Şimdi Ara

2020 model Vito alıp vip hizmeti vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir kaç gündür konu başlığı üzerine araştırma yapıyorum ama internette malesef bu konuyla ilgili yeterli bilgi yok. İstenen belgeler D2(75 koltuk sarti-368bin TL), psikoteknik belgesi vs. Haliyle aracı alırsam eğer bir turizm şirketiyle anlasmam gerekiyor sanırım. 400 bin TL yi kayseri'den Nevşehir'de yolcu taşıyarak 1 senede karsilayamam. Ben sadece off günlerimde boş kalmamak için çalışmak istiyorum. Bu iş yapılır mı çevresinde yapan var mı, sıkıntıları neler. Turizm şirketiyle anlaşırsak bize para kalır mı bu gibi konuları merak ediyorum.

Hiç olmadı aldığım aracı kiraya versem mantıklı bı hareket olur mu ? Sektöre çok yabancıyım, bilgili arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bir arkadaşın abisi bu işi Ankara’da yapıyor. Bizim arkadaşada teklif etmiş. Yarı zamanlı yapılacak bir iş değil arkadaş kaçak çalışacaktı. Hava alanına gelen veya bir yere gitmek isteyen yolcuyu o noktaya götürmek işi. Müşterinin hangi zamanda nereye gideceği belli değil. Tam zamanlı bir işte çalışıyorsanız işinizi aksatacaksınız. Müşteri kabul etmeseniz çalışacağınız yer başkasına işi paslamaya başlar.
    İnce hesaplar yapılacak işler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Yarı zamanlı iş mi olur anca lc waikiki migrosta garsonlukta çalışırsin taksiciler dolmuşcular 12 saate yakın calışır coluk cocuk ogrenci isi değil turizm ve lojistik işleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben Ürgüp goreme- Kayseri arası günde 1 2 yolcu atarım diye düşünüyorum. Ana işimi asamam.bu şekilde çalışılır diye düşünüyorum. En olmadı aracı kiralasam diyorum kafamda deli sorular ama cevaplayacak uzman bulamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iceberg1987 kullanıcısına yanıt

hiç düşünme bile, araç alıp kiralayacaksın e şoför? maaş, sigorta, aracın kaskosu, lastiği, vergisi, mazotu? arkadaşların dediği gibi günde bir iki sefer yaparım denecek birşey değil.

not:2007 den beri antalyada turizmde çalışıyorum.

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt
    Hocam turizm şirketine vereceğim arabayı o şekilde olmuyormu ? birde arkadaşin birisi " ben yazları Antalya otellere gidiyorum" demişti. O işte maaş nasıl oluyor aşağı yukari

• iceberg1987 kullanıcısına yanıt

turizm şirketine verebilirsin ama şirket senden fazla para kazanır sana geri posası çıkmış bir araç yollar. otellerde tanıdığı olanler birşekilde iş buluyor onun için de çevre lazım. yani 2020 vito alıp onu vip e çevirip ondan kazanacağın para devede kulak kalır emin ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam. Teşekkürler bilgi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.