Bu enflasyonda hiç bir şey için geç kalınmış değil çünki şu an 18k olan otel 1-2 ay sonra 23-24k olacak. |
2023 F/P Otel Fırsatları (138. sayfa)

-
-
arkadaşlar daha önce villa tatili alan oldumu internetten hangisi güvenilir ilk olacak çok tereddüt ediyorum şikayet oldukça fazla alıpta sıkıntı yaşamadığınız bir site var mı tatilvillam.com güvenilir mi? tecrübesi olan oldu mu?
-
Son yıllarda yerli turistlerin en çok tercihi villa kiralama olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar,
Barut Kemer Arum ve Hemera arasında kaldım sizce hangisi daha iyi aralarında çok az bi fark var Arum daha pahalı ama bilemedim gidenler yada fikri olan varmıdır..
-
Yeme içme vs gibi organizasyonlar zor gelmeyecekse değerlendirilir. Ama ben kendi adıma tatil dediğin olayın hiçbir iş yapmadan koşturmadan tamamen dinlenme ve eğlence ile alakalı olmasından yanayım. Bana zor geliyor öyle koşturmacalar.
-
Tercih sebebi.
3 sene önce Antalya'da patarada yatmalık bir otel ayarlamıştık çocukda var. hergün başka bir plaja gittik kaş kalkan'da çok güzel plajlar var çok eğlenmiştik. Ama çocuk otel'de daha çok rahat ettiği ve eğlendiği için geçen sene otele gitmiştik kids club havuz vs mecbur otele gidiyoruz artık. Otel'de yediğin önünde yemediğin arkanda her türlü olanak var ama villa vs biraz uğraştırıcı oluyor.
-
Genelde tercih edenlerin ana sebebi toplu ortamda eşiyle veya kız çocuğuyla havuza vs girmemek daha özel bi vakit geçirip tatil yapmak.
Barut Hemera'ya 3 sene önce gittim. Oldukça memnun kaldım ama dev kayalar yüzünden denize girmek çok zordu.
İki otel birbirine çok yakın. Arum'un ise iskelesi mevcut. Bir daha gitsem Arum'a giderdim.
Geçen yaz Barut Kemer'e gittim. Hem yiyecek içecek kalitesi hem de denizi çok güzeldi. Bir de orayı inceleyin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 yılında Barut Arum ve Hemera arasında kalmıştık müşteri temsilcisi bizi Arum’un Collection sisteminde çalışması sebebiyle saat 23.00e kadar sürekli yemek olmasının avantajıyla Aruma yönlendirmişti ve Arumu satın almıştık. Pandemi sebebiyle Arum açılmamıştı Lara otelinde konaklamıştık. Hemera hariç tüm otelleri Collection konseptinde, Kemer ve Lara’da gece ve gündüz; Acanthus ve Arumda ise saat 23.00e kadar, bu sizin için önemliyse bir bilgi olabilir, hemera ise doğasıyla çok güzel bir tesis. Bunun haricinde bize müşteri temsilcisi Arumda ev yapımı lezzetli burgerler yapan bir Burger House olması sebebiyle de orayı önermişti aklımda kalan. Benim önerim direk Barut çağrı merkezini arayarak onlardan güncel özellik kıyaslamalarını rica etmeniz olur.
Teşekkürler acantus ve lara ya gittim çok çok iyiydi arumu bi inceleyim
Merhabalar, 30 bin tl bantlarında bir otel önerir misiniz 2 yetişkin muğla bodrum tarafları düşünüyoruz ama muğla içinde biryerde olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baia Bodrum , YouTube da videoları var fiyatı belki yüksek çıkar ama süper
Hocam geceliği 10.000 çıktı neredeyse bütçemizin 2.5 katı :D
Geçen sene alaçatı, sığacık yaptık. Butik tarzı ama güzel havuzlu 2 otelde kalıp bol bol dışarıda gezdik. Bu yazda biraz. otelde vakit geçiririz belki diye otel bütçesini artırdık ama galiba yine f/p bir otelde kalıp dışarda vakit geçirmek mantıklı olucak gibi. Alaçatı sığacık bize toplam 20 ye mal olmuştu otel yeme içme gezme. Bu senede 40 olsun diyoruz. Otelde 8 gece kalmak istiyoruz ama otele max 25-30 veririz
Son 2 senedir saklivilla.com üzerinden kiralama yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım.
-
Tatile ikinci kez gideceğiz hocam acemilik, seneye kasimda hatta Ekim'de bakacagim ama bu tatilde yine kazık yiyeceğiz gibi görünüyor 5 günlük Antalya da aquaparkli temiz bir hotel onererilerine açığım. 6 yaş oğlum için mecbur bakacağız cunku
Otium family eco club’a bakabilirsiniz. Ben geçen sene eylül sonu ikinci tatil olarak almıştım fazla üzmedi, aquaparkı küçük olmasına rağmen çocuklar da sevdiler. Bu sene yine Eylül sonuna ikinci tatil olarak aldım.
Rixos, Rixos Park Belek ismiyle eski TTH Belek Imperial’i satın alarak yeni bir oteli bünyesine katmış, 1 Nisan itibariyle hizmete giriyor.
Fiyatlar ilk yıl açılışta biraz uygun olur mu diye beklemiştim ama pek öyle olmamış, dileyenler değerlendirebilir.
Sığacak’a çeşme dönüşü uğrayıp çok beğenmiştik geçen sene. Hangi otelde kaldınız acaba? Tavsiye eder misiniz?
Marinanın yanında bir oteldi problem yaşadık hiç memnun kalmadık açıkcası o yüzden hiç isim bile vermiyim. Lokasyonu iyi diye kaldık fiyatı da yüksekti ama hem resepsiyon hem ses izalasyonu olarak kötüydü. Alaçatıda kaldığımız oteli çok beğenmiştik biz
Orada tanıştığımız yerliler bize hep apart önerdi yine gelirseniz kesinlikle apartta kalın hem fiyatı uygun oluyor hemde güzelr rahat oluyor dediler. Sığacıkta kesinlikle apart bakın otelleri iyi değil. Bnb'de ben çok güzel bir apart ev tarzı biryer kaçırmıştım 1 gün ile.
Sığacık güzel ve ucuz biz de çok beğendik, harika bir meyhanede yedik içtik dolu dolu 680 tl hesap ödemiştik 2 kişi için hiç unutmam öyle bir yer için çok iyiydi. Sığacık tatilin sonlarında gidip 3 felan gün kafa dinlemek için harika bir yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 18 Şubat 2023; 14:19:3 >
Teşekkürler cevap için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X