|
Herkese merhaba bir süredir volvo marka araçlara bakiyorum ancak uzun süreli kullanici yorumlari bulamadim. S60 ve S90 araçlar özellik olarak oldukca dolu paketlerle satiliyor.Diger markalarda ekstra paketle alacagim ozellikler volvoda standart. Örnegin 4 koltuk isitma , ön iki koltuk sogutma , harman, yari otonom sürüş gibi bir çok ekstra özellik var.Bu özellikler icin ekstra para ödemeden satin alabilmek oldukca iyi.Rakiplerine göre arti bir durum. Diger premuimlara gore ikinci el zayifligi ve satis zamani deger kaybi buradan tolere edilebilir görünüyor. 2020 model ve uzeri S90 S60 Xc60 ve Xc90 kullanan arkadaşlar varsa; 1- Volvonun diger premium markalara göre yetkili servislerinin kötü olduğu ve parcalarinin pahali oldugu söyleniyor.Dogrumu ? 2- Örnegin araçla ilgili bir sorun yasadiniz iyi niyet garantisi ve ikame arac temini konusunda olumsuz birden fazla yazi okudum.Bu konularda marka algisi nasildir ? 3-185 km hiz siniri kaldirabiliyor diye internette yorumlar okudum. Hiz sinirinin iptali sonrasi arac garanti disi kaliyormus. Bu islemi yapip sorunsuz kullanan var mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı