< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alashas -- 16 Temmuz 2020; 12:47:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alashas -- 16 Temmuz 2020; 12:47:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Katılıyorum yazar eser cok yoktu ama sorular zorluydu bence son iki seneden daha zor bir edebiyattı bir garipti sorular
|
Yazar eser sorulmayan her edebiyati kolay zannediyorlar cunku isaretledikleri her soruya yaptim gözuyle bakiyorlar hocam
|
Kolay olduğuna inanmıyorum, kolay olduğunu biliyorum
![]() Zor denilen soruların çoğu şıkkı kolaylıkla elenebiliyordu ve o düzeydeki soruların sayısı pek fazla değildi: üç, bilemedin dört. Diğer sorular ise en temel yerlerden çıkmıştı. |
Ben 20-22 aralığında yapıyordum. Sinavi kazanamama sebebim muhtemelen edb olacak 18 mi o civarda bir sey geldi bakmaya içim el vermedi.Ben belki de forumun en kötü edebiyatını yapmış olmama rağmen şunu gönül rahatlığıyla söyleyeyim gecen 2 seneden zordu ama orta seviye bir sinavdi lakin soruların farklı bir dağılımda gelmesi beni patlattı. Yani zor değil garip bir edb testi vardi.Zor gelmesinin sebebi bu olabilir
|
geçen yılı fullemiş biri olarak 2020'yi çözerken çok fazla "acaba yanlış mı yaptım" ikilemine düştüm. insanlar saçma bir şekilde bilgi sorusunun zor, yorum sorusunun ise kolay olduğunu düşünüyor. konu sahibinin de dediği gibi harname çok bariz bir soruydu. edebiyatı lisede iyi dinlemiş bir sayısalcı bile yapabilirdi. yorum = kolay algısını artık insanların bırakması gerek diye düşünüyorum
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alashas -- 16 Temmuz 2020; 13:14:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 16 Temmuz 2020; 15:45:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |