Şimdi Ara

2020 AYT Edebiyatın kolay olduğunu düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye dayanarak düşünüyor gerçekten çok merak ediyorum geçen senelere şöyle bi bakınca diğer 2 seneden yanlış yapma ihtimali yüksek yorum olduğu aşikar kazık 5 paragraf bilinç akışı sorusu klasisizm istiare sorusu benim başta aklıma gelenler daha harname naat söylemiyorum çünkü o soruları ben daha önce denemelerde gördüm çalışan da görmüştür diye düşünüyorum
    Edit: 22/1 yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alashas -- 16 Temmuz 2020; 12:47:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben 20-22 aralığında yapıyordum. Sinavi kazanamama sebebim muhtemelen edb olacak 18 mi o civarda bir sey geldi bakmaya içim el vermedi.Ben belki de forumun en kötü edebiyatını yapmış olmama rağmen şunu gönül rahatlığıyla söyleyeyim gecen 2 seneden zordu ama orta seviye bir sinavdi lakin soruların farklı bir dağılımda gelmesi beni patlattı. Yani zor değil garip bir edb testi vardi.Zor gelmesinin sebebi bu olabilir
    geçen yılı fullemiş biri olarak 2020'yi çözerken çok fazla "acaba yanlış mı yaptım" ikilemine düştüm. insanlar saçma bir şekilde bilgi sorusunun zor, yorum sorusunun ise kolay olduğunu düşünüyor. konu sahibinin de dediği gibi harname çok bariz bir soruydu. edebiyatı lisede iyi dinlemiş bir sayısalcı bile yapabilirdi. yorum = kolay algısını artık insanların bırakması gerek diye düşünüyorum
  • Kolay olduğuna inanmıyorum, kolay olduğunu biliyorum .

Zor denilen soruların çoğu şıkkı kolaylıkla elenebiliyordu ve o düzeydeki soruların sayısı pek fazla değildi: üç, bilemedin dört. Diğer sorular ise en temel yerlerden çıkmıştı.
  • Katılıyorum yazar eser cok yoktu ama sorular zorluydu bence son iki seneden daha zor bir edebiyattı bir garipti sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zorlandım ama son 2 hafta tmye geçmiştim. Hemen hemen her şeyi ezberledim ama yorum kabiliyetim 2 haftada gelişmemiş demek ki. Herkesi zorlar sanıyordum sınavdan sonra biraz moralimi bozdu. Allahtan tarihim iyidi yoksa çok sıkıntı olacaktı :/

• Hocam zaten diğer yaklaşık 10 soru gerçekten kolaydı ben 1y yaptım o da mehmet akif sorusuydu ama şöyle düşününce çalışan birinin atıyorum adalet Ağaoğlu eserini doğru yapma ihtimali paragraftan çok daha yüksek bu yüzden bu sınavda yanlış yapma ihtimali daha yüksekti

• Orta seviye çalışan birisinin çok rahat yapabileceği sorulardı. Bu da çok çalışanla orta çalışanı ayırmaya yetmedi.

• 2019 ve 2018 i çözmedin heralde sen ben de mühendislikten bozma tmciyim yanlış yapma ihtimali daha yüksekti diyorum önceki senelere göre daha çok yorum olduğu için zaten 13-15 soru basit bilgi yorum karışımı sorulardı buna karşı çıkmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alashas -- 16 Temmuz 2020; 13:14:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkadaşlar geçen sene 35/5 yaptım. Bu sene çalışmadan öylesine girdim 36/4 veya 37/3 siz mukayese edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum şu mert yiğit yıldızın sınav sabahı 10 dk divan tekrarını izledim sadece sayisalciyim 18/3 yaptım

• Slovakyali salyangoz S kullanıcısına yanıt
    Ne Zeki adamsın be

• Ben paraf denemelerinde 20-21 tane yapiyodum ki paraf denemeleri ortanin ustu hatta zor diyebilcegimiz denemelerdi bence.Bu sene edebiyat cozerken gercekten cok kolay hissettirdi ama 22-2 geldi istiare ve bilinc akisi sorularinda patlamisim.Bilemiyorum arkadaslar zorluk bence kisiden kisiye degisir bu sinavda denemelerde 18 yapan adam full cekmis de olabilir,denemelerde full yapan 18 yapmis da olabilir.Bilemiyorum Altan

• Ben 20-22 aralığında yapıyordum. Sinavi kazanamama sebebim muhtemelen edb olacak 18 mi o civarda bir sey geldi bakmaya içim el vermedi.Ben belki de forumun en kötü edebiyatını yapmış olmama rağmen şunu gönül rahatlığıyla söyleyeyim gecen 2 seneden zordu ama orta seviye bir sinavdi lakin soruların farklı bir dağılımda gelmesi beni patlattı. Yani zor değil garip bir edb testi vardi.Zor gelmesinin sebebi bu olabilir

• serokut S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ekimden beri düzenli olarak her gün çözdüm paraf hariç nerdeyse bütün edb denemelerini yalayıp yuttum 2sb bitirdim ama 22/1 geldi çalışan mı yapamadı diyelim ne diyelim gerçekten bilemedim bilinç akışı sorusu bilinç akışını bilmeyenin daha kolay yapacağı bir soruydu sanki o kadar saçmaydı ki 2. dönüşümde doğru yaptım ben de

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    O ayrı bir konu, bunun zekayla ilgisi yok tamamen ezber bir sınav en akılda kalıcı olanlar sorulmuş o yüzden doğru yanıtlamışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet katılıyorum zor demedim zaten ben de yanlış yapma ihtimali önceki yıllara göre daha fazla olan bi sınavdı garipti

• 2020'de 5-6 soruda çok kararsız kaldım. Hepsi doğru çıktı ama zorlandığım gerçeğini değiştirmiyor
    2018 24-0
    2019 23-1 gelmişti.

Çok fazla yazar eser yoktu ama işaretlenen cevaplardan emin olmak da zordu
  • geçen yılı fullemiş biri olarak 2020'yi çözerken çok fazla "acaba yanlış mı yaptım" ikilemine düştüm. insanlar saçma bir şekilde bilgi sorusunun zor, yorum sorusunun ise kolay olduğunu düşünüyor. konu sahibinin de dediği gibi harname çok bariz bir soruydu. edebiyatı lisede iyi dinlemiş bir sayısalcı bile yapabilirdi. yorum = kolay algısını artık insanların bırakması gerek diye düşünüyorum
  • Yazar eser sorulmayan her edebiyati kolay zannediyorlar cunku isaretledikleri her soruya yaptim gözuyle bakiyorlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 16 Temmuz 2020; 15:45:21 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Ya genel bu sözde bazı eğitim koçları bile instada falan edebiyat : kolay yazıları görüyorum sinirlerim bozuluyor gerçekten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.