Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
178
Favori
391.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ftokan F kullanıcısına yanıt

    Kaya Palazzo’yu beğenmedim, Ela Excellence’ı beğenmedim, Regnum’u beğeniyordum ama 3. gidişimde fiyatına oranla hiç beğenmedim f/p oranı çok düşük şu an. Ama sueno’ya bayıldım. Dediğiniz gibi değil yani…




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 10 Ağustos 2022; 18:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

    Konaklamanız sonrasında Tripadvisor'a yorum yazıyor musunuz? Yazıyorsanız otel yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftokan F kullanıcısına yanıt

    2-3 tane yazdığım yorumu paylaşayım.


    Marco Polo ve Sueno yakın fiyat skalasında, rixos bir tık pahalı.


    Club Marco Polo

    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g1190326-d666884-r844752126-Club_Marco_Polo-Camyuva_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html?m=19905


    Ela Quality (yeni adı excellence)

    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g312725-d669799-r718057430-Ela_Excellence_Resort_Belek-Belek_Serik_District_Turkish_Mediterranean_Coast.html


    Rixos Premium Tekirova

    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297969-d508059-r844757726-Rixos_Premium_Tekirova-Tekirova_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html


    Sueno Deluxe Belek

    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g312725-d8006067-r844759787-Sueno_Hotels_Deluxe_Belek-Belek_Serik_District_Turkish_Mediterranean_Coast.html


    Kaya Palazzo Belek

    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g7380333-d4591332-r718834316-Kaya_Palazzo_Golf_Resort-Kadriye_Belek_Serik_District_Turkish_Mediterranean_Coast.html


    otelden memnuniyet, verdiğiniz ücret skalasındaki diğer otellere göre olmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 10 Ağustos 2022; 20:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sueno deleuxe, rixos premium tekirova ve regnumda konakladım sana puanlayım maxx royallere de gittim dahil edeyim.


    Sueno deluxe 10/5

    Rixos Tekirova 10/8

    Regnum Carya 10/8,5

    Maxx royal belek 10/9,5

    Maxx royal kemer 10/10


    Fiyat performans diyorsan o bambaşka bir konu.

  • Fiyat performans önemli tabi ki. Maxx’tan memnun kalmamak zaten imkansız.

    Regnum’da yetişkin havuzu, Brasil alacart, snack ve oda konforu güzel ama diğer konularda insana farklı bir şey vaad etmiyor, istediği ücret hak ettiği ücret mi bilemedim.

    Rixos Tekirova’da ise mesela beach bar’da sadece köpeköldüren içkiler veriliyor. Zaten içki kalitesi düşük genel olarak, Bombay Sapphire, Tanqueray hatta Hendrick’s falan vermesi lazım bu fiyat skalasında ama hiç biri yok. Büfesi de oldukça küçük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 10 Ağustos 2022; 20:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol kullanmadığım için o konularda haklı olabilirsin.


    Regnumda

    Klorsuz havuz var elektroliz ile dezenfekte edilen üzerin kokmuyor.

    Land of Legends a gidebiliyorsun. (Suyun çantan havlun vs hazır )

    Seni görür görmez havlunu seriyorlar. Arada gözlüğün siliniyor.

    Beyaz ayağa yapışmayan kum var.

    Mövenpick ve el yapımı güzel çikolatalar.

    Odaya girişte harika bir kek yapmışlar.

    açık büfede eti seçip pişittiriyorsun. Suenoda ise dünyanın en sert etini yersin yemekten soğursun.

    Alacarte farkları var öğlen ve akşam. Sueno sokağında dandik tantuniden başka aç kaldın.


    Onun haricinde önceki sayfalarda yazılan berbat havuz, şezlong kavgaları vs bunları göremezsin.

  • Sanırız her tesisi kendi segmenti içerisinde değerlendirmek ve puanlamak gerek.

    Aksi halde buradaki yorumları okuyup tercih edecekler için yanıltıcı bilgi verilmiş olur.

    Örneğin Maxx Royal ile Sueno Deluxe’ü ya da Sueno Deluxe ile Zeynep Hotel’i aynı torba içerisinde değerlendirmek ve puanlamak karar aşamadındaki forumdaşları yanlışa sevk eder.

    Konu başlığından da anlaşılabileceği üzere fiyat/performans olgusu bir çok son kullanıcı için daha fazla önem arz ediyor.

