım onlar tarihi yakın ve satılmayan az sayıda oda kalınca oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arycanda denize sıfır. Calyptus’tan bahsediyorsunuz sanırım.
Kirmanlar arasında hangisi iyidir? Sidemarin ve Arycanda dikkatimi çekti. Tavsiyeniz var mı?
Biz Sidera ve Calyptus'da kalmıştık deniz de çok aramadığımız için ikisinden Calyptus çok daha iyiydi bizim değerlendirmemize göre. Arycanda ve Leodikya kardeş oteller zaten yan yana ve oteller arası geçiş var. Ben olsam Sidemarin denerdim, diğerlerinden bir tık üst gibi. Minibarda Redbull, sahilde 3 adet Food Truck vs gibi küçük eklemeler var bu otelde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkcası Sidemarin'i çok incelemedim. Bölge itibariyle Alanya'da diye Arycanda Tercih etmiştim. Yanında Kirman Leodikya var beraber kullanılan ortak alanlar var. Birde Arycanda Erkan rezervasyonu 34k ile açtı Sonra bir dönem indirim yaptı 30k düştü. O dönemde almıştım. Şuanki fiyatı 39k gözüküyor sanki cazip gibi.
Rubi platinum Spa aynı dönemde 48k gözüküyor (Temmuz). Kasım ayında konaklamıştım. Çok keyifli bir otel. Sezon olmamasına rağmen memnun ayrılmıştık. İkisini kıyaslayama çalışıyorum. Arycanda'da food court, qr sipariş, 24 saat A'la Carte, Kişisel asistan vb. gibi hizmetler var. Rubi'de bu tarz hizmetler yok. Deniz'i sevenler için güzel bir koy var. Alanı daha büyük. Fiyat olarak arada çok fark var. Rubi mi yüksek Arycanda mı düşük anlamadım.
-
Yazanlar var search edebilirsin yukarıdan Rubi yazarak
Kirman Sidemarin’de 12-16 Eylül tarihlerinde 4 gece deniz manzaralı odayı Jollyturun çağrı merkezi indirimiyle birlikte 22.704 TLye aldım. Memnun kalırım umarım.
Hayırlı olsun, iyi tatiller şimdiden.
Hocam yeni mi aldınız ? 5 ay öncede buna yakın fiyattaydı
Evet bugün aldım. Hava durumundan dolayı önümüzdeki hafta olan rezervasyonumu iptal ettim. Fiyatı artmadığını görünce Kirmanı tercih ettim. Şubat başındaki fiyat hiç değişmemiş gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 9 Haziran 2023; 16:41:21 >
Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Fiyat olarak da iyi gözüküyor.
Tek kişi mi hocam
2 yetişkin.
-
Muhtemelen tekne pisliğini boşaltmış
Hocam çağrı merkezi indirimi ne kadar oluyor Ağustos başı için 4 gün 2 yetişkin 2 çocuk bakıyorum 70000 fiyat çıkıyor niye o kadar farkediyor ay mı farkediyor
Çağrı merkezi indirimi benim rezervasyonum için 756 TLye denk geldi. Sizin hem tarih fiyatı arttırıyor hem 4 kişi olduğunuz için aile odasına geçişten dolayı artış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 9 Haziran 2023; 17:40:33 >
Sahil güvenlik doğal kirlilik diyor da pek emin olamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X