Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 26 - 30 Eylül tarihleri arasında Ailecek 3 kişi olarak çocuk 20 yaşında Antalya da hem kafa dinleyip hemde güzel bir tatil geçirmek için otele gitmek istiyoruz.

Forumda konuşulan otellerden şunları beğendim ama fiyatlar bütçeyi aşıyor.

Kemer Lancore Beach

Kemer Asdem Beach

Voyage Sorgun

Voyage Bodrum

Granada Luxury Okurcalar

Ulusoy Kemer Holiday

Crystal Flora Beach Resort

Ayırdığım bütçe 10 - 12 bin arası.
    Hangi otelleri tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 17 Ağustos 2022; 18:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt

Asistan hizmeti veren setur değil kirman otelleri.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çocuk 20 yaşında olduğu için aramayı 3 yetişkin olarak yaptım. ETS’de Side tatil sürpriz fırsatı olarak çıkan bir otel var, odalarını ve plaj detaylarını incelediğimde Castival otel olduğunu görüyorum, Side tatil süprizi şeklinde satın alındığında 14.259 yerine 12.852 TL’ye, 2 bin kira ucuza geliyor, ekte ekliyorum. Denize 350 metre mesafede ancak shuttlelar mevcut, ets puanı 9.0 bakmanızı öneririm.

Buna ek olarak Sherwood Greenwooda bakmanız öneririm (Göynük Kemer’de) 11.048 TL verdiğiniz tarihler, plaja 180 metre, yine araçla gidiliyor, Sherwood zincir oteldir incelenebilir.

Umarım gönlünüze göre bir tatil seçebilirsiniz,

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Eklemeyi unuttum,
    Crystal Flora Beach listenizde var, bütçenizin üst sınırı 12bin demişsiniz, bu tesis belirttiğiniz tarihlerde 12.412 gözüküyor, düşünülebilir, memnun kalanlar olmuştu bu yıl.
    Kemer olması ve crystallerin yemeklerinin ortalama üstü değerlendirilmesi, tesiste Arap misafir olmaması gibi yorumlar okudum forumda.

2022 F/P Otel Fırsatları

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Valla ben 3-%ün otele gidip, otelde dinlendim diyene çok rastladım, gel git yolculuk/otele gir çık/bavullar vs. tümünü götürüyor.
    Uçak bile, limana git-in-bin-transfer derken(özellikle dönüş yolu) verdiğini dinlenmeyi geri alıyor. Hele hele tatil dönüşü araba yolculuğu ise yol yorgunluğu ve eve varış sonrası işler, tatili gölgede bırakıyor. Yani benim ve çevremin yaşadığı bu.

Ben zaten mümkünü olanlar için alternatife yönelin diye söyledim, daha uyguna daha iyi yada uzun tatil yapılabilir.
    Mesela Arnavutluk/Karadağ(vizesiz) deniz kenarı bir sürü yeri var, gidililebilir. O da otel/deniz tatili. Yolculuk İST-AYT yapmak ile İST-TIA(yada başka liman) yapmak aynı iş aynı zaman.

Yabancılar(ve bazı tanıdığım çocuklu Türk arkadaşlar) 2-3 çocuk ile her yeri geziyor, biz maalesef bunu beceremiyoruz?

*Evet çocuk olunca aktivite ve oyalama açısından iyi, ona itirazım yok. Ama yurt dışı da olmayacak şey değil.
    Ben otele girip 3 öğün yemek ve havuz/deniz için o kadar para verilmesine karşıyım. 3 kere otele giden, artık gitmek istemesi lazım, çünkü kısır bir döngü var otel tatilinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Yol yorgunluğunu işin içine katarsak evden bile çıkmaması lazım hiç birimizin. Tatil salt beden değil kafa dinginliği için de iyi şüphesiz.

Benim de çevremde bahsettiğiniz tatil modelini seven insan çok fakat ben tutup da bu insanların tatil anlayışını sorgulamıyorum.

Sizin mesajınızda ise bu açıkça var. “3 kere otele gidenin bir daha istememesi lazım” şeklindeki ifadeniz çok iddialı. Neden istememek lazım mesela? Her yıl ülkemize gelen milyonlarca turist ya da bu başlıktaki çoğu kişi yanlış mı yapıyor yani?

Sevdiğiniz insanlarla 3 kere otele gidip sıkılıyorsanız kendinizi sorgulayın bence. Biz ailece her sene o sıkıcı bulduğunuz konseptte tatil yapıyoruz, çok da keyif alıyoruz. Tatil hiç bitmesin istiyoruz, tıpkı bu başlıktaki pek çok insan gibi.

Uçak bileti derdi olmayınca tabii bakış daha farklı oluyor. Bir arkadaşım THY'de hostes birisi ile evlenmişti ve o yaz Maldivler'de aldılar soluğu. 500 lira falan verdik bilet için diyordu. Aynı tarihler için ben 2 kişi bilet bakmıştım, otel 9 bin lira civarı iken, bilet için 15 bin lira gibi bir fiyat çıkmıştı. Başka bir arkadaşım da geçen yıl aynı şekilde THY hostesi ile evlendi. Yazlıktan çıkmayan eleman şimdi eşi sayesinde hem Türkiye'yi, hem de dünyayı geziyor, ağzı kulaklarında :) Benim de öyle uçuş imkanım olsa ben de yurtdışını tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Ağustos 2022; 21:25:45 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Şu anda pegasus 1€+vergi kampanyası var, değerlendirilebilir. Gerçi talan ettiler ama hala mevcut yerler var.

Ek. 15 inde 300~400TL ye tek yön bir sürü seçenek vardı.

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Ağustos 2022; 22:0:55 >
  • 2 kişi 1 çocuk (2 yaşında ) Eylül ayında bir tatil planımız var , iç Anadolu'da olduğum için bölge olarak mersini yakın gördüm otobüs yolculuğu ile gidilecek , avantaja göre il değişebilir 3gece 4 gün limit en fazla 4500 civarı bu şartlarda önerileriniz varsa paylaşırsanız memnun kalırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok şükür bu senede tatile gidemedim. hedef 2023 2022 F/P Otel Fırsatları 

İlk saatlerde aldım ama 4 kişi bavul koltuk derken 7500 tl civarı alabildim 4 kişi ist-köln gidiş dönüş

bu senede böyle olsun bakalım

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

ben yanlış düşünmüşüm mesajımı sildim bilgilendirme için teşekkürler

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt

rica ederim.

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    İleri tarhli en ugun bilet 17.000TL çıkıyor, 7.500 bence hiç yoktan iyidir, kişi başı tek yön 937TL ye gelmiş, şimdi o fiyata yurt içi bile zor.

Belki tarihler ile oynansa, daha uyguna bulunabilirdi.

Mesela bir arkadaşa Tiran aldık. 655TL git-gel. 2-3 gün gezip gelecek.

Üsküp aldım bende, 2 kişi git-gel 1500TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 18 Ağustos 2022; 9:48:54 >
    Hocam asma kilit götürmeyi unutma köprüye asarsın ✌️

Çocukların tatiline denk getirdim

• SonyFun S kullanıcısına yanıt

Bakam almanya bitmiş mi ? 😀

Bak bakam 😂

• SonyFun S kullanıcısına yanıt

Gray goose, blue label bu segment otellerde pek karşılaştığım bir durum değil.

Restoranda hijyen nasıldı, sinek vs oluyor muydu. Bir de denizi ve gece aktiviteleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.