Bildirim
2019 TYT İPTAL EDİLEN SORU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tam sayı demesi gerekiyormuş sanırım.İşin ilginç yanı sorunun iptal edildiğini bilmeme rağmen 2 gün önce 2019 tyt'yi çözdüğümde aklıma gelmedi ve soruyu çözmeye çalıştım doğru da yaptım sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam sayı dense cevap ne olacaktı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soru gözükmüyor ama bariz hatalı o mat sorusu, niye iptal edilmesin. Hepsi pozitif diyor, sıkıntı cikiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ekledim şimdi koymayı unutmuşum
Tam sayı demiyor mu zaten attığınız fotoda
niye iptal edilmesin hepsi pozitif diyor mümkün değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LIFE
Tam sayı demiyor mu zaten attığınız fotodaPozitiflikle ilgili bir sorun varmış herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten bunu anlamadığım için sorma gereksinimi duydum örnek olarak nasıl olmaz mesela bu kısmı anlamadım
x-z = xy
x-xy = z
x(1-y)=z
hepsi pozitif tam sayı ise y nin alabileceği en küçük değer 1.
y yerine 1 koyduk sağlamaz z 0 çıkar
y yerine 2 koyarsak bu sefer z negatif çıkar.
z nin pozitif olduğu durumlar sağlanamıyor o yüzden yanlış
-
Umarım bu sene hatalı soru çıkmaz bu sorularda çıkmazsa bi bakıyorum 5 dk gitmiş
pozitif bir sayıdan pozitif bir sayı çıkıyor ve bu sayıyı pozitif başka bir tam sayıya bölünce yine kendisini nasıl çıksın
-
çok nadir denk gelir hatalı soru geçen sene çıkmadı hatalı soru emin ol hatalı olduğunu anlarsın zaten bir sıkıntı varsa
-
Haklısınız hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X