2023 F/P Otel Fırsatları (136. sayfa)

-
-
Aynen bu basit bişey değil.
Varsa böyle bi durum herkes bilmeli.
-
Ülkede yas ilan edildi şaka mı bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- 05 EKİM 2022
Tatil Sepeti’nin sahibi Kaan Karayal tutuklandı!
Borsa İstanbul'da banka hisselerinde işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hafta sonunda göz altına alınan, aralarında Tatil Sepeti’nin sahibi Kaan Karayal’ın da olduğu sekiz kişiden beşi tutuklandı. Yakalama kararı verilen 10 kişiden firari 2’si yurt dışında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 9 Şubat 2023; 15:45:35 > -
Öncelikle teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
Buradan yapılan iyilikleri paylaşılması şahsi görüşüm Ahlaki olarak uygun değil zaten ne demek istediğimi leb demeden Anladınız
Dediğiniz gibi telefon görüşmesinde görüştüğümüz gibi ne kadar benim kaldığım yer şu an için iyi olsada dışarda kalan vatandaslarimiz için yardımcı olabilecek düşünce tavır görüşleriniz için Tekrar tekrar teşekkür ederim Ne kadar mutesikkirim anlatamam
biliyorum yeri zamanı değil hepimiz cok üzgünüz
ama Bilgi sahibi insanlardan yardım istiyorum. çünkü zaman geçmeden resmi bir işlem yapabilir miyim diye.
öncelikle setur benim için bitmiştir. güvenim sarsıldı.
otel almıştım direk setur sitede yazan fiyata.
bugün arandım setur tarafından. zarf atıldı heralde birden fazla kampanyadan faydalanmissiniz bu sartlara kurallara aykırı diye rezervasyonunuzu iptal edecez diye. ben direk yazan fiyata satın almıştım burda yalanlariyla zaten gözümde sıfır oldu setur sanki kendileri göremiyor mu kupin indirim hicbirsey kullanmadan satın aldığımi. sonra himm tamam otelle görüşelim dediler. sonra tekrar aradilar fiyati yanlış girilmiş otelin gerçek fiyati bu diye. bende bu gerçekse bile benim ne suçum var siz koskocaman firmasiniz güvenip aldım diye. üstelik kartimda limit yoktu kalktim taksit ve wordden faydalanmak icin kartima nakit yükledim limit açmak için. esimle cocugumla gece boyu baktim bin video yorum siteden arastirma yaptık hayal kurduk plan yaptık bumu yani bu kadarmi degersiziz ya. otelle konusacaz orta yol bulacaz dendi. sonra ne indirim ne birşey hicbir imkan sağlamadan arayıp mail atıp rezervasyonunuz iptal edilmiştir dendi iadeniz yatacak istediginiz resmi kurumlara basvuru yapabilirsiniz diyede cevap verildi saygısızca.
Koç holding koskoca setur bumu yani benim 5 kuruş ucuza almamami batacak ismini hicmi umursamıyor. ikincisi bu hepimizin basina gelebilir bunlar iptalleri bu kadar rahat gerceklestirebiliyormu tüketicinin hicmi hakkini soracak imkan yok. kendinizi düşünün planlar yapmissiniz hayal kurmussunuz tatile gideceksiniz aaa iptal ettik. saçmalık.
bu konularda bilgi sahibi insan varsa lütfen yardim etsin elimde voucher belgem satin alma maili hepsi var.
iptal mailide geldi icinde hiçbir gerekçe yazmıyor ama gelen mailde. hakkım varmı varsa nasıl nereye basvurabilirim?
şirket: setur
otel: side premium
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çok ilginç ve saçma inşallah bunun yaptırımı vardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hatalı fiyat ile güncel fiyatıda yazın haklı veya haksızsınız gibisinden yorum yazalım ama ciddi hatalı bir rakam söz konusuysa tüm firmalar haklı oluyor bu konuda.
Sözleşmede her şeye izin veriyoruz zaten
Örnek heryerde 70 binlik oteli x sitede 40 bine bulduysan ve rezervasyon yaptırdıysan bu hatalı rakam nedeniyle her halükarda iptal edilebilir sonra sevindik tatil hayali kurduk falan diyerek kendinizi kandırırsınız sadece.
ben satın aldigimda 15.900 du. diger sitelerde ekli degildi setura yeni eklenmisti ve oteli beğendim. sonra diger sitelerede eklendi onlara 31.500 den eklendi. görünce dahada sevindum ucuza kaptim heralde az miktarda kontenjan ayirmislar yeni fiyat aciklandi diye. hatta ben aldiktan sonrada bir süre fiyat aynı kaldı baskalarida satin alinca belkide böyle birsey yaptılar. bugun baktigimda seturdads diğerleriyle aynı fiyat olmuş.
sözleşmeyi inceledigimde
8.3. Tüketici’ den kaynaklanmayan bir sebepten dolayı Satıcı tarafından konaklamanın başlamasından önce konaklamanın iptal edilmesi halinde Tüketici Sözleşme’nin 8.1. maddesinde belirtilen seçimlik hakları kullanabilir.
şeklinde bir madde var. 8.1 inde ayritisinda bunlar yer almakta.