    Bire bir örneklendirmek gerekir ise; 15.000 TL bütçesi olan bir misafir, bütçesi ve kriterleri doğrultusunda tercih edebileceği segmentteki tesisler içerisinden en iyisine erişmeyi arzuluyor.

    Asıl cezbedici nokta ise belli fiyat skalasındaki tesisler arasında küçük farklar ile segment yükselebiliyor.

    Örneğin 15.000 TL bütçe ile orta-düşük segment tesisleri tercih edebilecekken 17.000 TL ile 2 segment birden atlayıp premium-orta segmentteki tesisler satın alınabiliyor.

    Özellikle ön ödeme, vade farksız 12 taksit, world puan, dh özel indirimleri, 4 ay taksit öteleme vb. gibi kampanyalar ile bu tercihler cazip ve erişilebilir hale geliyor.

    İsimle örneklendirmek gerekir ise bu yıl Rubi Platinum’da bu olguyu fazlasıyla yaşadık. Aldığımız geri bildirimler de bu durumu perçinledi.

    Aslına bakarsanız fiyat/performans konusunda da Maxx Royal, Regnum Carya, D Maris Bay, Hillside Beach Club, Club Marvy vb. gibi yüksek fiyat skalasındaki tesisler de yer alabilmeli. Fakat biraz önce de belirttiğimiz üzere doğru potada değerlendirilmeleri önemli bir nokta.

    Aksi halde otomativ sektöründen örneklendirirsek; Fiat ile Bmw’yi karşılaştırıp birbirleri arasında puanlamanın kimseye bir faydası olmaz.

    Sevgiler.

    Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Regnuma gidip günü land of legends’da geçirmek aslında biraz kişiye bağlı tercih. Otelde geçirilen zaman değerli olduğu için başka zaman land of legends’a giriş ücreti vererek girmeyi tercih ederim. Ayrıca daha ucuz olan rixos otelleri land of legends hizmeti veriyor. Mövenpick dondurma otel ilk açıldığı zamanlarda vardı 2016 yılında ama 2021 senesinde yoktu. Diğer konularda katılıyorum, regnum snack konusunda gerçekten müthiş başarılı. Ama işte verilen ücrete göre bakınca regnum’da beklenti arşa yükseliyor bu yüzden de en ufak şey bile batıyor. Sueno’ya güzel dememin nedeni de işte tam olarak bu, uygun fiyatlı ve bu yüzden olumsuz şeyler görmezden gelinebiliyor. Ben alkol meraklısı olduğum için aradığım tüm içkileri bulabiliyorum suenoda bu benim için harika bir şey ama mesela adam&eve, gloria serenity gibi otellerde bile istediğim içkileri bulamadım. Kavramlar göreceli, beklentiler göreceli. Alkol takıntısı olanlar yorumlarımı ciddiye alabilir çünkü eğer alkol seviyesi istediğim gibi değilse otelden aşırı soğuyorum hemen ve güzel şeyler olsa bile tarafsız yorum yapamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 kez sueno side, 2 kez golf/deluxe gittim. Arkadaşlar sueno bir aşktı yaşandı bitti öldü benim için =) Forumda sueno görmekten bıktım. Bir virüs yapıp sueno yazanın mesajını otomatik sildiresim var :) Yav daha bir sürü otel var, ne suenoda sueno...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orthos123 kullanıcısına yanıt

    Regnum ile Sueno karşılaştırması anlamsız olmuş. Eylül sonu 6 gece için bakıyorum, ilki 57 bin, diğeri 22 bin lira.

  • Ben tatilde hizmete para vermek istiyorum, havuz her yerde aynı, deniz zaten Allah’ın denizi, içkiler benzer fiyatlardaki otellerde üç aşağı beş yukarı aynı ama belirleyici faktör hizmet kalitesi.

    Granada’da olmayan içki yok, havuz desen kralı var ama hizmet sıfır. Geçen yıl bir hatayla gittik bir daha gitmem.

    Barda stok sorunu yaşanmış olabilir, istenen içki bitmiş olabilir ama x içkisi bitti demek başka, x içkisi bitti ama birazdan getiriyorum deyip yeri geldiğinde siz masanıza geçin getiririz demek hizmettir.

    Tatil grubumuzda çocuklu aile olmadığından görece ucuzlayan dönemde (ağustos sonu eylül başı) temmuzda gidemeyeceğimiz otellere gidebiliyoruz. O yüzden tarihi 10 gün ileri 10 gün geri bakmıyoruz ama hizmete dikkat ediyoruz.

