Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
328
Favori
644.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır Bonus hariç her karta zamlı fiyat alıyor Ets

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Hocam ben rastgele 3-5 otel seçip baktım hiçbiri böyle değildi. Otel otele değişiyor sanırım bu durum.

Bak mesela bu görsel Ramada Resort by Wyndham a ait. Sadece %5 indirim kampanyasını alamıyosun doğal olarak.

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 14 Mart 2023; 15:32:53 >
  • Saçmalığa bakar mısın otele göre kredi kartı fiyatlandırma değişiyor resmen

Ben taksit için yardım istediğimde acente yapmıştı. Bonus Kart taksit sayısına Axess e yapmıştı ama fiyat farkına bişey yapabilir mi emin değilim.

• Meselede zaten fiyat farkı,saçmalık ötesi durum.

Senin otel niye öyle anlamadım ilginç.

• Otelin adı Pine Bay Holiday Resort ilginç.
    Bu otelde konaklayanlar var mı kapalı havuzu nasıl ısıtmalı bu aylarda girilir mi ?

• Değerli Forumdaşlarımız,

Ramazan Bayramı için sıklıkla otel önerileri alıyoruz,
    Yılın stresini atmak ve uygun fiyat ile iyi hizmete erişmek isteyen dostlarımız için bir paket hazırladık.

17 - 23 Nisan (6 Gece 7 Gün)
    Sueno Hotels Beach
    Standart Oda: 18.000 TL

Şeklinde DH Kullanıcılarına Özel Fiyat Sistemlerimize tanımlanmıştır.

İlgili konaklama periyodunda; 21 Nisan ALTAY, 22 Nisan EBRU GÜNDEŞ konserleri UHD konsepti dahilinde ikramlı ve ücretsizdir.

*** Yukarıdaki fiyata iptal güvencesi dahildir. (3 Gün kalaya kadar koşulsuz ve kesintisiz iptal hakkı sağlar)
    *** %2 Ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 1 hafta öncesine kadar yapılabilir.
    *** World Kart Kullanıcılarına 15.000 TL ve üzeri tek çekim ya da taksitli işlemlerinde 1000 TL World Puan hediye edilir.
    *** Yapı Kredi ve Vaıfbank World Kart Kullanıcılarına vade farksız 12 Taksit uygulanabilir.

Detaylar için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

Ben gittim hocam neyi merak ediyorsunuz.Kapali havuz harici,dıştada bir havuz ısıtmalı.Tavsiye ederim.Cok büyük bir otel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam yeme içme ve alkol kalitesi nasıldır birde kapalı havuzu nasıl girilebilecek sıcaklıkta mı önümüzde ki haftalar gitmeyi planlıyorum

2022 temmuzda tesiste idim, yeme içme hakkında paylaşmak isterim. Yemekler ne yazık ki lezzetli ve kaliteli değildi. Yediğimiz hiç bir üründen lezzet almadık ama yedik ve doyduk. Et yemeği çok nadir çıktı(köfte oluyordu daha çok) ve tatlılar felaketti tamamen köpüklü tatlılar. Çeşit vardı ama nitelik yoktu. Ama fiyat ucuzsa çok ta takılmaya gerek yok fiyata göre yorumlamak önemli, biz de çok uyguna gitmiştik. Alkole gelince import ickileri vermiyorlardı yerel alkollerle yapılıyordu kokteyller. Kışın nasıldır bilmem ama yazın o kadar çok alana hizmet yayılmış durumda ki bence tesisin kendisi tesis olarak çok keyifli. Hele çocuk varsa çocuklar çok keyif alacaktır. Kışın nasıl olur bilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 14 Mart 2023; 23:48:26 >

Kapalı havuz otelin tam ortasında.Spa kısmında değil yani.Cok keyifli bir yerde.Sicak olur sıkıntı yaşamazsınız.Birde dışarıda büyük bir havuz o da ısıtmalı.28 derece diye biliyorum.Otele de sorabilirsiniz.Yeme içme öyle ahim şahım degil,ama kötü de değil.ac bırakmaz asla.cesit çok çünkü.Tesis çok büyük.Ana bina almanızı şiddetle tavsiye ederim.Villalar yorgunluk yapabilir.inisli,çıkışlı çünkü.Otel kışında genelde dolu oluyor.Ozellikle hafta sonları,İzmir'den ve çevre illerinden 2 3gunluk tatile gelen çok oluyor.Fiyatta çok yüksek olmadığı için dolduruyorlar.Dolu tesis her zaman iyidir bana göre.Ona göre hizmet alırsınız çünkü.Eger fiyat afaki değilse tavsiye kesinlikle ederim.Biz çocuklarla çok memnun kalmıştık.

• Çocuklar için hangi kirman oteli tavsiye edersiniz?

• Kurban bayramında konaklamak üzere 5 gece Felicia Village almıştım 19 bine, Ramazan Bayramı için yer içeriz kapalı havuzda takılırız (ısıtmalı açık havuz da varmış) mantığı ile 3 gece Labranda Alantur'dan ETS aracılığı ile %5 bonus indirimi+9 taksitle 3 gece 5647 TL'ye (+56 iptal sigortası) aldım. 75 TL de bonus gelecek. 2 yetişkin 2 çocuk Bungalow Ranzalı Odada konaklayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 15 Mart 2023; 16:34:56 >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ay sonu için rezervasyonu yaptık bakalım Ets belasıyla uğraşmaya hiç gerek yokmuş otelin kendisinden yaptım hemde ekstra indirim yaptı her kartada taksit inkanı var.
    Kişi başı 850₺ geldi üstelik deniz manzaralı superior oda verildi bence iyi rakama geldi.
    Yiyip içip,yüzmelik güzel otel anladığım kadarıyla öyle antrikot fıstıklı baklava vs meraklısı değiliz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 15 Mart 2023; 16:36:34 >
  • Crystal admiral resortt konaklayan deneyim sahibi arkadaşımız var mı bütçemiz sınırlı olduğu için seturdaki kampanyalarla 26300 tlye geliyor. 17-23 temmuz 6 gece 7 gündüz konaklama

• benmisim kullanıcısına yanıt

Biz yurtdışı site üzerinden tatil alabiliyor muyuz bilginiz var mı

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

2 sene üst üste gitti hocam merak ettiğini özelden sorabilirsiniz.

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Hocam olur da almak isterseniz expedia.de adresinden uzak durun.

Aynen bende gittiğimde otelden yapmıştım rezerveyi.banada deniz manzaralı süperdir vermişlerdi.Guzel bir odadir.Iyi tatiller dilerim.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.