8.1. Ürünler’in kullanımına başlanılmasından önce Sözleşme’nin esaslı unsurlarından birisinin değişmesi halinde Tüketici bu değişikliği kabul edebileceği gibi, yapılan değişikliği kabul etmediğini Satıcı’ya yazılı olarak ya da Kalıcı Veri Saklayıcısı ile bildirmek koşulu ile aşağıdaki seçimlik haklardan birisini kullanabilir.
a) Satıcı tarafından sunulan eşit veya daha yüksek değerde başka bir otele ek bir bedel ödemeksizin konaklama
b) Fiyat farkının kendisine iade edilmesi şartıyla daha düşük değerde bir otelde konaklama
c) Herhangi bir bedel ödemeksizin sözleşmeden dönme
bana bu maddelerden hiçbiri sunulmadan ki secme hakkı yukardaki maddeye göre bana ait ben seçeceğim ama sunulmadi bile kendilerince direk iptal ettiler fiyat yanlış girilmiş diye.
biz sozlesmeyi kabul ediyoruz oraya herşeyi yazıyorlar diyen arkadaşlar olmuş ama bu saçma değil mi hicbir hakkimiz yoksa tuketiciyi kanunda hiçe saymaktir o zaman bu maddeler neden var. direk kendi attıkları maildeki sözleşmeden okudum bu maddeleri.
ister hiçe sayılalım ister sayilmayalim ben başvuracağım az evvel mail atarak yazılı iptal gerekcesi sunmalarini istedim. elimdeki belgelerle basvuracagim. herseye ses cikarmazsak cok komik. birdahada seturdan gezi bile almam. isterse daha ucuz olsun benzer problemler yasamistim baska firmada otelden kaynakli olmasina ragmen beni magdur etmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben dedim hocam niye hakkımız varsa savunmayalım genelde bu şirketler risk almıyor her şeyi onaylatıyorlar
İşte dediğim gerçekleşmiş diğer sitelere göre yarı fiyata yanlış listelenmiş,setur haklı bu konuda burda mağduriyetiniz yok hiç demeyin tatil hayali kurduk falan.
bize bu kafayla bu ülkede ne yapılsa hak. sen beni kamerayla evimdemi izledin kardesim nasil boyle benim ve duygularim hakkinda emin konusabiliyorsun benden emin. birincisi ben alırken diger sitelerde yoktu otel. ikincisi sana telefonumun internet geçmişini atarsam brn oteli almadan izledigim youtube videolari gezdigim yorum sitelerini ne kadar vakit ayirdigimi görürsen biraz olsun utanacak mısın? neyse bu sayfadanda soguttar insanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu olay çok saçma ama ya. 20bine aldığım otel şimdi 30 binse benim suçum ne? @diverso coşku bey sizin yorumunuz çok önemli. Bizi aydınlatırmısınız?
Estağfurullah siz ilk yorumda kendiniz yazmışsınız ona istinaden yazdım bende.
Bir fiyat hatası söz konusu olması için 50 bin tl lik ürünü 5000 e yazıyorsa fiyat hatasıdır şahsi görüşüm.
Ancak 30 binlik ürünü yarı fiyatına almak bence hata değildir.o alanlara en azından mağdur edilmemesi için müşteri memnuniyeti sağlanabilir.bunu da aslında talep belirliyor.500 kişi aldıysa sıkıntı.ama 2-3 kişi aldıysa sorun olmamalı.
Bunu yapan çok firma gördüm.
fakat ülkede ki kanunlarda orta da.bu tarz bir durumda iptal hakkı tamamen satıcıda ve hiçbir hak talep edemiyorsunuz..
Birde hatayı ne kadar kısa sürede fark edip müşteriyi bilgilendirdikleri mühim.Aldıktan 10 gün sonra arayıp iptal ettilerse ciddi sorun.
kisisellestirmeye gerek yok evet oda setur acentasi ama daha önce islem yapmistim cosku beyden sorun yasamamistim Ogün aslinda bana whatsaptan donmediler bir türlü yoksa belki ondan alsam bir çözüm yolu bulmaya calisirdi elinden geldigince olanaklar jestler yapmaya calisirdi eminim tüketici dostu bir arkadasimiz. bence tamamen şirketin ayıbı ismine yakışmadı. neyse kendileri bilir müşteri kaybettiler. yukardaki arkadaşın dediği gibi 50 bin yerine 5 bin olsa yanlış anlarım. bence muhtemelen düşük açtılar pisman oldular diger sitelerde yüksek açınca bunu duzeltmediler bilemiyorum nasıl olmuş ama tuketicinin bu kadar degersiz olmasi. ikincisi hata kimin fiyati setur giriyorsa setur insiyatif almaliydi. otel giriyorsa bile seturun otele bir yaptirimi olabilirdi. seturun bana otel bu sattigimiz fiyatı kabul etmiyor confirm yapmıyor iptal etmek zorundayiz iadenizi yapiyoruz demesi saçmalık.
Ben suçlu veya sorumlu coşku bey demiyorum zaten. Sadece direk konunun içinde olan bizden biri olduğu için bizi aydınlatabilir anlamında yazdım. Yanlış anlaşılmasın. Bilgi verir diye söyledim. Böyle bi durum başımıza gelirse napmalıyız anlamında.
@diverso
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X