2020 Toyota corolla 1.6 vision, 2020 megane 1.3 tce?
1 Mobil
-
-
Motor için megane tercih ederdim
_____________________________ -
Megane güzel ama edc çift kavrama şanzıman sorun açar mı diye düşünürdüm. Toyota' nin cvt şanzımanı sorunsuz diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sorunsuzluk için toyota, biraz daha konfor ve biraz daha performans için megane diye düşünüyorum. Onun harici iki aracında mtvsi aynı, 1.33 aslında o motor. İkisi de c segment parçası ucuz araçlar.
Ben tercih edecek olsam toyota alırdım, hem sorunsuz hem de bu sorunsuzluktan dolayı ikinci eli güçlü.
Lpg takılacaksa Corolla, benzinli binilecekse Megane.
Tasarımda, kalitede, konforda, verimlilikte ve işlevsellikte bütün yollar Megane’a çıkıyor.
Corolla Megane’nın yanında Kanuni’nin karşısında ki Yanoş gibi duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 2017 1.4 d4-d touch Corolla -
quote:
Orijinalden alıntı: AtesHırsızı
Sorunsuzluk için toyota, biraz daha konfor ve biraz daha performans için megane diye düşünüyorum. Onun harici iki aracında mtvsi aynı, 1.33 aslında o motor. İkisi de c segment parçası ucuz araçlar.
Ben tercih edecek olsam toyota alırdım, hem sorunsuz hem de bu sorunsuzluktan dolayı ikinci eli güçlü.Bir kaç noktayı düzelteyim;
-zannedilenin aksine parçaları ucuz değil bunların. Hatta toyotaninkiler vag’larla yarışır. 2020 araçta parça değil, gayet ucuza alabileceğin sarf malzemesi lazım olacağı için onemi de yok aslinda.
-corolla megandan daha konforludur. Hatta c sınıfı piyasa arabalarında bu denli mukemmel yol tutuş/konfor/dayanıklılık/yumşaklık seviyesinde bir yürüyen yok.
-bir corolla kullanıcısı olarak, bir sonraki aracım olarak değişen yaşam tarzım yüzünden(işim yürüme mesafesinde, araba artık hafta sonu, tatillerde filan lazim oluyor) artık turbo benzinli isterdim. Ama şehir içi trafikte çok zaman geciriyor olsam akıcı cvt Şanzıman yüzünden, her gün uzun yol yapacak olsam lpg yüzünden corolla alirdim gene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam toyota aracım da var parçası çoğu markaya göre ucuz gerçekten. Filtre vs. sarf malzemeleri de ucuz oluyor. Servis fiyatlarını bilmiyorum açıkçası.
Corolla'nın düzgün yolda konforu çok iyi ama biraz bozuk bir yola girince içeri çok ses vermeye başlıyor. Ankara çevre yolunun rezil asfaltını deneyen onaylayacaktır, megane otoban hızlarında ve böyle yollarda bana daha başarılı geldi bana. Dayanıklılık ve tutuşuna diyecek bir şeyim yok, ben de bu sebeplerden corolla tercih ederdim.
Azicik da olsun performans kaygisi olan adam tce megane almali. Toyotanin cvt si, kalkis dislisi vs ile gayet guzel ve sorunsuz calisiyor, edc cift kavramalar arasinda ortada bir yerde bence dsg den daha agir kanli, ancak coklugu yayginligi sebebiyle ariza cikartirsa sanayiide yaptirilabiliyor. Ama cvt bozulursa onun kacari yok servis cok guzel oper adami. Manuel vites dusunuluyorsa corollanin debriyaj ve vitesi acik ara megane dan daha yumusak ve konforlu.
Yol tutus olarak yeni kasa corolla daha iyi, ic mekan genisligi anlaminda ise her turlu megane alir.
Ek olarak yakit bakimindan tce megane gayet memnun eder, corolla da lpg ile gayet memnun eder.
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Tasarımda, kalitede, konforda, verimlilikte ve işlevsellikte bütün yollar Megane’a çıkıyor.
Corolla Megane’nın yanında Kanuni’nin karşısında ki Yanoş gibi duruyor.Bozuk saat misalisin :))
Benzetmeye koptum.
_____________________________ Peugeot 508 1.6 BlueHDI 120 HP S&S EAT6 ACTIVE 2016 TEKNO GRİ -
Megane
_____________________________ Peugeot 508 1.6 BlueHDI 120 HP S&S EAT6 ACTIVE 2016 TEKNO GRİ -
Corolla vision değil de dream olsa iyi olurdu.
vision corolla yerine megane tercih ederdim en azından motor mutlu eder
Hocam motor için gene Megane ama otomatik zorunluysa Corolla daha sorunsuz. Edc ise 100 bine kadar çok sorun cıkarmaz 120-130 larsa kavrama debriyaj vb arızaları veriyor duyduğum kadarıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba, 2019 Toyota Corolla vision sigorta kutusu projesini nereden temin edebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ General Mobile GM 5 Plus Kullanıcıları Kulubü -
Düşünmeden Corolla alırım, ama düşünürsem Megane alırım.
Megane'daki edc yağlı olması lazım. Yenilerde hep yağlı kullanıyor. Sorun çıkarma ihtimali kuruya göre daha az olan şanzıman.
Lpg ile kullanma fikri yoksa megane derim.
İkiside olur. Çok farkı yok.
Süspansiyon konforu ve sağlamlık anlamında anlamında corolla, motor olarak megane.
Megane Joy Comfort'u yeni çıkardılar. Joy, donanım olarak biraz düşündürüyor. Yine de motor şanzıman olarak Megane!
Hocam servis harici temini zor ama parçafilosu aloparça gibi yerlere sorun genelde servisten alırsınız tahminim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Corolla Megane’nın yanında Kanuni’nin karşısında ki Yanoş gibi duruyor. |
|
Düşünmeden Corolla alırım, ama düşünürsem Megane alırım. |
Benzer içerikler
- izmir ankara yol tarifi
- dsg şanzıman sorunlu mu
- katalizör iptali muayeneden geçer mi
- senetle araba
- fiat marea liberty
- cupra sıfır fiyat
- passat 2022 fiyatı
- elektrikli minibüs fiyatları
- suzuki black edition
- audi q4 e tron fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt