Geçen sene sırf TR yüzünden mezunum. Ya abi o felsefik metinleri bugün yine çözdüm gram bişe anladiysam namertim bu ne ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 tyt Türkçesi neden anlaşılmaz? ??

-
-
20.sorudan sonra iptal olmuştum lanet gelsin böyle Türkçeye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlam yoğunluğu çok düzenli küçüklükten beri kitap okuyan biri rahat rahat çözmüştür bende çok zorlandım 23 doğru gelmişti birde 30 netten sonrası şans işi bence türkçe de kelime yakalamak veyahutta kelimenin anlamını bilmek vs
O günden beri hiçbir denemeye Türkçeyle başlayamadım...
Abi hatırlatmayın bana su lanet sınavı ya o cırpınıslarımı unutamıyorum apriori ne demek o.cocukları apriori ne demek awk
Bu arada harbi iptal olmuştum tr netim 23tü awk
FSDHGFSHGJDAJDFASJKDGASKDSAIKGK
-
vay anasını türkçeyi bir tek ben düşük yaptım sanıyordum gerçi en düşük hala benim bu netler arasında ama .d
-
Hocam 17 türkçe vardı daha düşük olamaz herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C4380C8F -- 8 Haziran 2021; 1:4:18 >
ben de dün çözdüm hayatımda bu kadar üst üste soru atlamamıştım aşırı ağır olmuş hepsini iki kere okudum resmen
2015 sonrası ales turkcesi = 2020 tyt turkcesi
ikisi de asiri felsefi, soyut ve zor. Kendi mantigina gore degil yazarin mantigina gore hareket etmek gerek.
Gecen yil 40 sorunun 40ını da isaretledim mal gibi 27d 13y
30d 9y :D
Bu sene hedefim 34-6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Haziran 2021; 12:17:47 > -
sınav anında turlama yapmıştım ilk turda 15 boşum falan vardı sonra onları tamamlayıp 35-5 yapmıştım nasıl iyi geldi pek bilmiyorum ama rahat olmak lazım ve şans işi
-
Hocam sizce 40 sorunun hepsini isaretlemek riskli degil mi? Ben bu yil emin olmadiklarimi isaretlememeyi dusunuyorum
Hocam eminiz diye işaretlediklerimizden de özellikle türkçede yanlış çok çıkıyor ben eğer boş bırakırsam o an tamamen unuttuğum bir konudur hiç bilmem o zaman bırakıyorum
-
normal bir seviyedeydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tyt türkçe deneme önerileri
- üniversite okurken yks ye girilir mi
- ayt deneme önerileri kolay orta-zor
- tyt sosyal nasıl fullenir
- diş hekimliği pişmanlıktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X