3 sene once de almistim sattim 315 cdi sprinter aldim fakat 200 ps in tadini bulamadigim icin tekrar 200ps aldim Tam bi şaka makinesi ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 27 Ekim 2020; 16:19:6 > |
Konuya girerken acaba sinoplu mu demiştim, yanılmadım hayırlı olsun hocam.
|
Torku kademeli ver boyun kaslarını zedelemesin, yaşlı yolcu varken basma, hastanelik edersin!
|
Kısaca kendimce bilgi vereyim 5 slindir 200 ps tam bir canavar sıfır alıp 150 bin km yaptım 2010 yılında 160 a kadar çok iyi hızlanıyor kalkışlarda 1.6 binekler otomobiller yetişemiyor rampalarda asfalt parçalıyor resmen amerikan otomobiller gibi boşta duduğu yerede gaz ver koca aracı sağa sola sallıyor :) tek sıkıntısı boş iken çok patinaj yapıyor hemen anti patinaj devreye giriyor gücü kesiyor arka çekişli olduğu için bu araçtan aldığım keyfi hiçbir araçta alamadım yeminle
Kullanan arkadaşlara bir hareket söylicem 2 ci viteste 2 bin devirle sabit giderken esp kapatıp debriyaja basıp gazı kökleyip debriyajı birden bırak transitin ön kaldırıp gittiğine şahit olacaksınız. ![]() |
Askeriyenin ihalesinde 5 liraya satılan landlar para ediyor ne günlere geldik |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çift teker kamyon gibi yakar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Def i 290 bin liraya çaktım çaktigim arkadaş 500 e çakti o da 750 ye çakacak adam ariyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesekkur ederim maalesef yine ben :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnanilir gibi bi performansi yok cok rahat 180 200 yapiyor fakat benim icin son limit 140km/h < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son derece az yakiyor aldigimda depoyu fulledim 8.9L/100km ortalama tuketimim oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kaç tl ye aldın hocam aracı? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
87500 e aldim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 26 Ekim 2020; 21:53:45 > |
Defi 500'e satan ve 750'e satmaya çalışan arkadaşlar, sizden sonra araca ne kattı? @selçux 'un tavsiye ettiği kalkışı test edip deneyimlerinizi paylaşır mısınız? İç-dış video çekimi şahane olurdu. Bu arada aracınız hayırlı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 26 Ekim 2020; 22:29:52 > |