Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dimontales

Arkadaşlar crystal otellerin hangisini önerirsiniz
    Crystal otelleri nin 4-5 oteline gittik genel anlamda belli bir standartları var paranizin hakkini aliyorsunuz ben tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Şimdiden iyi tatiller. Bende daha önce sunset'e gitmiştim. Genel olarak güzel bir otel. O yıllarda müşteri portföyü Arap ağırlıklıydı. Tek şikayetim bu oldu şahsen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 bay kalabilecegimiz guzel otel var mi alanya cevresi yabanci bayan agirlikta. Hem tatil hem farkli amac icin olabilir. Ayrica disaridan gelecek misafirleri farketmeyecek veya ses etmeyecek sekilde olmali. Kucuk butik otellerde sanirim bu durum sorun olabilir.Ozelden msj da atabilirsinz cok iyi olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 6 Temmuz 2019; 23:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Samet Bey tekrar merhaba.
    Öncelikle sizin mesajınız özelinde kendimizi tekrar tanıtalım.

Biz Koç Holding Markası olan SETUR'un Kızılay/ANKARA Yetkili Satış Acentesiyiz.
    Donanım Haber Kullanıcılarına özel bazı kampanyalarımız mevcut. Bu kampanyalar dahilinde bir çok tesiste kullanıcılara özel fiyatlar sağlıyoruz.

Forum üzerinden bir çok misafirimiz bizim aracılığımızla tatil rezervasyonlarını gerçekleştirdi.
    Kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz.

Bankanıza göre 6-12 taksit arası uygulayabiliyoruz.
    Otobüs ulaşımınızı kendiniz ayarlamanız gerekiyor, ancak uçak bileti ve transfer için yardımcı olabiliriz.

Yeniden hatırlatmak isteriz; kullanıcılara rahatsızlık vermemek adına bu tarz mesajlarınızı, taleplerinizi kendi başlığımız üzerinden ya da özel mesajla iletmeniz gerekiyor.

Adresimiz: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6
    Telefon Numaralarımız: 0312 266 44 44 / 444 4 608

Sevgiyle kalın.
    Merhaba,

Balayı çifti olarak ekimi ayının uygun olan bir dönemi için fiyat alabilir miyiz? Bir deniz olma zorunuluğu yok tavsiyelere açığız.

• Diverso kardes msj attım

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Diverso kardes msj attım
    Cevapladık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Ege bolgesi oncelik marmaris

4 gece 5 gun

2 oda olmak sarti ile

2 yetiskin 2 cocuk ( 5 yas + 6 aylik) — 1 oda
    1 yetiskin — 1 oda

Fiyat teklifi yapacak firma yetkilisi p.m den beni yesillendirebilir mi

• dimontales kullanıcısına yanıt
    2 sene öncesi palace için yazıyorum. Çocuk varsa kaydırak vb...havuz beklentin olmasın. Neredeyse 2-3 yaş için havuzu var. Yemek kaldığım dönemde iyi değildi. Tavuk hindi boldu. Kaliteli içki sadece ana girişte loby barda vardı ama surekli gidemedim. Diğerleri kalitesiz ve plastik bardak. 
    O tarihte memnun kaldığım tek taraf ise oda ayarlanması uzadığı için hem başka crystal oteli teklif etmeleri ya da beklemem halinde daha büyük oda teklifleri idi. ( Keşke
    Diğerlerine gitseymişim çocuklar için ) Seçenek sunmaları ise benxe önemli bi kriter kurumsallık adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miremiran -- 7 Temmuz 2019; 1:58:11 >
  • ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 7 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelecek.

Lopez, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta sahne alacak.

Konser bilet fiyatları açıklanan Lopez'i locada izlemenin bedeli ise 25 bin euroya yükseldi.
    Medyafaresi.com
    Jennifer Lopez'i locadan izlemenin fiyatı 25 bin euroya yükseldi
    http://www.medyafaresi.com/haber/jennifer-lopezi-locadan-izlemenin-fiyati-25-bin-euroya-yukseldi/913792

-------------------------------------------------
    1 hafta önce 20 bin eoruydu buna da zam gelmiş 25 olmuş

Belki formuma takılanlar arasında gidecek olan arkadaşlar vardır .

HAYIRLI KONSERLER

• quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

Bugün crystal sunset luxury resorte eylül ayı için 2 kişi 3600 lira verdim 4 gece 5 gün. Umarım iyi olur. Ultimate her şey dahil konsept
    Kardeş bende aynı otele bakıyorum ama fiyatlar uçmuş siz nereden rezervasyon yaptınız

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Allahtan millette para yok.Otel ağustos başında dolu.Lopezin çıkacağı dönem günlük kişi başı 2220tl ve 7gece kalma kısıtı var.Buna rağmen yer yok.Localarında neredeyse tamamı dolmuş.Yazık bizde burda 3-4kya nerede kalırız diye zaman geçiriyoruz.

• Bozcaada'da eşimle plaja yakın f/p tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
  • Beyler 4-5 yildizli otel falan gozetmiyoruz. Butce biraz dusuk yeterki sakin olsun suri veya baska sikintilar olmasin kendi kendimize kalabilecegimiz butik otel falan olur bungalov olur sicak bir mekan ariyoruz. Adrasan falan dediler yada muglanin sakin koyleri 1500 lira civari 4-5 gun kalabilecegimiz yerler tavsiye edebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Tatilindex den aldım hocam ofisine gidip. Normalde diğer sitelerde 4bin liraya geliyordu indirim yaptılar.

• miremiran M kullanıcısına yanıt
    Çocuk falan yok hocam kız arkadaşımla gidicem.

• Ege Plajları hakkında güzel bir çalışma

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları
    BirGün Gazetesi
    Türkiye'nin 'beach club' mafyaları
    https://www.birgun.net/haber-detay/turkiyenin-beach-club-mafyalari.html

• Zeynep otele gidenlerden birisi yeme icme alkol ve temizlik konusunda bi yorum yapabilir mi?

2 sezon once Club Mega Saray'a gidip kalmistik. Hic begenmemistik. Simdi club mega saray, zeyneo otelden pahali gözüküyor acaba karsilastirma anlaminda zeynep otel ordab kötüyse hic gidilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 7 Temmuz 2019; 15:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Ege Plajları hakkında güzel bir çalışma

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları
    https://www.birgun.net/haber-detay/turkiyenin-beach-club-mafyalari.html
    Malesef çok doğru bir yazı
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.