|
Ne düşünüyorsunuz? Türkçeye bodozlama girince alışmak biraz zaman alabiliyor. Hem sosyal trye göre daha hafif ve tr-sos yapmaktansa sosyalde 10 dakika ısınıp trye geçmek daha mantıklı gibi geldi. Güncelleme: 5-10 dakika sürede iyileşme oldu diyebilirim. Önceden 60-70dakika arası mata süre kalırken şimdi alt sınırı 70 dakikalara kadar getirdim. Fende biraz yavaş olmasam 80 dakika kadar mata süre ayırabilirim bu sıralamada. Birkaç deneme daha bu düzende ilerleyip türkçe-mat-sos-fen düzeninde turlama yapmayı deneyeceğim. Onun da sonuçlarını yazarım. Artıları -Sosyaliniz kuvvetliyse baya motive başlıyorsunuz. -10 dakika ısınmanın ardından 100 soruluk 125 dakika sürenin olduğu bir sınava başlıyorsunuz gibi. -Sınav moduna girmeye çalışırken türkçede odaklanmaya çalışmakla oyalanmıyorsunuz. Eksileri -Geometri kısmında yorgun düşülüyor ve azalan süreyle soruları çözmek işkence haline dönüşebiliyor. -Kaydırma riski -Daha fazla sayfa çevirmek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 10 Mayıs 2021; 3:42:19 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kimisi sona bırakınca türkçeyi kafası kazan gibi oluyor ben saydığım sebeplerden dolayı türkçeyi sona bırakıyorum. ben bu sınavda yapacağımı yaptım şimdi türkçeyle fark atma vakti düşüncesiyle. elli dakika ayırıyorum türkçeye ve en zor halinde max kırk dakikada bitirip iyice kafam rahat şekilde matta yapamadıklarıma dönüyorum. kırk dakikada bitmezse elli dakika sürse de üzülmem zaten sınav bitmiş benim için