Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
178
Favori
391.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ross85 R kullanıcısına yanıt
    Nirvana Me’den bu sene biz de çok memnun ayrıldık. Hatta seneye yine Dolce Vita düşünüyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam erken rezervasyonda Sueno ile fiyatları yakındı. Nirvana otellerinin hiç forumda konuşulmaması f/p olarak acaba yanlış bir seçim mi yaptık diye düşündürmüştü ama biz çok memnun kaldık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Ağustos 20-27 5 gece 4 yetişkin toplam 35-40 binlere güzel bir yer bulma şansımız var mıdır? Lokasyon antalya mugla vs fark etmez otelde geçecek nasıl olsa zaman.

  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt

    Ben de kafa dinlemelik bir tatil olarak bakıyorum. Yorumları çok iyi değil kış dönemi için. Yine de değerlendirilebilir.

  • Arkadaşlar deniz için hangi bölgeyi tercih etmek gerekir ? Sanırım Antalya bölgesi standart bir denize sahip. Berrak dalgasız turkuaz renge sahip plajı olan otel öneriniz var mı?

  • anilis_gs A kullanıcısına yanıt

    Fethiye tarafları deniz olarak çok daha güzel o bölgeyi tavsiye edebilirim. Örnek olarak Liberty Hotels Lykia oteli önerebilirim.

  • emrahakt E kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Olumlu - olumsuz tüm yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

    Geri bildirimleriniz hem bizler hem de tercih etmeyi düşünen forumdaşlarımız için ziyadesiyle önem arz ediyor.

    Biz yönlendirmemize güveniyoruz. Umarız tesisten çok mutlu ayrılırsınız. Keyifli kokteyl menüsünden ve harikulade yemeklerinden faydalanırken bizi hatırlayın :)

    Sevgiler.

    Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pore kullanıcısına yanıt
    Nirvana me kesinlikle cok doğru bir tercih , hatta bence nirvanalarin en iyi hizmet vereni , gittigim otele birdaha gitmedigimden düşünmesemde eşim israrla oraya tekrar gitmek istiyor , hatta seneye sen almazsan ben alacağım tehtidini bile duydum selectumda tatil yaparken , neymiş çocuk bile oranın aquasini unutamiyormus🤭

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Mayıs ayında balayı için Rixos beldibine gittim. Çok memnun kaldım. Gelecek sene tekrardan gitmeyi düşünüyorum. Konaklama, Hizmet, yeme-içme-alkol çok iyi. Alkol kullanıyorsanız hepsi şişe olarak veriliyor. Personel güler yüzlü ve hizmette hiç aksama olmuyor. Tabi ben mayıs ayında gittim yoğun bir dönem değildi. Deniz suyu soğuk olduğu için giremedim. Havuzu kullandım sadece. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Diverso kullanıcısına yanıt

    Kokteyl menüsü demişsiniz onu paylaşayım ben de, güzel duruyor 🍹🍸🥃



    2022 F/P Otel Fırsatları


    2022 F/P Otel Fırsatları


    2022 F/P Otel Fırsatları


    2022 F/P Otel Fırsatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 4 yetişkinin 2şer kişilik 2 ayrı oda olması mi gerekli; 4 kişilik aile odaları da olabilir mi tek bir odada ara kapıyla? Buna göre bakılabilir ve fiyat değişebilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu sene erken rezervasyonda almadım. son dakikaya bıraktım. aşırı artan fiyatlar beni de çok zorladı. yeme içme kalitesini düşürmek istemedim. günü kısarak, 16-19 ağustos 3 gece duja didimden rezervasyon yaptım. hem de öyle bir noktada yaptım ki, ben yaptıktan 2-3 dakika sonra tekrar baktığımda fiyat yükselmişti. rüzgar, kalabalık, personelin az kalması ve yetişememesi gibi şikayetler var ama bakalım, bütçeme uygun f/p yönünden kafama burası yattı ve aldım. apart vs düşündüm araştırdım. kendi içki düşkünlüğüm :) çocuğun gün içinde yeme içmesi, dondurması derken yine uhd bir otelde karar kıldım. dönüşte incelememi yazarım. arayış sürecimde Coşku Beyden de bir kaç kez fiyat ve bilgi aldım. kendisinden rezervasyon gerçekleştiremedim fakat yardımları için teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 12 Ağustos 2022; 13:0:18 >
  • Odemesini tamamladığım otelin seturla gorussek tekrardan odeme yapabiliyor muyuz ? World un 1000 tl kampanyasi cok iyiymiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba Antalya merkezde yada kemerde 1 gece kalınacak uygun fiyatlı aile oteli varmıdır.

  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    2 kez didimde tatil yaptım. Birdaha gidiceğimi düşünmüyorum. Rüzgar paneli varsa bi memlekette oranın denizinden uzak durcan :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Ya evet, otelin durumundan çok aşırı rüzgarlı olması ile ilgili şikayet okudum. Su soğukluğunu bile etkiliyormuş. Oteli aradım. Dönem dönem aşırı rüzgarlı olduğunu belirttiler, bu dönem biraz sakin dediler. Bugün zam gelecek isterseniz rezervasyon yapalım dediler. 3 gece etsde uhd 10.200 iken %5 de iskonto ile 9700 ödedim direkt otelden rezervasyon. Hemen zaten 11.000 oldu fiyat. Bu fiyata uhd otel, 24 saat yeme içme ki alkoller marka, otel yok maalesef. Bakmadığım acente kalmadı. Açıkçası rüzgarı ufak tefek aksaklıkları baştan göze aldım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Bu yıl yeni açıldığı için tesis eksileri ve artılarıyla tatil dönüşü yorumlarınızı okumak isteriz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben hala 30 bin tl bütçe ile 2 kişilik bir tatil ayarlayamadım. 21 - 28 ağustos arasında . Önerilerinizi bekliyorum. Hiç bir yerde bulamıyorum 4 gecelik yer

  • Adam eve var hocam o fiyata. Bence memnun kalırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarıyla, personel eksikliği, yemekhanede boş masa bekleme, havuz ve denizde şezlong bulma zorluğu gibi olumsuzluklar var. Bir de rüzgar. Ama herkes yemeklerin lezetti, alkol kalitesi yönünden olumlu yorum yazmış. Ben f/p oteli diye düşündüm. Bakalım göreceğiz. Dönüşte elbette detaylı inceleme yazarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok şükür bir tatil sezonunu daha sağlıklı keyifli ve muazzam bir şekilde tamamladık. @Diverso Kirman Arycanda yı çok överek bize önermiştiniz sonuna kadar haklısınız seneye yine ordayım 🤩 Detaylı tatil değerlendirmesini eve döndüğüm de yapacağım. Yalnız Kirman Arycan da düşündüğümüz ve gördüğümüzün bir kaç tık ötesinde mükemmel bir yermiş hala vayy be diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 14 Ağustos 2022; 9:43:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.