Şimdi Ara

2019 G20 BMW 3 SERISI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
24.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McLaren64

Yolda E'yi, C'yi, S'i ayırt etmek imkansız. Ama bak görürsün C bundan daha güzel deyip C63 fotoğrafları koyacaktır.
    Valla şaşırmam, mercedesi her zaman en iyi olarak hafızaya yerleştirmeye çalışan birisi sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital gösterge paneli tek kelimeyle berbat ötesi olmuş ucuzculuğun bu kadarına da pes doğrusu.Gůnahım kadar sevmesem de vw/audi bu konuda bmw'nin yaninda bir kaç gömlek üstün kalıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerde bi olmamışlık var gibi nedendir anlamadım. Canlı görmek lazım bir de ancak şu arka tasarım nedir yahu tam bir fecaat. Canlısı da kurtarmaz şu arka tasarımı.

Bir de güncel tasarım diline uyarlayalım derken f30'u alıp daha da yumuşatmışlar ve b sedan araçlardaki o orantısız hava verilmiş gibi geldi bana. Şahsen makyajsız f30'u hala ve hala çok beğeniyorum.
  • Makyajlısı çıkana kadar (3.yılda çıkar), elimdeki 3.20i ed f30 ile yola devam ederim. Motor seçenekleri belli oldumu bilmiyorum ama son 2 yılda yaptıkları hata gibi benzinlilerde 3.20i ed ayarı düşük hacimli yüksek güçlü bir motor çıkarmazlar ise, 1,5 hacim 3 silindirli (şu anki baz model fiyatı 300k üzeri) araçlara isterse havada takla atsın, ev parası verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 2 Ekim 2018; 6:33:31 >
  • Bu araç artık bildiğin çöp. Beş para etmez saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı F30 sahibi olarak aracımı daha çok sevdim
  • Yav arabanın albenisi birazda mabadındadır buna nolmuş böyle.
  • Beğenmezük, benim 15 yıllık arabamın sinyal koluna benzemişçiler toplanmış yine . Araç gayet güzel E90 dan sonra F30 çıkınca da aynı naralar atıldı burda, sonuç herkes f30 efsane diyor konuda...
  • Ben beğendim arabayı , m paket oldukça kaslı olmuş. Tek sıkıntı bütün seriler birbirine benzeyecek mercedes gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araç artık bildiğin çöp. Beş para etmez saçmalık.
    Kesinlikle katılıyorum. Üstad bu arada Honda City ile Pagani Huayra arasında kaldım. Teknik açıdan Pagani biraz çöp ama seninde yorumunu almak isterim
  • Bu arada resimler geldikçe soğudum arabadan. Eminim teknik açıdan çok iyi olacaktır ama korkak tasarımcılar yüzünden araba çok kötü makyajlanmış F30 gibi. Arka taraf direk Audi'nin başlattığı boktan çizgiler, ön taraf bir tuhaf. Bu araba tahmin ediyorum çok erken makyaj yer ve çok eleştiriye maruz kalır.

Hoşgeldin üvey evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Nereden bakıldığına göre değişir. Gayet yerinde, bu taraftan bakınca. Bir süredir otomobil genelde bulunmuyorum ama hatırladığım kadarıyla siz Golf'ü sınıfına falan bakmaksızın her nesne ile karşılaştırıyor ve üstün Alman teknolojisi hep üstün geliyordu. Yani Mobilet ile karşılaştırma yapsanız artık şaşırmam.

Alıntıları Göster
    hafızası insanı yanıltır. veya anti-vw hisleri. golf'ü 3 serisinden üstün görecek halim yok. ha ama 1 serisine tercih ederim ve ettim de yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

hafızası insanı yanıltır. veya anti-vw hisleri. golf'ü 3 serisinden üstün görecek halim yok. ha ama 1 serisine tercih ederim ve ettim de yani.

Alıntıları Göster
    Yok yok son cümle ile gene doğrulanmış oldu Bu arada maşallah hafızam çok iyidir. Gayet iyi hatırlıyorum 😎

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Ço'C'ukları pistten alalım lütfen.

Trde en çok satacak renk beyaz olduğu için bu haliyle yeni a3 sedan olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Yok yok son cümle ile gene doğrulanmış oldu Bu arada maşallah hafızam çok iyidir. Gayet iyi hatırlıyorum 😎

Alıntıları Göster
    ne yani çocuk mezarı gibi olan 1 serisini mi tercih edicem? tüm otomobil karşılaştırmalı testlerinde bile c sınıfında golf 1. seçilir 1 serisi ve a serisinin önünde. dh forumundaki gençler gerçekten arabadan anlamıyor. tek bildikleri 1 serisi arkadan itişli, sürüş zevki mükemmel... ben anlamam öyle şeylerden. içi geniş mi? konforlu mu? tıkırtı var mı? tok kapı sesi var mı? gerisi masal...

• quote:

ne yani çocuk mezarı gibi olan 1 serisini mi tercih edicem? tüm otomobil karşılaştırmalı testlerinde bile c sınıfında golf 1. seçilir 1 serisi ve a serisinin önünde. dh forumundaki gençler gerçekten arabadan anlamıyor. tek bildikleri 1 serisi arkadan itişli, sürüş zevki mükemmel... ben anlamam öyle şeylerden. içi geniş mi? konforlu mu? tıkırtı var mı? tok kapı sesi var mı? gerisi masal...

Alıntıları Göster
    Sevgili beyinsis arkadaşım TSI motorun F1 teknolojisi olduğunu yazmayı unutmuşsun.

• Melbourne Red inide bi görseydik belki o iyidir
  • Cirkin olmuş.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben o kadar da genç değilim çoluk çocuğa çoktan karıştım ama mesele diz mesafesi ise panelvan alın, kamyonet alın, ticari alın.

Benim taktığım mesele Golf birinci meselesi. Golf birinci falan değil. 1 serisi de birinci falan değil. Arabadan pek anlamadığınız halde otoriter yorumu yapıyorsunuz ve bunu bir ara bayağı ateşli yapıyordunuz ona ithafen konuşuyorum.

Bir araba her alanda birinci olmaz. Sürüş zevki dediğiniz şeyde evet 1 serisi, Focus, 308 gibi araçlar Golf'ten çok daha daha iyidir. Golf konforda üstün ama gene de birinci midir pek bilemiyorum. Yorumlar böyle yapılır. Yok orası birinci seçti yok burası seçti hikayesi biteli çok oldu.

• Edit : Videolardan gördüğüm kadarıyla olmuş. Sözlerimi geri alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 2 Ekim 2018; 12:9:14 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.