Arac 1.6 dizel 120 ps zaten onceki senelerde 1.3unu yillarca kullandigim bi arac 1.6 cok guzel bi motor fakat yakit tuketimi biraz yuksek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arac 1.6 dizel 120 ps zaten onceki senelerde 1.3unu yillarca kullandigim bi arac 1.6 cok guzel bi motor fakat yakit tuketimi biraz yuksek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun, iyi ki sıfır almışsınız Sinop'tan bir arkadaş jantina kadar aynı aracı daha pahalıya satıyor
![]() ![]() https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-2020-model-2021-trafige-cikisli-1.6-multijet-120ps-932554226/detay |
şimdi bunu yapan sinoplu arkadaşımız, markette pazarda niye herşey pahalı diyor ? çünkü kendisi gibi düşünen uyanıklar, hükümetin herşeyden vergi almasının yanında, ben de vurgunumu yapayım diyor.
herşey müstehak bunlara ... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Ancak zevk meselesi hevesinizi kırmak istemem ama kırmızı jant göbeği çok sırıtmış |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet bi onceki seruvende dacia dokker vardi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amacim piyasada herkeste olmayan bi jant takmakti baktim bu janti hicbir dobloda gormedim hemen aldim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arac kamyonet geciyor hocam 151500 e aldim klima dahi yok aracta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şofor sikintisi vardi o yuzden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı uğurlu olsun.Ne ticaret ne esnaflık yapılır bununla şimdi |
Hayırlı olsun. Aynı araçtan bizim mahallenin fırıncısında da var her sabah ekmek taşıyor o birde arkasına tente koymuş kapalı kasa haline getirmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu zamanda klimasız araba mı kaldı ya ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlı olsun. tam hotomobil ronin xl yapılacak araç. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |