Şimdi Ara

2021 BS TYT Matematik Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyesi nedir ? Beğendiniz mi soruları ? Problemleri uzun ilk 12 sorusu ÖSYM tarzına benziyor bugün ilk denemesini çözeceğim bakalım netimi de hortlatırım.

• basit geldi bana bir tık
  • Geçen Seneden daha iyi
  • Geçen Seneden daha iyi
  • Çözdüm şimdi beğendim ben. Problemler ortanın bit tık altıymış ama ilk denemedeki mavi sarı küplü soru çok iyiymiş. Mantık sorusu direkt boştu zaten.
    33 net geldi benim.
  • Ne kadar değişmiş geçen sene beğenmiyordum ?
  • Bana da bi tık basit geldi açıkçası ama şekilli soru falan azaltılmış sanki güzel olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk deneme biraz basit geldi açıkçası.35 net geldi ama basit olduğunu söyleyebilirim.

Tabii eleyici sorular da var üstte de bahsedilen sarı mavi kareli soru gibi.

• İkinciyi yaptım az önce. 35 geldi. Geçen seneden kalan sorular vardı 7-8 tane galiba. Genel itibariyle değişmiş. Öncekine göre iyileştirmişler bence denemeyi. Zaten adam akıllı pek deneme olmadığı için çözülmesi gerekir bence. En azından bu zamanlarda
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Bende siparişini verdim hocam, Trendyol iptal etmezse bu hafta elimde olur. Sizce 22-25 bandı için uygun mudur? (ortalama 5-7 arası geometri dahil). Bunla 3D similasyon denemelerini karmalamayı düşünüyorum.
  • umutdarici kullanıcısına yanıt
    Olabilir. 3D başlangıç için daha iyiydi sanırsam. Baktın olmadı onu bitirip sarmala bakarsın. Kendini hemen bunu çözecem ya da bu neti yapmam lazım bundan diye şartlama bence hocam
    İlk deneme 26.50 geldi. İlk 15 soru bitirdi beni :D
  • 2. Deneme 32 net geldi.
    3. Deneme 36.5 net
    4. Deneme 36.25 net geldi.
    Denemeler tam ÖSYM tarzı geldi. Herkesin yapabileceği tarzda sorular da var eleyici zor sorular da.
  • 33

34.25

34

böyle geldi benim ilk üçü inş ilerde zorlaşıyordur bana da çıtırdan kolay gibi geldi bazı güzel sorular harici , sonlara doğru çözen varsa yazsın zorlaşıyor mu yoksa hep aynı düzeyde mi denemeler?

• 25-30 üzerine çıkmak için nasıl bir çalışma izlediniz önerileriniz neler?

• 0perhaps0 0 kullanıcısına yanıt
    Rez
  • kaç dakika verdiniz?

• pandie kullanıcısına yanıt

harbiden merak ettim

• pandie kullanıcısına yanıt
    55dk falan
    42 netten 35e düşmüşsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.