    Ödemeyi 6 kasımda yapmışım ağustos sonunda 5 gece voyage sorgun 8 yetişkin 52.000 TL. Şu fiyatı verip şuanda memnun olmamak mümkün değil ki grubun torba, türkbükü, belek otellerine gitmiş biri olarak markanın ne sunacağını bildiğim yeri tercih etmeye çalışıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, birebir sizin gibi düşündüğümüz için Ekimde voyage sorgunda olacağız biz de, ve bizim de otelden aldığımız keyfi belirleyen otelin binası vb. olmuyor; hizmet ve personel kalitesi, ve tabi yemeklerin lezzet ve hijyenine güven oluyor. Geçen mayısta Voyage Bodrumdaydık, küçücük bir otel pansiyon gibi ama her şey tam takır muazzam, olması gerektiği gibi, personel kibar ve ölçülü, her yer temiz, müşteri portföyü ona göre, bunlar en önemli detaylar bizce de.. Muhtemelen bu yıl bizim bu ekonomide son voyage tatilimiz olabilir bu sebeple hem heyecanlı hem de buruk hissediyoruz. Sizin Ağustos sonu voyage sorgun yorumunuzu merakla bekliyoruz..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sene Suenoda ikinci kez konaklayışım. Benim gittiğim dönemde arap turist az olmasına rağmen bariz bir şekilde hizmet kalite düşüşü olduğu fark ediliyordu. Alkol kalitesi ve çeşitliliğinden bahsedilmiş ama lobi dışında istediğin marka içkiyi ya da kokteyli cam bardakta olması gerektiği gibi bulmak imkansız ve bu hiç keyif vermiyor. Günün büyük bölümünün dışarda havuz başında ya da sahilde geçirildiği düşünülürse bu durum gerçekten bu konuya önem verenlerin canını sıkabilecek cinsten. Cam şişede sadece bira servis ediliyor ve o da hiç soğuk olmuyor. Kokteylleri yapan barmenlere çoğu zaman oranı ya da koyması gereken likörün markasını belirtmek gerekiyor yoksa dandik ucuz marka likörle yapıyorlar. Bir sefer baileys istediğimde farklı bir marka konuldu ve uyardım ısrarla baileys istiyorum diyince aşağıdan çıkarıp tüh yutturamadık denildiğine şahit oldum. Kıyas olacaksa voyage rixos kıyası yapılamaz kalite fiyat anlamında oralarda da kaldım ama 7 gün kaldığım Sueno yerine aynı fiyata 6 gün Nirvanalarda kalmayı tercih ederdim kesinlikle iskele barda bile tüm import marka içkilere camda kendi bardağında ulaşılabiliyordu hiçbir şeyden kısılmıyordu. Sadece içeceklerde değil Suenoda yemeklerde de, sueno sokağında da kesinlikle her şeyden kısıldığına şahit oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ross85 -- 11 Ağustos 2022; 15:11:2 >




  • kuşadası grand belish otele giden kalan var mı acaba ?

  • 25-30 Ağustos arası rubi platinium otelde konaklayacağız. Rezervasyonu coşku bey aracılığıyla sorunsuz hallettik. Gitmek nasip olursa mutlaka detaylı bir geri bildirim yapma niyetindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Bir şey soracağım, Rixos Beldibi fiyat performans olarak nasıldır? Kasımın ilk haftasında fiyat olarak uygun görünüyor. Hava çok sıcak olmasa da gitsek ve the land of legends'tan faydalansak diye düşündük ama ne kadar mantıklı olur acaba? Tecrübe eden var mı

  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konaklama öncesi tema parkın çalışma saatlerini ve aktiflik durumunu öğrenmenizi öneririm. Rixos Beldibi’nin açıklama kısmına baktığımda Land of Legendsla ilgili aşağıdaki görselini eklediğim şekilde Aquapark kısmının kapalı olduğu yazıyor, bu ne anlama
    Geliyor sormakta fayda olabilir.

    2022 F/P Otel Fırsatları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Haklısınız, onu soracağım mutlaka. Aquapark'ın kapalı olması sanırım sezon dışı bir tarih olduğu için. Adventure park için de değer mi bilemedim.

  • Merhaba Eylül ün 2-6 olacak şekilde 4 gece 5 gün 2 yetişkin ve 2 çocuk(7 ve 9 yaş) güzel f/p önerebileceğiniz bi yer var mı Antalya dan Fethiye kadar olan bölgede. Fiyat tabi kide ekonomik olması önemli, ama ekonomik olacak diye de macera yaşamayalım. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.